Mulen Odezní. Mužovi nechutnalo vůbec nic, ani ne po dvou týdnech od pozit. testu řekl, že cítí, že v lednici je romadur. A pak už se zlepšovala i chuť. Kafe teda skoro nepije, ale to ani před covidem![]()
Stěžovací vlákno
Sweet Potato
Úplně přesně!
betsey Naštěstí máš dcery-dědičky! ![]()
betsey mne se to stalo minuly tyden ale nepsala jsem to, abych vas nenakazila
Garfie Když tě tu vidím, něco jsem ti našla. ![]()

Candance Chceš říct, že to bude jako s covidem-nakazit se můžeme i od bezpříznakových? ![]()
Sweet Potato Jééé
Jitka77 tak to mame zrejme stejny druh muze ![]()
Sweet Potato nie je nad podlahové kúrenie, my máme v starom dome radiátory, syn v novom podlahové kúrenie a teda to iný komfort. Má niekto skúsenosť so stropným vykurovaním a chladením?
Sweet Potato máš pravdu a mě to nenapadlo. Ale já teď už asi čekám (očekávám), že to přejde, resp. že nebude řvát a přijde. V dubnu jí bude pět, tak se mi chůvičku pořizovat moc nechce. Tu, co jsme měli k miminům, už jsme dávno poslali dál. ![]()
Garfie presne to mi napadlo. Už len dúfať, že Alica o pár rokov zoberie na milosť rolaky a ze Klára nebude z rovnakého cesta ![]()
Tabea Nám chůvička vydržela strašně dlouho. Holky na nás pořvávaly "tady orel, tady orel" asi ještě na základce. ![]()
Možná by malou ta jistota, že ji slyšíš, i uklidnila?
Sweet Potato já někdy, když jsem moc ko, tak volám zpátky, ať spí/napije se/přijde. Ona přestane jen, když tam dojdu.
Garfie vypada to, ze prackovy virus taky mutuje
SunEclipse no vzhledem k tomu, že v ložnici netopíme a máme tam tak o půl stupně míň než v sousedním obýváku tak proto
V relativně malém bytě je holt všude skoro stejně, no
No neni. V ložnici milostpána, kde vedou ty trubky, je vedro (i bez topení) co by mě zabilo. U mě žádný nejsou (a ještě sousedím s domovní chodbou) a mám tam znatelně chladnějc. Jinak bych snad musela mít otevřený okno furt.
Obývák je jediná cimra co jakože topíme - to jest mám nastavený topení na dvojku, buď se sepne nebo ne... ale tak přičítám to taky svý horkokrevnosti resp. postklimakterickým návalům ![]()
barbucha no my tam máme ty trubky a spíme tam oba, tak to za noc vydýcháme. S otevřeným oknem spát nemůžu, jen v létě, to mám hned rýmu:(
My vyfásli jakože dvě ložnice, a ačkoliv ta milostpánova je větší, musela jsem mu ji přenechat, protože bych v tom vedru z trubek prostě nepřežila
Ale fakt že otevřený okno taky ihned odnesu, protože se v mrákotách odkopávám ![]()
Kora V praci par lidi z te prvni nebo druhe vlny to ma bohuzel podobne. Ty novejsi mutace delaji ztratu cichu a chuti min casto nebo jen na kratsi dobu. Muz ho mel ted v prosinci.
Tabea a nemůže se malá bát? Pamatuju si to ze svýho dětství - za nic na světě bych nevylezla z postele, protože pod postelí kostlivec, co mě chytí za nohu.
madluša ano, určitě se bojí. A taky na mně strašně visí. Teď tu byla na týden moje mamka, kterou milujou. Když měli jít ven beze mě, nebo já bez ní, tak bylo drama. Sice ne dlouho, ale pláč byl výživnej. ![]()
Nejradši by mi vlezla zpátky do břicha.
Tabea to je blbý a nejspíš se s tím nedá nic moc dělat, jen to vydržet. Syn se taky bál, ale přišel, šla jsem s ním zpět do pokojíčku, uspala a za půl hodiny byl zase vzhůru. Asi tak rok jsme zkoušeli různý způsoby, aby se naučil spát sám, všichni celou dobu nevyspaní, a pak jsme rezignovali a spával s náma asi do deseti let.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.