Predevcirem jsem prevozila a preskladala tak 6 kubiku dreva, protoze stavbyvedoucimu se nelibil drevnik u stare a zaroven budouci stodoly. A pred chvili kdy tam chybelo tak pul kubiku, se dotoho vlozil muz, ze je zbytecne tam pridavat jeste jednu paletu, a ze to tam dolozi zvrchu. A copak se stane, kdyz na hromadu zvrchu pridate tezke spalky? Spravne
tak jsem ho tam i s tou hromadou nechala, at uvazuje kdo to posklada znova, protoze ja to nebudu...
Stěžovací vlákno
rasaNori A může u toho tiše děkovat, žes ho neumlátila polenem![]()
Isca Spíš bych byla vděčná, že to někomu nespadlo na hlavu.
Janulik03 To musí být otřesný zážitek na celý život. I když si za to nemohla, i když se nic hrozného chlapovi nestalo. Proto si řkám, že pro normálního člověka to musí být strašné, pokud to není nějaký úplný magor, tak ty výčitky, když za to můžeš, tě pronásledují celý život.
Lilly_Ku To jsou někdy neskutečné úrazy. Ať je tatínek v pořádku. To ještě předpokládám, že byl řidič střízlivý.
Máme v rodině případ, kdy střízlivý příbuzný šel večer z posezení s kamarády. Jenže z hospody jeli autem nějací kluci opilí a aby byli nenápadní, tak nesvítili. Srazili ho tak blbě, že z mladýho kluka je pětileté dítě. Žádný očividný úraz, ale nějaké poškození hlavy. V každém případě ho tam ještě nechali ležet a ujeli.
Renusatko meho bratrance, ktery sel strizlivy s kamaradem z kina z vedlejsi vsi, srazil ridic 500 m od domova. Bohuzel bratranec neprezil, bylo mu 17.
Janulik03 jela jsem v aute s nasima, bylo to do zatacky do kopce, v protismeru sjizdeli na kole 2 kluci. Jeden dostal smyk a napalil to primo do naseho auta. Neslo tomu vubec zabranit. Jeste ze jsme jeli do toho kopce pomalu, sice mel kluk nejakou zlomeninu a museli mu vzit slezinu, ale byl pak v poradku. Dodnes vidim, jak se s tim kolem sklada na silnici a sune se k nam.
rasaNori Lopatový tým připraven! Achjo, prostě někdy jsou ty nervy jas ocelový lana potřeba.
A vím naprosto přesně o čem mluvíš... Převozila a vyskládala jsem plnou avii (nevim kolik to mohlo být kubíků) dřeva do krbu. Ovšem ex když chodil pro dřevo, odebíral dole. Do týdne hranice rozvalená.
Dneska "Babi, mam pro tebe zvejku, tahle zelena je uplne nejlepsi!" Jo. Kolik ze stoji nova korunka?
Lilly_Ku At je tatinek brzy v poradku
Janulik03
Tohle je zly sen kazdeho ridice.
Ja mam z aut respekt, jako chodec i jako ridic, co mamu srazilo pred lety auto v 30 km rychlosti. Chlap koukal do mobilu, kdyz projizdel mestem a mama si myslela, ze ji pousti, protoze pribrzdil pred prechodem. Lecila se rok a ma nasledky, nastesti nic vazneho.
Dnes mi dcera rikala, ze drzeli ve skole minutu ticha za spoluzaka z primy, zabil se na sjezdovce... ![]()
Liesel to je hrozně smutné!
Liesel To je strašný.
Všechno tady řečené je hrozne.
Liesel To je smutné. :-( Když jsem byla na gymplu, taky se na jezdovce zabil spřátelenej kluk, bydlel v sousedství, asi o dva roky starší než já. Narval to do stromu, hrozný.
Mam hnusne vlasy, uplne sa mi zmenila kvalita. Davam tomu este par dni a beriem holiaci strojcek. ![]()
A navyse este aj kadernicka hapruje
Liesel to je tak smutne
Janulik03 na vlasy zkus Renovix na vlasy. Po kovidu jsem mela vlasy strasny, padajici slama to byla a mesicni kura je fakt vylepsila.
Ginger myslis? Idem si to pozriet, dik
Lamicka taky z toho mam strach, srazil me jako dvanactiletou na prechodu pred skolou cerstve osmnactiletej ridic. Nastesti jen zlomema noha a otres mozku...
Lamicka No a můj muž nechápe, proč vždycky čekám, až auto před přechodem doopravdy zastaví. Já prostě nejsem úplně ochotná těm řidičům věřit, že si mě doopravdy všimli, dokud o tom nemám důkaz. A teď co přecházím s dětma jsem v tom ještě horší.
DruI Já taky čekám a ještě mavnu a děkuju, abych si tak jako ztvrdila celý. I když zastavuju tak většinou ještě mavnu nebo kejvnu na ty chodce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.