Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 14. února 2022 21:32

Všechny nehody tady jsou hrozné a smutné, mému strýci vjel pod auto stařeček na kole, někde ve vesnici jel a prostě odbočil doleva protože byl u baráku. Naštěstí se mu skoro nic nestalo a prokázalo se, že fakt prostě odbočil aniž by dal vědět, že se k tomu chystá.

Jako spolujezdec občas upozorňuju na děti na chodnících když mi přijde, že jsou moc blízko silnice, cyklisty hlídám očima a nemám ráda velký a dlouhý auta při předjíždění.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. února 2022 23:25

DruI s dětmi je to přecházení fakt o nervy. My tu máme prakticky jen jednu malinko větší křižovatku, kde nejsou světla. Je to teda jen jednoproudá silnice, ale jezdí tam autobusy a je to křižovatka. Když mám sebou kočár, který vlastně strkám do silnice první a k tomu ještě třeba dítě na odrážedle...

Offline Lilly_Ku
4547 příspěvků moje polička 15. února 2022 08:20

Lamicka ja mam taky respekt z dopravy celkove, jezdim po meste hodne na kole, ale i autem. Davam si velky pozor hlavne na cyklisty a chodce - ve meste tuknout dalsi auto je celkem banalita, ale cyklisti a chodci jsou zranitelni.

Vlastne helmu na kolo jsem zacala nosit, az kdyz jsem zacala sama ridit.

Nastesti u nas ve meste vsude kde to jde ted budujou oddeleny stopy pro cyklisty, dikybohu za ne.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 15. února 2022 08:31

Evaeva My tu máme spoustu křižovatek různého typu, úplná učebnice dopravních staveb :o) A teda nervy mám díky odbočujícím autům i na křižovatkách se světly.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. února 2022 08:38

DruI no to já taky, ale asi o trochu menší. Ale takovou křižovatku tu máme jen jednu a skoro tam nechodíme.

Online Jos
příspěvků moje polička 15. února 2022 08:48

Kdyz jsem byla nedavno podruhe tyden v praci, tak jsem mela na sale akutne takoveho pubertaka, spis jeste klucika...mel sluchatka a na stanici Fugnerova (kdo zna, vi jak neprehledne to tam je) vstoupil do cesty autobusu. Odnesla to noha od kotniku dolu (skoncila pod kolem), ale tak ze jsme malem breceli vsichni. O nohu nejspis prijde bohuzel stejne. Jasne, mohlo to dopadnout mnohem hur, autobusak zareagoval okamzite...ale  takova blbost a takove nestesti

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 15. února 2022 08:50

Jos Chudák, strašný.

Offline Lilly_Ku
4547 příspěvků moje polička 15. února 2022 08:51

Jos jj, fakt hrozny.

Ja delala ridicak az v 35 a prave tohle vedomi, ze muzu nekomu ublizit, me hrozne blokovalo. Potrebovala jsem 25 dvojitych jizd, nez jsem to dokazala prekonat. Ted po dvou letech si troufam rict, ze jezdim dobre, defenzivne ale jiste. Ale stejne..

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 15. února 2022 11:02

Mně jednou na parkovišti u supermarketu auto přejelo nohu :) Nic se mi nezlomilo teda. 

A dost často se mi stává, že se mi chodci vrhají pod kolo. Když jedu na kole v takových těch klidných uličkách, chodec najednou sejde z chodníku do silnice mimo přechod, aniž by se vůbec rozhlídl. Auto by slyšel, ale že by tam mohlo jet kolo, to je nenapadne. Na to už si dávám dost bacha.

Offline Tyana
příspěvků moje polička 15. února 2022 19:20

Kočička je po totální mastektomii mléčné lišty a po 3 týdnech po operaci už má další metastázu, která roste rychlostí světla. Nesnáším to, když nejde pomoct. 

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 15. února 2022 19:23

Tyana to je mi moc líto . Chudinka chlupatá 

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 15. února 2022 21:13
Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 15. února 2022 21:59

Jos prosimtě ta stanice Fügnerova, já jsem vůbec nepochopila, jestli se dá nějak bezpečně přejít? Když jsi před tím OC a chceš na stanici 18, kudy máš jako chodec jít? Tam nikde nejsou žádný přechody, ještě ten chodník v úrovni vozovky a tramvajové trati, já jsem tam vždycky v hrozným stresu. Kudy chodí místní? 

Offline Sweet Potato
40442 příspěvků moje polička 15. února 2022 22:14

Tyana Beruška malá.

Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 15. února 2022 22:29

žluťásek Místní chodí asi jako ty ( = nejkratší cestou skrz budovu terminálu) a diví se, že se tam něco takovýho, jako popisuje Jos , neděje 2x denně. Na to M se rozumně dostat nedá, ještě si to teď kontroluju na letecký mapě...

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 15. února 2022 22:52

Lilly_Ku Mam to stejne, ridicak si delam ted v 35, uz jedu xtou kondicni jizdu a stejne se bojim toho, ze nezvladnu vcas zareagovat. Plus se bojim i ostatnich ucastniku. Musim se hecnout, s malymi detmi na vesnici mi zacina ridicak chybet, ale je to boj. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 16. února 2022 01:11

Tyana Bože, to je hrozný. Znám to a soucítím, příšerný pocit a bezmoc. Ach jo, přesto, nebo právě proto moc držím palce a posílám berušce poňuchňání .

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 16. února 2022 05:33

Tyana ach jo, toto je vzdy velmi tazke 

Offline Magráta
8130 příspěvků moje polička 16. února 2022 07:04
Offline Lilly_Ku
4547 příspěvků moje polička 16. února 2022 08:06

Vari ja ti uplne rozumim, a z vlastni zkusenosti doporucuju se kousnout a fakt to dotahnout do konce. A potom hned jezdit. My jsme hned po ridicaku poridili auto, prestoze ho v podstate nepotrebujeme a dlouhodobe neplanujeme, a jezdila jsem pri kazde prilezitosti. Na zacatku jsem mela stazenej zaludek pred kazdou jizdou a vylezala jsem zpocena az na zadech, furt na me nekdo troubil (nj berlinsky provoz), ale proste jsem se kousla a pak to bylo cim dal lepsi a ted po dvou letech jsou obavy uplne pryc. 

Chce to vydrzet to nejhorsi obdobi, zatnout zuby a projit tim, fakt to skonci, vyjezdis se a bude to v pohode. Drzim palce!