Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 22. února 2022 22:07
Reakce na Mrakoplas:

Karja sambo je rovnaký, občas to teda zakončí "počujem, načo po mne kričíš." A keď nezakricim, tak zas tvrdí, že som mu nič nevravela a o ničom nevie

No vidím, že je to všade rovnaké a to ma trochu, ale len trochu ukludnuje :)

​Tak to mě totálně uklidnilo. Já myslela, že je manžel nahluchlý a teď vidím, že je to vrozená vlastnost a se sluchem to nesouvisí

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 22. února 2022 22:25

kocoureksuggy zrovna ten můj říká, že je od letadel a má papíry na to, že pořádně neslyší. 

Slyší líp než já! Akorát kancelářskou krysu nikdo nebude, co se sluchu týče, vyšetřovat. 

Offline kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 22. února 2022 22:39

continuity 

Můj manžel totiž slyší jen to co chce ale nikdy to nepřizná!A opakovat něco podruhé či !potřetí! mě přivádí k šílenství!

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 22. února 2022 22:45

kocoureksuggy to ale každý!

Dělají to zhusta i ženy, to není žádná chlapská vymoženost. 

Offline kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 22. února 2022 23:03

continuity 

U žen jsem se s tím dosud nesetkala ale není všem dnům konec ! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2022 23:11

kocoureksuggy což ale může být klidně tím, že Sims žádnou tak dlouho nesdílela domácnost jako s mužemškoda, že tu není nějaké žena žijící se ženou, co by nám to potvrdila.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 22. února 2022 23:14

Evaeva Je, já znám a je to stejný:-D. Ale přijde mi, že chlapi si málo stěžujou v těch společných svazcich na sebe. Prostě je to náma ženskýma! Hašteřivý a všude nějakej problém....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2022 00:44
Offline Lilly_Ku
4546 příspěvků moje polička 23. února 2022 09:02

Evaeva ja jsem zila se zenou sest let a muzu potvrdit, ze tyhle partnersky zalezitosti se objevily nezavisle na pohlavi

Spis je to jeste trochu vic frustrujici, panc si clovek mysli je to zena, ta by mi prece mela rozumet - a stejne se podobny neorozumeni stavaji.

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 23. února 2022 09:20

Karja no a teď si představ, že ten hašteřivý je u nás muž a ten, kdo většinově nereaguje na jeho řeči a dotazy jsem já!

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 23. února 2022 09:52

Já mám potvrzenou poloviční hluchotu, tak mám právo nereagovat... což většinou využívám, když se dá milostpán do žvanění. Typicky když koukám na film a on se rozhodne mě oblažit veselou historkou dejme tomu z vycházky se psem.

Dřív jsem ho vždycky vybídla, aby vynechal dětství což nevím proč poměrně nelibě nesl ale časem jsem přešla k pasivní rezistenci, velmi účinné - strpím půlhodinové bzučení a poté se zeptám, jestli něco neříkal. A mám jistotu, že budu mít celej večer pokoj

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 23. února 2022 11:02

barbucha hele a on očekává nějakou reakci? Protože ti, které znám já, si spokojeně povídají sami pro sebe. Můj muž se klidně i pohádá sám se sebou. Někdy mám chuť se ho zeptat, jestli mluví a nadává, i když je doma sám.

Úplný extrém teda byla bývalá tchyne, jednou jsme to s mužem testovali a vydržela mluvit u oběda asi 30 minut bez toho, aby měla jakoukoliv zpětnou vazbu na to, co říká. Teda asi by vydržela i déle, ale síly došly nám. 

On měl bývalej přede mnou operní zpěvačku, ta mluvila opravdu málo a já taky nejsem kdovíjaký mluvka. 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 23. února 2022 11:09

continuity 

Řekla bych že očekává, proto ho vždycky moje reakce tak popudí Ale to víš, on je doma celej den jen se psem, zatímco já se dostatečně společensky vyžiju v práci. Tak na jednu stranu chápu že si chce pokecat, ale já na to po celým dnu už nemám moc náladu naopak. 

Navíc on byl vždycky dost žvanivej, kdysi mě na to utáh - že byl zábavnej a já mohla mlčet!

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 23. února 2022 11:27

barbucha vieš čo? To je ako u nás. Ale opačne Som doma s dvomi psami a často s dvomi vnukmi. A aj tak potrebujem komunikáciu. A hlavne vtedy, keď príde manžel z práce fakt unavený. Tak len sedí a počúva....

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 23. února 2022 11:44
Reakce na continuity:

Úplný extrém teda byla bývalá tchyne, jednou jsme to s mužem testovali a vydržela mluvit u oběda asi 30 minut bez toho, aby měla jakoukoliv zpětnou vazbu na to, co říká. Teda asi by vydržela i déle, ale síly došly nám. 

​Matka vydrží (žvanit o ničem) pár hodin. Přijedou tcháni a pak už slyšíme jen ji. Přiznávám, že o Vánocích mi nestačilo být v jiné místnosti, změnila jsem i patro. Takže my jsme doma hluší vůči ní, já vypínám po cca 20 vteřinách a muž asi taky.

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 23. února 2022 12:07

Mirka jo, tak to ona taky vydržela dlouho. Já jsem to pak sledovala a zjistila jsem, že se nadechuje uprostřed věty, aby nebyla šance ji skočit do řeči. 

Jinak teď se mi stalo, že nám vypadl z připojení konzultant, ten si toho nevšiml a další půl hodinu mluvil bez jakékoliv odezvy než jsme mu napsali email.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 23. února 2022 13:44

continuity :-D:-D. Hele a jaký tema má třeba ta tchýně? Já si to neumím vůbec představit. Půlhodiny je hrozně dlouhá doba, i z pracovního pohledu teda, ale stejně si to umím představit. Já řeknu dvě věty a už to stačí kolikrát doma. 

A dneska jsem sambovi ukazovala nějakou bundu a on mi říká ,,dobrý je to, ale radši se ještě zeptej nějaký Afrodity na Pekle,,:-D. 

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 23. února 2022 13:52

Karja vis jak, než vyřeši všechny sousedy a příbuzné, co se událo, co by se mělo stát. Informační hodnota nula.

Jednou třeba popisovala, že bychom mohli všichni společně na dovolenou (na Krym mimochodem, to bylo ještě dlouho před anexí). Tak jsem se doma manžela ptala, co na to jako říká a on vůbec netušil, že něco takového povidala. Vůbec jí neposlouchal! A ona se k tomu už nikdy nevrátila. 

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 23. února 2022 13:57

continuity :-D:-D

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 23. února 2022 14:35

continuity a ted si predstav, ze pro nektere z nas plati to, co se rekne. Takze kdyz tchyne v dlouhem monologu rekne, ze zitra vezme dceru ze skoly, tak jsme potom prekvapene obe. Ona si to nepamatuje a ja s tim pocitam