Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 23. února 2022 15:11

Candance  ja jsem sama ukecana, ale tadyto plany zvaneni, kdy dotycny neco domlouva/slibuje/planuje a ve skutecnosti to vubec nemysli vazne fakt nechapu

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 23. února 2022 15:34

Candance Tak to dělá moje máma, přesně, i s těma dětma. Jak někam půjdou, vezme je, tamhle se podívají..... Kupříkladu se už 12 let (od doby nejstaršího vnoučetem) chystá za jedním známým s vnoučetem na návštěvu...Hahahaha, to je neverendingstory. nebo řekne, my jsme doma půjdete s námi na zahradu? Já řeknu, musím je vypravit, už je začínám chystat a najednou prasknou dveře a nastartuje se auto!

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 23. února 2022 15:44

Jo, ale postezuju si jen zvolna. Máma potkala sousedku u kadeřnice, no a ta se zminila, že s těma holkama mám teda práce (ona je furt venku,  s dětma, tak nás má hodně v merku)....no a říká ji, a tak jim taky musíte asi vařit.. .a máma, že ne, že jen o víkendech vaří, že v týdnu si vaříme sami...a ona ,,aha, vážně jo,, a moje máma řekla: ale to víte, to jsou samy testoviny a spageti, co taky si můžou uvařit, nějak se vodbydou, to není jak za nas....Jako já se cejtim trochu dotčene, jako za chvíli řekne, že furt děti sedej před televizí, já je vykoupu jednou za tejden nebo co. A ještě mi celej ten rozhovor hned ve dveřích vyreprodukuje jak z rozhlasového vysílání. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 23. února 2022 15:58

Karja to se nedivím, že se tě to dotklo, dle jídelního vlákna bych řekla, že vaříš furt a vydatně! Ale asi je to marný, moje máma zas všude vykládala, jak "furt hlídá" a až na pár výjimek typu mezinárodní konference, které jsem se účastnila, a kdy dceru pohlídala dané odpoledne, to dalo dohromady desítky minut několikrát týdně, bez jídla a spánku. Já jsem to hodila za hlavu, beru to jako kolorit.

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 23. února 2022 16:41

Karja Ta tvoje máma si fakt nevidí do hu.y, fakt mě štve. Ty vaříš skvěle.

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 23. února 2022 16:43

Karja no nene

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 23. února 2022 16:52

Karja No, chápu, že tě to štve. To je bohužel taková tradiční domácí česká disciplína, nechválit si před druhýma to svoje (v zaměstnání to stojí za h.., zdraví neslouží, muž vysírá, děti se nevydařily, kedlubny chcíply ..)

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 23. února 2022 17:11

Karja chapu, ze te to stve. Ja te mam za vzor, jak furt neco varis. 

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 23. února 2022 17:22

Karja no ty vole! Pardon teda, ale normálně mě nas...a! Úplně se mě to dotklo za tebe. Tohle někdo říct o mně (a to zdaleka nevařím tolik jako ty)!

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 23. února 2022 17:30

Karja tyjo, já bych na tvým místě matku asi něčím majzla. Není nic lepšího, než podpůrné rodinné prostředí, fakt

Offline dzizisketa
8975 příspěvků moje polička 23. února 2022 17:36

Karja 

A i kdybys vařila jen těstoviny, určitě se z nich dá vytvořit víc a zdravějších variant, než z omáčky s knedlema.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 23. února 2022 17:39

Karja

Matka jeste zapomela dodat,ze mas automatickou pracku a deti maji jednorazove plenky. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 23. února 2022 17:44

Karja to je neco, zrovna u tebe

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 23. února 2022 17:48

Karja teda, ta tvoje matka mě úplně takhle virtuálně naštvala...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. února 2022 17:50
Reakce na Isca:

Karja No, chápu, že tě to štve. To je bohužel taková tradiční domácí česká disciplína, nechválit si před druhýma to svoje (v zaměstnání to stojí za h.., zdraví neslouží, muž vysírá, děti se nevydařily, kedlubny chcíply ..)

​Jo to je národní povaha, stěžovat si na všechno, manžel, děti, tchyně, příbuzní, kolegové, jen já (obrazně) jsem ta největší hvězda.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 23. února 2022 18:00

Kan No, nemusí to být vždycky, že já jsem ta největší hvězda - někdy je to je strach přiznat, že by se mi v čemkoli mohlo dařit (ta kritika rodiny je prostě collateral damage), abych nevyčnívala, abych nevyprokovala něčí útok, abych tiše existovala na  chvostu smečky. 

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 23. února 2022 18:46

Karja No pockej, tohle je MOJE matka!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. února 2022 19:15

Isca Hele já si za pultem kolikrát vyslechnu takový stížnosti. Nejlepší jsou muži, kteří jdou pro kytku tchýni k narozeninám.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 23. února 2022 19:15

Jo, tak to jsem ráda, že nejsem nějak přecitlivělá. I jsem ji to řekla a ona se z toho pokusila nějak vymluvit, že si asi uvědomila, že mi to vadí, ale ta reprodukce byla už řečená a uplne jasná.....Nicméně prostě se mě to trochu dotklo, připadala jsem si, že mě tak jako pomlouvá, ale výstižnějsi je, spíš shazuje. Tak já tady o ní taky píšu, ale nevykládám to sousedům a v podstatě ani svým kamarádům, protože taky nechci aby to říkali třeba svým maminkám, co jí znají atd.

No teď až potkám sousedku v krámě, tak abych se sháněla honem po droždí na ten domácí knedlík houskovej, že holky mají moc rádi domácí, tak jim udělám, že máme každou středu rajskou:-D:-D.

Offline Vosina
příspěvků moje polička 23. února 2022 19:38

Chci si postěžovat na naše auto. V listopadu začalo při dešti vlhnout čalounění na spodku sloupku u řidiče. Než se konvičkovým testem zjistilo, že se odlepilo čelní sklo, odešla zřejmě kvůli zatékání polovina přístrojovky a na opravu pořád čekám. Nechala jsem aspoň vyměnit čelní sklo a přelepila těsnění u dveří řidiče. 14 dní byl klid a dnes je ten sloupek zas vlhký. Takže znova odstrojit čalounění a naplnit konev... Někdy mě to fakt přestává bavit.