Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 10. února 2022 13:33

Candance To teda je hustá že si to radši nechá ponížene od mámy, než aby si to udělala pořádně sama. Ségra byla s dětma u úplně hrozny hygienistka, vynadala jim tam všem, řekla jí, že takhle zanedbané dětské zuby ještě neviděla (7 let bez kazu, a 4 roky dva kazy), no ségra ale říkala že to bylo tak strašný promluvení do duše, že ty děti si to teď poctivě nechají čistit. Tak co sehnat někoho takhle hroznyho?:-D

Jinak ti to nezávidím. No mě přijde. Že ty puberťačky se sic nakrucujou ale zároveň jsou tak nějak líný, vidím to na neteri, nemyslím to zle, je to nějaká laxnost či pohodlnost zrovna teď v ten moment něco udělat. Takže chápu, že se některá divka pětkrát prevlikne ale vlasy mastný má 3 dny. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 10. února 2022 13:51

Karja ta laxnost a lenost to je ono.

Pred casem mi to vypravela kolegyne o patnactilete dceri a to same. Musela ji nutit, aby si vycistila zuby a osprchovala se. Radsi si dala ciste tricko 

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 10. února 2022 13:54

Candance Jj je to nějaka selektivní lenost, jakože na něco líný jsou, na něco ne. Kámoška mi říkala, že její syn je hrozný čuně, a pak říká, no ale aspoň takhle snadno poznám jestli už má nějakou holku:-D. 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 10. února 2022 15:20

Candance Karja 

Kde se takový děti berou? Já co mam zkušenost s puberťákama, tak jsou naopak v koupelně tři hodiny, každej boží den!

Synek byl denně naloženej několik hodin ve vaně, kam si průběžně připouštěl teplou (zatímco plátce složenek lezl po zdi )... a zřítelnice sice nemá vanu, ale stojí pod tou sprchou desítky minut a jak se tam jednou odebere, má člověk v podstatě volnej večer

Offline continuity
43168 příspěvků moje polička 10. února 2022 15:31

barbucha já si myslím, že ty moje do toho taky ještě dorostou. Akorat teď je takové období, že jsou za cunata. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 10. února 2022 15:37

barbucha pozor ona pod sprchou stoji ale nenamydli se, vlasy si zapomene umyt. A zuby prece nepotrebuje.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 10. února 2022 20:31

Candance no, to jeste nevi, co dovede zkazeny zub. Pozde pak mlatit hlavou do zdi, stejne to nepomuze. Ale zas se pak teda urcite nebude usmivat.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 10. února 2022 21:02

Candance Já bych dceři navrhla ať zkusí týden na kašovité stravě, když myslí, že ty zuby nepotřebuje ;)

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 10. února 2022 22:06

Boze, boze, ja se porad tesim, az budou deti vetsi, az s nimi bude rozumna rec (aktualne 6, 4 a 1 rok). Ale ono to lepsi nebude...

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 10. února 2022 22:14

DruI ji by to ani nevadilo, ona je nezerka, ji by stacilo smoothie

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 10. února 2022 22:15

ziginka nebude, jeste budou odvrkovat, zasedne nesouhlasit a ty je budes chtit proplesknout a vynadat jim a nebudes moct

Offline continuity
43168 příspěvků moje polička 10. února 2022 22:21

ziginka nevím na co se těšíš.

My jsme v karanténě druhý týden a jsem já tom přibližně jak Gatita . Právě děti rozstrikly celém pokoji křídovou fixu na sklo, kromě zdi, nábytku a aktovky ohodily také jednu postel připravenou na spani. Pere se to fakt blbe i za mokra.

A jeste u toho jak my uklizime a zatim co oni se podruhé mejou, neustale drzkuji. Muž je dnes nějakej zenovej, sice jim řekl, co si o tom mysli, ale neřval na ně. 

Žádné další PCR testy, v pondělí sypou do školy. 

Offline continuity
43168 příspěvků moje polička 10. února 2022 22:23

Candance a to já jim zas vynadam, když to posoudim jako výchovné adekvátní.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 10. února 2022 22:29

continuity ja taky, jenze ja uz jsem obcas tak vytocena, ze to nikdy neskonci, ze bych ji mohla rict veci, ktere ji rict nechci, takze vlastne jen trapne rvu,: udelej, prines, odnes....

A pak je vetsinou dotlacim k pozadovanemu ukonu ale stoji to sil.. a je to horsi a horsi

Online Makara
3652 příspěvků moje polička 10. února 2022 22:30

ziginka ale jo, casem se s nima da domluvit, i v puberte. Mam podobnou vekovou skladbu jako ty, akorat ze nejstarsimu je 21. Tak uz jen pozoruju, jak si poradi sami, a tu a tam utrousim vyzadanou i nevyzadanou radu. A snazim se nerozcilovat nad stavem jejich pokoju. Usili smezuju k dodrzeni uklidovych standardu ve spolecnych prostorach (se stridavym uspechem).

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 10. února 2022 22:33

Candance Máte stodolu? 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 10. února 2022 22:38

Makara Mám to stejně i s tím pokojem, naštěstí tam moc nelezu. 

Online Makara
3652 příspěvků moje polička 10. února 2022 22:39
Reakce na Karja:

Candance Máte stodolu? 

my ne. K čemu je dobrá? Že bych využila tu u rodičů.

Online Makara
3652 příspěvků moje polička 10. února 2022 22:42

Kan Jo, jo. Hromádky čistého prádla nechávám u dveří na chodbě. Ale když není vyskládaná myčka, to zas na ty dveře tluču dost vytrvale.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 10. února 2022 22:46

Karja nemame, jen boudu pro psa, zustava mi jen cokolada a vino

Makara kopes do ni