Lilly_Ku jej vidis, to je dobry napad. Vlastne som si uvedomila, ze sme to takto urobili pri dvoch kusoch nabytku do obyvacky, inak by sme sa asi dohadovali doteraz
Stěžovací vlákno
betsey normálně ho termínuj - nelíbí se ti květináč? Ok, vyber lepší, máš na to 10 dní. Pokud nenajdeš, kupuju ten svuj. Nevíš jakou polici? Nehodlám na ni čekat rok, buď bude do měsíce, nebo objednám hodinového manžela.
Lencha, no na lopatove komando to zatial nie je. Ja si len budem zatial hýčkať tú svoju svätožiaru ![]()
Janulik03 zasadni veta je to "nech do toho nekeca". Coz teda u nas moc nevychazi.
Kokoska no co ti poviem, si svata zena ![]()
Tak my jsme se zrovna dohodli že vymalujeme!
V naší praxi to znamená, že jsem přišla s ideou vymalování. Následně jsem objednala malíře. Domluvila si barvu. Milostpán bude přesouvat nábytek. ![]()
(v pátek se ozvu buď z Bohnic nebo z vymalovanýho bytu)
Kokoska to je neprijemna vlastnost, taky by me to stvalo, ja potrebuju ty jistoty :)
Kdyz jsme naposled jeli na dovolenou s jednemi kamarady do Italie, tak tam byly ty obri zaplavy. Predtim v nemecku, stejna skupina, taky zaplavy. Ted letime do dubaje, tak jsme si jeste pred tydnem rikali ze srandy, ze tam zaplavy snad nehrozi. Valka nas teda uplne nenapadla...
barbucha Kokoska a to já jsem teda v týmu zatvrzelých mlčenlivců, přesně ve smyslu jak se tuhle vyjádřil Fiala o nějakým dopisu od Klause - nevím, na co bych měl odpovídat, neobsahovalo to žádnou otázku! :D
V práci reaguju na mail jen když si to situace vyloženě žádá, ale hlavní komunikační nástroj je stejně chat, kde už mi to "ok" nebo "dík" tolik jako spam nepřipadá a navíc se dá minimalisticky zareagovat jen emotikonem, pro mě zn ideál.
to je presny! v chatu, ok nebo dekuji emotikony jako reakce mam rada a taky casto pouzivam :)
rasaNori jen si to nemaluj.
Když v Dubaji prší, tak voda stojí všude, protože nemá kam odtéct.
Ale třeba už ten cloud seeding vychytali, že to nebude tak hustý. V prosinci bych byla deštník dost užila, teď v předpovědi déšť nevidím, tak snad budete mít kliku. A na písečný bouře je ještě brzo.
Pěkně si to užijte a těším se na fotky v "Cestování".
barbucha tak dufam ze sa ozves z vymalovaneho bytu
Tabea diky, optimisticky jsme si vzali akorat prutokove sandale:D
barbucha ježiš přesně, stačí říct přímám, slyším nebo aspoň hm
Tohle bude nějaká kolektivní mužská vada, která mi teda šíleně pije krev. I když jednu výjimku znám - můj ex na mě koukal jak na svatej vobrázek a vnímal každý moje slovo a hned reagoval. A to teda bylo hrozný taky.
Pinot Noir A nestscilo by nastavit, že by ti chodilo jen oznámení, že ve složce přibyl splněný úkol nebo něco podobného? Já jsem tým, dostanu úkol, splnim ho. Zadám úkol, očekávám jeho splnění. Odpověď bych čekala jen v případě dotazů nebo nějaké změny, problému apod. Vzdyt to strašně zahlcuje poštu. Nechavam si potvrdit přečtení. Ve fungující a opakující se spolupraci by mě vůbec takový model nenapadl.
notna já už to nechám být, asi se mi dál nechce vysvětlovat, o co mi jde. Psala jsem i o zcela běžné komunikaci, na kterou nereagují, nejen plnění úkolů. Ale to už je jedno. Myslím, že pár lidí pochopilo, co mi vadí a za toto pochopení děkuji. ![]()
Evaeva Kokoska
To mi dělaj holky.
Večeře, hlásím do patra. Nic, ticho. Slyšely? Neslyšely? Volám hlasitěji (přece nebudu chodit nahoru) Nic. Maj zavřené dveře, sluchátka?
Volám ještě jednou.
Nemusíš na mne řvát, vždyť tě slyším!
![]()
Sweet Potato ještě jim můžeš poslat sms ![]()
Catherinne Jo, se starší si občas dopisujeme. Mladší matčiny zprávy dost ignoruje.![]()
Kokoska U nás muž skoro vždycky odpoví >nevím<. Odpoví bez rozmýšlení ve vteřině. Beru to tak, že získává čas na probrání otázky. Když nastolím problém znovu, tak už se vyjádří. Jako jo, mohla bych být za ta léta zvyklá, ale jak to slyším, bouchnou ve mě saze ![]()
rozarka me taky dost rozciluje kdyz chci prosty Ano / Ne a on zacne vykladat neco, co vubec vedet nepotrebuju a nechci a stejne se odpovedi nedobere.
Mame to tezky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.