Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline stes
9262 příspěvků moje polička 25. února 2022 17:38

Dadoo to chapu...nektery veci bych kamaradkam nerekla a tady mi..jak se riká,svrbi tuzka v ruce, ale ikdyz se tu prostredi vycistilo, nechce to ven...resp chtelo by,ale odkud zacit,že...navic jak neradla telefonuju,zrovna tak nerada pisu.

Vy psavé ukazujete tem nepsavym,co neco tíží, ze to jde i tak,jen jinudy.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 25. února 2022 19:05

Já se sem vmezeřím mezi ty rodinné vztahy se stížností na asi vesmír? Už podruhé jsem se konečně dokopala a začala cvičit, aby mi do toho po týdnu už opět hodila vidle nějaká blbá viróza

Že mi minule bylo asi týden všelijak je jedna věc, ale další 2 mi trvalo než jsem se zase dokopala najít si na to cvičení čas. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 25. února 2022 19:15

Kapesnik v pradle mate vsechny. Ale kdo mel v kapse mikiny rulicku od toaletaku a pri ceste okolo pracky ho napadlo dat tu mikinu rovnou do pracky?

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 25. února 2022 19:40

Candance Jauvajs... předpokládám, že mikina tmavá, další prádlo v pračce fleecové nebo pletené? Tak to jsem měla předevčírem, ne teda s ruličkou, ale těch kapesníčků bylo asi pět. Sambo má rýmu, mělo mě to napadnout

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 25. února 2022 20:03

Candance ona takova zapomenuta slipova vlozka taky dokaze svy. Podotykam "spinava" jako bezne nosene kalhotky, zadny ekl.

Offline stes
9262 příspěvků moje polička 25. února 2022 21:42

Candance tvl.  To musel bejt nářez  po vyprani

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 25. února 2022 23:38

Candance Papírový kapesník, bankovky, občanka, mobil. Jo pračka a já.

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 26. února 2022 08:42

Lilly_Ku ty budeš určitě vzorně rehabilitujici pacient. Cviceni hned po operaci vypadá jako sranda cvičení, ale je potřebné. Ale s tím zatezovanim ve stojí/chůzi fakt nespěchej. To hojení chce čas. 

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 26. února 2022 12:31

Lilly_Ku mnohé vlákna dočítavam až teraz,takže keď som čítala o Tvojom úraze, debata už bola inde.Prajem Ti,nech sa všetko hojí ako má a fyzioterapeut pomôže,aby si bola čo najskôr fit. 

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 26. února 2022 12:34

marieu Dadoo je mi smutno, keď čítam príbehy,ako sú tie Vaše. A ďakujem, že moji rodičia sú v pohode a máme celkom dobré vzťahy (aj keď výmeny názorov sa vždy nájdu, rozdielne povahy majú na tom podiel).

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 26. února 2022 12:36

A sťažujem sa,že ma zrejme dobehol covid.Toľko som odolávala,až mi atg test ukázal, že som v tom. Zajtra mám PCR, tak uvidím,či sa potvrdí dnešný výsledok.

Offline Kora
příspěvků moje polička 27. února 2022 09:54

Kdo to tady nedávno psal, že koupil místo merunkoveho dzemu pomerančovej? Pevně věřím tomu, ze kdybych si to tu neprecetla, snídala jsem dneska ten merunkovej.

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 27. února 2022 10:06
Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 27. února 2022 10:19

Jak pomoct někomu, kdo pomoc odmítá. A je to vaše dítě. Já už nemůžu

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 27. února 2022 10:36

Sweet Potato No, tak já s tebou můžu soucítit, ale neporadím. Sama nevím/neumím. To moje naštěstí dovolilo najít externistu, který by pomoct mohl.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2022 11:00

Sweet Potato to je strašně těžká situace! Hlavně tam buď pro něj, až tu pomoc bude chtít.

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 27. února 2022 11:07

Makara Od tří už utekla. Teď je snad spokojená, ale evidentně to nestačí.

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 27. února 2022 11:17

Sweet Potato  jenom buď, nic víc nedělej. 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 27. února 2022 11:28

Je to teda v kontextu dneška prkotina... ale neni nad to najmout si barvoslepýho malíře. V pátek jsem přišla z práce a pokoušela se vo mě mrtvice.

Původní dohoda zněla světle béžová - rozhodně studená (obývák je na jih a teplé barvy tudíž nejen netřeba, naopak je vrcholně nežádoucí).

Přijdu domů a co nevidim? Pěknou teplou béžovou V předsíni jsem zakopla o nádobu s barvou s nápisem světlá písková. Potud cajk. Jen ale do tý chvíle co jsem zjistila (z dalšího nálezu), že to umělec vylepšil ještě přidáním krásný čokoládový resp. mocca!

Prej byl moc spokojenej, říkal milostpán (takto dozor, kterej samozřejmě ihned dostal svůj díl ), a dokonce si své dílo s potěšením fotil Musím bejt fakt u všeho, doprčic?!

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 27. února 2022 11:29

Jednou z posledních kapek možná bylo, že spolužák dostal ne přímo povolávací rozkaz, ale výzvu, aby se vrátil domů a bojoval.

Není to ale příčina, to by bylo snadné.