Fakirka super zpráva! Gratuluju.
Stěžovací vlákno
Fakirka Tak to je super!!!
Gratuluju!
Holky díky. Snad je to začátek lepšího období..
Fakirka skvela zprava, gratuluju a drzim palce, at se ti tam dari!
711990 díky
Fakirka gratulace! A ať se moc daří ![]()
Fakirka supeeer, gratuluju..! A hlavne vykroc pravou..! ![]()
Pavlena to rozhodně udělám
Fakirka moc gratuluju a přeju ti, abys byla spokojená.
bublifuk marieu
Díky ![]()
Mám ústřel zad, poprvé v životě a rovnou pekelně!
Prakticky se nemůžu pohnout, ráno jsem od bolesti málem zvracela, jsem vyřízená! A vůbec se mi to nehodí (jak jinak). Zato jsem díky tomu zjistila, že nedaleká nemocnice píchá za slušné ceny vitamín C a B v injekcích, nechvalovat si to tady někdo? Že bych to sfrkla za jednu návštěvu. ;-)
Garfie au, moc lituju! Preju nekoho sikovnyho, co ti to dobre opichne. At je ti brzy lip ![]()
Garfiejezis to ta moc ľutujem. Uuuf uz len ta predstava mi robi zle. Tak opatrne sa tam nejako dostať, uz to bude vykon a nech ti rychlo pomôžu. Drzim palce
Garfie to je mi te lito! Nemaji na to ty vychodni mediciny nejaky sikovny figl? Hlavne at te to brzo pusti!
Garfie mne sa to stalo cca rok a pol v praci. Zohla som sa a uz nenarovnala. Hrozna bolesť. Chcelo to klud teplo a , dostala som nejake lieky od bolesti a trpezlivo ( teda teoreticky) čakať az to prejde. Pomaly sa to lepsilo, takze hlavne nič nesilit. Neboj, ono to pojde, len to chce cas. Vlastne by som ani nemusela vtedy ísť k dr. Ale potrebovala som marodku, nevyplieskam si dovolenku na liecenie. A tiez po navrate do prace, co bolo o dva týždne mi nedovolili dvihat nic ťažké a docasne ma preradili do pekárne, kde som predavala pečivo.
Tak skoré uzdravenie želám ![]()
Janulik03 Děkuju moc! Já pilně googlila, takže vím, že teplo a klid a čas....ale to je pro mě hrůza!
Ráno jsem teda od bolesti dokonce omdlela, když jsem se pokusila postavit, asi jak jsem si to v noci nějak přeležela...ale aspoň mě to patřičně vyděsilo.
Garfie Chudinko, moc tě lituju. Občas na to koukám z první řady, když se to stane manželovi a bolest to musí být hrozná. Tak přeju, at to odejde tak rychle, jak to přišlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje