Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 04. března 2022 09:42

Volá mi bossova sestřička, že je pozitivní, je jí blbě a maže domů.

No proč ne. Akorát škoda že když se mnou ve středu jela autobusem, na sedačce hezky tělo na tělo, neměla respirátor ale jen úplně volnou a nikterak nepřiléhající roušku. Že se jí v tom líp dýchá, pravila mezi jiným (nepřetržitým) žvaněním.

No už se těším

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 04. března 2022 10:59

Evaeva tyjo ja vyjizdela v 7 rano z Pardubic, kde bylo sucho, pred Prahou par vlocek a lehly snezeni a prijela jsem na Prosek do brutalni kalamity a malem sem skoncila v hromadny nehode 3 krizovatky pred barakem! v zivote jsem nezazila takovou vanici a tak uklouzanou silnici. Neslo zatacet, brzdit, nic! Jen sem se celou dobu hystericky smala.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. března 2022 11:05

711990 no sněžilo fest!

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 04. března 2022 11:29

711990 My sjeli branický kopec jak na sáňkách, prostě neřiditelný auto. Jednou jsme museli zahnout do lesa, aby nás to na listí zrzdilo, jinak bychom se podívali co vezlo auto před námi v kufru.
Já chci mít už opravený svoje! Přeci jen, ta čtyřkolka tohle umí o dost líp a příští týden jedu do Špindlu.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 04. března 2022 12:10

My jsme se před půl hodinou vrátili z Prahy a ve směru Beroun - Praha to stálo v podstatě komplet.

Offline gtea
120 příspěvků moje polička 04. března 2022 16:57

Zina Odpoledne tam byla pořád kolona, ale aspoň popojíždějici. Zato ráno uvázla tchýně v autobusu u Chyňavy a odvezli je až v poledne

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 05. března 2022 09:19

Každé ráno sa v zborovni pohadame o vojne v Ukrajine. Tie kolegyne, ktoré sú antivaxerky, vyťahujú informácie z rôznych webov typu Blaha a hoaxy.  Navyše sú z jednej doliny. Nebude to náhoda. 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 05. března 2022 09:25

letfenixa Také musím potvrdit spojení antivaxerka + nesmyslné plky o Ukrajině. Ve středu jsem s jednou takovou osobou musela strávit několik hodin.

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 05. března 2022 09:40
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 05. března 2022 10:04

letfenixa ja som si musela bloknuť jednu znamu na fb. Keď postovala somariny o covide, tak na tom som sa ešte viacmenej zabávala, ale keď začala vyhlasovať, že žiadna vojna na Ukrajine nie je a je to len zapadniarska propaganda, to už bolo moc

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 05. března 2022 10:48

betsey oni našťastie až toto nehovoria, to už by som sa s nimi vôbec nebavia.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 05. března 2022 11:08

Nejak se to zase sype. Muz je na prasky, protoze ve svetle stavajici situace je nase stavba stodoly a, problematicka, protoze firma ktera ji mela stavet zamestnava ukrajince a za b, stavet neco co muze byt za chvili zborene, no jak to jenom rict

Nasim umrela po dlouhem a narocnem porodu jedna z jehnic, neprezilo ani jehne. A od druhe jehnice je jedno z jehnat tak na hrane, ze vet prohlasil ze by ho nezachranoval. 

Nemame sklep.

Starsi dite si prineslo ze skolky informaci, ze prijdou vojaci a budou na nas strilet. Uz kdyz porad resila rousky, tak me to prislo desne smutne. Tohle uz je proste

Po tydnu ve 30 °C jsem musela do prace, v tomhle pocasi to teda bylo super. V praci se teda celkove kazi co muze.

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 05. března 2022 11:15

rasaNori hrnek bylinkového čaje s medem? Čaj s rumem? Nebo panáka něčeho hodně ostrého?

Hlavně ty strachy deti jsou nervy drásající. Drž se.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2022 11:15

rasaNori teď není úplně radostné období. Co si řekla dceři?

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 05. března 2022 11:37

betsey Já takovou mám (přitom je to inteligentní holka), moc mi ty její kydy na zeď neskáčou, ale občas se podívám sama, abych byla v obraze. Je to strašný.  Ale aspoň mě to udržuje v obraze, co si myslí druhá strana. Já o ni mám trochu strach, kdysi jsme se hodně přátelily a myslím, že jí už trochu hráblo, normálně to považuju za nějakou duševní poruchu. 

Jo a je to pochopitelně taky antivaxerka. 

rasaNori  To je smutné. :-(

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 05. března 2022 11:45

Makara bych se asi stala alkoholickou. Od 1 ledna jsem mela do ted 2x hrnek caje se slivovici a 2 sklinky vina. Diky. Nejak se to utrepe zase.

Evaeva

Ze se to snad nestane, ze kus od nas zijou moc statecni lidi kteri se ted snazi, aby to nebyla pravda. Mlade pokyvalo hlavou, udelalo hmm a slo hledat prinzeznovskou korunku...

Garfie nasi uz je maji dlouho, nas nazor byl ze uz ta starsi nemela mit jehnata vubec. Tak snad se z toho pouci no. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. března 2022 12:08

Ja dnes termin na nehty pak sraz na kafe s kamaradkou,ze si jako vylepsim dopoledne pred praci.....

No tak jsem dorazila na nehty a najednou mi bliklo v hlave,ze jsem asi nesfoukla svicku.Takze jsem celou dobu co mi delala nehty sedela jak na trni a mela chut rvat delej...po nehtech volam kamaradce,ze jsem debil a zadny kafe nebude,pac musim urychlene domu.

Nastesti byla sfouknuta,ale vzteky jsem vsechny svicky vyhodila,tekze az nastanou ty katastroficky scenare z politickeho vlakna tak my budem po tme,protoze ja nejsem zpusobila mit takovou vec jako je svicka doma.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2022 12:35

rasaNori starší byl právě ve školce naposledy v pondělí a půjde nejspíš až za 14 dní, takže on podle mě vůbec netuší.

Jinak si myslím, že za pár dní se to u vás usadí. Nejhorší je ten šok, to člověk vůbec není schopen racionálně uvažovat. Mě je od čtvrtka taky všelijak, ale zlepšuje se to. Na žádnou radost ze života to zatím teda není, ale vím, že to přijde.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 05. března 2022 12:40

Evaeva starsi ma ve skolce dokupy velke deti a predskolaky, predpokladam ze tohle si prinesl nekdo z domu. Ma tam i dost cizincu, jednu ukrajinku mezi detma, takze skolka uz nabidla misto pro evakuovane deti

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2022 12:42

rasaNori já si myslím, že to budou řešit i u syna mezi těmi 4 až 5 letými. Přecejen leckdo má starší sourozence a určitě doma něco zaslechnou. Akorát si myslím, že za ty dva dny se to tam ještě pořádně nerozjelo. A teď tam dlouho nebude, tak uvidíme.