Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline carries
1143 příspěvků moje polička 24. února 2022 11:56

viktorka_od splavu viktorka_od splavu no jo, ona tu aj prebehla kdesi diskusia o tom, že niekto môže byť super odborník, ale nemá v sebe tú ľudskosť. 

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 24. února 2022 11:58

marieu vďaka. Mňa to mrzí tiež, pretože moja mama sa dá pomerne ľahko zastrašiť a je hrozne nerada v pozícii, že sa musí pýtať a vôbec celkovo, že sa dačo okolo nej deje - len aby moc neobťažovala. Takže takýto prístup ju len zaženie viac do kúta. Ale bude s ňou otec chodiť do ordinácii. Je slušný, ale neústupný :)

Offline Jitka77
1938 příspěvků moje polička 24. února 2022 12:49
Reakce na marieu:

Sweet Potato Pinot Noir ono je to opravdu z největšího dávno za mnou, jen to teď rozvířila ta svatba. Ale mám ještě do června čas, abych pak nebyla lítostivá. Naše svatba byla nakonec moc krásná. A asi to bylo právem proto, co píše brrr , nakonec to byl náš den, jeden z nejlepších v životě a nemuseli jsme se dívat na mý rodiče, kteří by tam vlastně byli jen z povinnosti.

continuity no jo, tohle mi trvalo hrozně dlouho, vlastně až do dospělosti jsem se mohla přetrhnout, aby mě respektovali- ve spoustě ohledech. To už mě taky netlačí.

Jitka77 Neptala jsem se tě už, jestli nejsi z Valašska? Teď mě úplně brnkla do ucha ta cérka.

​Neptala, su

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 24. února 2022 13:00

Jitka77 manžel je z tama taky

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 24. února 2022 14:58

carries otca doprevadzam do ordinácii často a často si zo strany lekárov vypočujem,  či je nutné,  aby som tam bola.  Na to obvykle odpoviem, že ak sa chcú s otcom dohovoriť,  tak áno. Lebo to je tak príjemne trávenie času,  chodenie po doktoroch. 

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 24. února 2022 15:00

marieu bolí ma, keď píšeš o vzťahu s rodičmi,  ale som rada, že ty to máš v sebe vyriešené

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 24. února 2022 15:14

letfenixa My naopak říkáme, že má jít s pacientem doprovod, protože ten doprovod v tu chvíli mnohem lépe vnímá. Není tolik ve stresu a minimálně ty informace slyší dva lidé. 

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 24. února 2022 15:15

letfenixa môj oco tiež chodieval s babkou po doktoroch, pretože bola skoro úplne hluchá, veľmi ťažko sa s ňou dorozumievalo. Niektorí lekári nemajú moc radi ten doprovod. Ale zdá sa, že je nemocnica kam naši chodia už konečne v lepšom stave. Boli časy keď mala snáď najhoršiu povesť na západe SR.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. února 2022 15:19

Renusatko u těch těžších diagnóz mi to přijde úplně automatické, s babičkou chodili dokonce děda i moje mamka. Děda jako její muž a mamka jako ta, co poslouchala ty informace. Kolikrát se potom ukázalo, že každý z nich si z toho odnesl něco úplně jiného, často úplně protichůdného. Doktor, který by s doprovodem moc nesouhlasil, by na mě působil nedůvěryhodně.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 24. února 2022 15:35

letfenixa z velký části mám, ale furt je na čem pracovat.

barbucha no jo, to je taky možný úhel pohledu.

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 24. února 2022 18:28

marieu 

Ten lepší

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:12

Evaeva ale čo narobis,  nemôžeš si veľakrát doktora vyberať.  Raz som pani docentke veľmi vadila a ďalší raz sa straaašne ponáhľala a už bola rada, že tam som.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:20

barbucha jistě!

a přestávám si stěžovat, od rána pod náporem dalších a dalších zpráv o ukrajině zažívám velkou úzkost.

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:53

marieu 

No, to já taky. A lítost... Byla jsem v Kyjevě dvakrát a poznala tam super lidi... hrůza děs, co musej teď prožívat.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 25. února 2022 08:34

marieu můj muž hodně nesnášel mou matku. Nedokázal pochopit, proč mě před ním promlouvá a rádi mu, aby si mě nebral. Taky naším známým a přátelům vyprávěla, jak jsem hrozná a že oni vůbec nevědí, co jsem zač. Vykládal to ublizene, jako že je chudák, a jim musí otevrit oči, protože ji to trápí.. Jj, jen kdyby věděli..urvite by mě nemohli mít rádi..

Na naší svatbu přijela se skoro pulhodinovym zpozdenim, museli jsme na ně s obřadem čekat, protože přivezli i mou dceru jak svědka a neteř.

Pozdě přijela s igelitkama a proto, že měli v Kauflandu akci, tak si tam potřebovala nakoupit. 

Kdyz zemřel manžel, nenapsala mi ani Upřímnou soustrast. 

Roky jsem s ní nekomunikovala, teď trochu, dcery si přály, i kvůli sourozenců. 

Je typický zblbly důchodce. Zakázala jsem ji, aby mi posílala ty trollovske bláboly. Dokážu to ignorovat, pokud tím nekrmi mě. Prostě ignoruj. 

Sama mi zásadně nezavola, to je pod její úroveň a moje povinnost. 

A pokud nevolam ja, pošle mi nějakou sra.ku, naposledy článek o nebezpečí chemtrails. A když vylít u, jsem ta špatná já. 

A přitom by stačilo napsat je Ahoj Dadoo, jak je..? 

To jen pár stripku. Abys věděla, že může být i hůř. 

Je pro mě cizí člověk. Nemám ji ráda. 

Offline clothilde
2061 příspěvků moje polička 25. února 2022 08:42

Dadoo

Ach jo, ty mamy... 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 25. února 2022 08:45

Sweet Potato je, to je skoda, ta byla v te roli bezvadna.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 25. února 2022 08:46

Dadoo myslim, ze dost tech frustraci prameni z nejakeho vnitrniho pocitu, ze clovek musi mit svou matku rad.

Offline stes
9262 příspěvků moje polička 25. února 2022 09:01

Dadoo To je strašný.  Jak k tomu došlo, to bylo od mala, puberty, ....