Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. února 2022 19:55

Renusatko Strašný! Manžela synovec se taky zabil v autě, už je to teda dýl, ale stejně je toho nějak moc a stresuju když mladej sedá do auta, pokaždý.

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 12. února 2022 20:00

Renusatko continuity 

Synkovu první vážnou známost ve dvaceti letech zabilo hovado co se vyřítilo z vedlejší... jela na motorce a dostala to autem naprudko. Doteď občas jezdím kolem (nedalekýho) pomníčku a je mi úplně špatně při pomyšlení, jak tam ležela sama na silnici...

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 12. února 2022 20:01
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. února 2022 20:04

Kan barbucha Přijde mi děsný, že přijdeš jeden den o dvě děti. Ono takových nehod (nočních po zábavách) je na vesnicích všeobecně hodně. Sama mám v okolí taky pár takových. Nakonec i pán sám mi říkal, že je to pro něj hodně těžké, protože takhle přišel o syna 23 let. 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 12. února 2022 20:15

Renusatko 

Hrozný je to.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. února 2022 20:37

Renusatko o té nehodě jsem slyšela, to mi ani nedošlo, že navíc mohli být z jedné rodiny. To je hrozné

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 12. února 2022 22:28

Renusatko četla jsem o tom. Takže ty jsi z mého kraje. To jsem nevěděla

Mne se za ty roky zabilo několik žáků. 

Naposledy holčina, která se vyléčila z rakoviny. A za necelé ho půl roku nepřežila cestu autem z diskotéky  s napitym idiotem. A s ní ještě další tři.. Řidič přežil jediný.

Offline Jitka77
1938 příspěvků moje polička 12. února 2022 22:38

Dadoo Taky už jsem se dozvěděla o úmrtí někdejšího studenta. Spolužáci a kolegové, to člověka dostane, ale je to nějak v rámci světa běhu. Studenti ne (sebevražda, která se povedla spíš omylem... to tuplem)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. února 2022 22:41

Dadoo Moji rodiče oba pochází od Poličky. Myslím, že už jsme si o tom jednou spolu psaly. Já jsem tam celý život jezdila každý víkend k babičce, ale teď to tam prodáváme. Je to obrovský statek a nedá se to držet jako chalupa. Sice to vyklízení každý víkend obrečím, ale rozum velí, že je to jediná možnost. Pán, který se tam stěhuje je z Mýta.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 12. února 2022 22:51

Renusatko jestli psaly, tak si to nepamatuju.

Široký Důl, Polička tam mám příbuzné. a Litomyšl

Doufám, že se mi podaří tam v létě jet i s dcerami. Měly by poznat, kde mají kořeny. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 13. února 2022 08:58

Renusatko tohle je strasne na gymplu 4 kluci z vedlejsi tridy v aute ve vysoke rychlosti nezvladli zatacku a byli vsichni mrtvi. Taky tam hral roli alkohol. Vzdycky si na ne u toho mista vzpomenu. 

Jednou me a dalsi 2 lidi vezl na skolni sraz zhuleny exspoluzak, vubec jsem to nevedela, pochlubil se az na miste. Mela jsem chut ho zabit, mela jsem v te dobe rocni dite. Takze nam bylo 28 let? To nepochopis, kreten. Kdybych se to dozvedela cestou, tak klidne vystoupim v polich. 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 13. února 2022 09:35

Taky jsem měla kamaráda, 17 let, všichni včetně řidiče byli ožralí a jeli z diskotéky, řidič a jeden kluk přežili, kamarád, co seděl vzadu ne... Je hrůzný, kolik už těch případů s alkoholem za volantem bylo a děje se to furt a znovu.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 13. února 2022 10:01

Mermaidno,protoze si kazdy mysli,ze jemu se to stat nemuze....

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 13. února 2022 11:23

Mermaid tady taky zemřeli tři mladí a jeden z toho auta přežil, řeší se, jestli to byl řidič.

Lamicka U nás na na té chalupě jednou taky byla nehoda a jedinej opilej řidič z toho vyvázl. Dvě holky zabil a jeden kluk nechodí. Jako to mi přijde ještě úplně děsný, když zaviní někdo smrt několika lidí. Pro něj to musí být později hrozné, pokud to není úplný blb. Taky na té dědině se všichni znají, takže i pro rodinu, když jsou to tvoji sousedi, kolikrát kamarádi. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. února 2022 11:31

Renusatko Pred lety nam na traumaambulanci taky dovezli ridice auta, dva spolujezdci zemreli na miste. Uz si nevybavuju, jestli pil ci neco prehlidl...ale byl taky dost polamany a porad se ptal, co ostatni, co s nimi je. To bylo strasny, nemohlo se mu rict, ze jsou mrtvi. A jindy privezli chlapika kolem padesatky, nedal prednost ridicce na hlavni a ona zemrela na miste. Ten to vedel a celou dobu narikal, ze je ridic z povolani a co to provedl. Toho mi bylo lito hrozne, sekundove zavahani a znicene dva zivoty. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 13. února 2022 19:40

Dnesek byl den uplne na pikacu

Offline Kora
příspěvků moje polička 13. února 2022 20:00

Jos clovek nemusí být ani opilec ani sjetej, nejakej chvilkovej výpadek může přijít u sebelepsiho řidiče.  A neštěstí je hned.  Hrozný to je. 

Online continuity
43168 příspěvků moje polička 13. února 2022 20:06

rasaNori ulev si tady.

Mám mám od oběda příšernou migrénu. Všechno mi padá, muž nemohl najít jakési papíry, tak se tady rozčiloval, což mi taky nedělalo dobře. 

Teď tady souhra dítě, měly slíbený bazén, z toho sešlo. 

Online continuity
43168 příspěvků moje polička 13. února 2022 20:50
Offline Lilly_Ku
4547 příspěvků moje polička 13. února 2022 20:51

Kora muj otec ted lezi uz treti tyden v nemocnici (uz je z nejhorsiho venku), protoze ho na chodniku srazila dodavka, kdyz tam borec nacouvaval aby se otocil :|