madluša Hele v tomhle obdivuji ségru, ty se nevyspalo asi tak přes rok, různé cestovali po celém baráku během noci, ale dceru si prostě do postele nedali. My spíme se sambem s oběma holkama, každej zvlast, ale ony nějakou moc spavé, tajze prostě každá čtvrthodina v posteli navíc je měřená zlatem! Jakože je hrozně super usnout a spát v kuse, než někam přecházet, ja bych to nevydržela se takhle mucit, když vím že je tahle možnost se k ní uložit a spát;-)
Stěžovací vlákno
Karja my jsme se právě rozhodli, že to za to nestojí, všichni pořád nevyspalí, unavení, vzteklí...a proč vlastně? Nenašli jsme dost silnej důvod proč se trápit.
madluša tiež tak, dokonale si to vystihla. A to sme sa kvôli tomu presťahovali do väčšieho bytu, aby sme nemuseli všetci štyria spať v jednej izbe :))
madluša já si většinou musím lehnout k ní, usnu tam, pak se někdy proberu a jdu zas zpátky. Dneska v noci brečel syn, že se mu něco strasnyho zdálo, a že mi to ani nemůže říct. Tak jsem spala kus noci u něj.
Karja my jsme se právě rozhodli, že to za to nestojí, všichni pořád nevyspalí, unavení, vzteklí...a proč vlastně? Nenašli jsme dost silnej důvod proč se trápit.
Myslím si to stejně.
Normálně jsem tady z těch spacich problémů lehce v šoku, taky si trochu připadám jako krkavci matka, ale kluci s námi nikdy v posteli nespali. Já si to vůbec neumím představit. Žádný soukromí a tak. Ani jsem je nijak neuspavala, proste do postele, pohádku, pusu a dobrou, večer a noc jsou moje.
Mulen tak to se srovná..
Kora buď v klidu, u nás je taky společné spaní velmi výjimečné![]()
Kora muj bracha chodil spat v noci k nasim skoro 10 let. Ja nikdy. Nekdo to potrebuje, nekdo ne:)
Normálně jsem tady z těch spacich problémů lehce v šoku, taky si trochu připadám jako krkavci matka, ale kluci s námi nikdy v posteli nespali. Já si to vůbec neumím představit. Žádný soukromí a tak. Ani jsem je nijak neuspavala, proste do postele, pohádku, pusu a dobrou, večer a noc jsou moje.
to jsi mela velke stesti. Ja spani s detmi v posteli nesnasim a mam to tak uz asi sest let! Nejdriv jeden kluk, ktereho to preslo, az kdyz se narodil druhy, ktery zaujal jeho misto. Kazde rano se citim, jako kdyby me v noci nekdo zbil, boli uplne vsechno. Navic spi vklineny mezi me a muze, takze soukromi neni, prostor neni, ani mluvit nebo svitit moc nemuzem, no se.e me to priserne, do postele se vubec netesim, protoze nas kope a rusi a nevyspime se Plus se to neslucuje s mym vychovnym "svetonazorem", ale to je to nejmensi. Kdyz jsme to tak meli se starsim synem, tak jsme se ruzne stridali a chodili spat nekolikrat za noc jinam - on prisel k nam, ja sla spat k nemu, pak prisel znovu a opet presun. S mladsim uz se jaksi neni kam stehovat a ja mam pocit, ze umru. Jenze on se v postylce budi snad kazdych 10 minut a breci, takze to bychom se taky nevyspali.
Gatita to musí být fakt strašný. A další postel by se vám tam nějak nevlezla? My sice taky spíme s dětma (každý s jedním), ale od roku má každé svoji postel a díky.tomu se dost nocí pohodlně vyspíme. Si nedokážu představit kdyby mě k tomu všemu měl ještě celou noc někdo okopavat.
Gatita taky jsem se chtěla zeptat na tu další postel. Já bych si dokázala zvyknout, že spíme všichni v jednom pokoji, ale hodně by mi vadilo, že neležím vedle muže, vyloženě by se mi stýskalo.
Sairon moc ne. Mame na zemi vedle postele matraci, ktera tam strasne prekazi, a ja se na ni taky moc nevyspim. Lezis tam mezi klubkama prachu a kabelu a mas vyhled do skviry pod posteli na pavouci hnizda:-/. Do synovy prazdne detske postylky se ke sve skode nevejdu.
Resime to uz dlouho, budu si jeste stezovat v detskem vlakne:). Mladsimu uz byly dva a ja bych to rada nejak navlikla, aby spali kluci spolecne v detskem pokoji, nalakat je treba na nejakou patrovou postel nebo co ja vim. Ale bude to chtit zas nejakou investici, nejen penez, ale i energie, takze do nejakych spankovou deprivaci motivovanych nekoncepcnich presunu nabytku, nakupu, stehovani, inzerovani stare postele nebo traveni vikendu odvozem do sberneho dvora, se nechcem poustet. No uz od rana tu vymyslim, jak to nejlip zaridit, abychom meli vsichni kde spat, hezky to vypadalo a nebylo to reseni na mesic.
Gatita já ti nechci úplně brát naději, ale obávám se, že pokud není ochotný spát ani vedle v postýlce, do pokoje, byť k bráchovi ho nedostaneš. Možná tak na společné dvoulůžko?
Evaeva no neco se musi zmenit, takhle to dal nejde. Me teda taky napadlo nechat je spat oba v nasi manzelske posteli. A my nekam na ubytovnu![]()
Kora u nas to bylo taky tak, mela jsem stesti. Spala jsem v pokojiku u deti, dokud se v noci budily kvuli krmeni a prebalovani, jak vydrzely spat celou noc, presunula jsem se do loznice.
Tenkrat se na to hodne drzelo a zduraznovalo se, ze dite ma mit svou postel, to spani s rodici se moc nenosilo. Ale kdyz to nekomu vyhovuje, proc ne. Horsi je, kdyz se rodice nevyspi a maji pak pres den normalne fungovat, to je tezky.
Gatita hele a když dáš pryč postýlku, tak se ti normálně vysoká postel pro syna vedle vaší manželské nevejde? Prostě udělat trojlůžko?
Kora Já s maloumalou spím úplně skvěle a možná proto jsem ji ještě neumístila do nějaké náhradní rodiny, ze je taková miloucka ve spaní:-D Sambo trpí nějakou nespavosti, takový různý nocni bdění a říká že se mu taky spí s dětmi líp. Ale spíme každý s jednim dítětem zvlášť, samozřejme milostnému životu to nepřidá, ale spánek mám na vyšším žebříčku potřeb a kdekdo tak spí i bez deti. Ale tuhle jsme spali jen my dva spolu, a já se vůbec nevyspala, probudilo mě každý jeho otočení, byla jsem snad desetkrát vzhůru, ale zároveň ne dost probrana abych šla spát jinam:-D
Kokoska Jo já si taky myslím, že by se to plus mínus naučilo každé dítě, jen by to byl horší mesic nebo dva nebo tři. Takže chápu, že dřív se na to tak dbalo, když se to věčne omilalo, že to tak musí být!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.