AprilTwelve
To je moc smutný, upřímnou soustrast. Můj spolužák ze základky, skvělej kluk, umřel na leukémii těsně před maturitou. Hodně jsem se s ním jako malá kamarádila, nedávno jsem našla deníky ze střední, kde jsem o tom psala. Třeba jak jsem ho potkala a říkal, že už je to dobrý a brzy půjde zase do školy....a dva měsíce na to zemřel. Úplně mě to dojalo, hrozně to oživilo ty vzpomínky. :-(
Stěžovací vlákno
AprilTwelve je to hrozné, minulý rok zomrel môj ex, s ktorým som bola šesť rokov, na covid. Je to strašný šok, keď takto niekto z tvojej minulosti odíde
betsey no s tím, co zemřel jako první, jsem na střední chodila... to jsem ani psát nechtěla.... prostě je to smutný...
Přišel mail od zetě:
Emma’s first boyfriend is here

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
To mi dělá naschvál ten pitomec. Úplně vidim jak se třese radostí když to posílal. A já nespala celou noc!!
Moje malý zlatíčko (dyk už jen ty botičky, jak pro miminko!!) ve spárech nějakýho kolohnáta!!!!!!!
barbucha No, ty boty mohly být mnohem, mnohem horší. Očividně k sobě ladí.
Ježiš ale ta velikost! A vůbec! Co tam má kdovíjakej tatar co dělat... odkud je? kam chodí na školu? čím jsou jeho rodiče?! Nic nevim až na to, že má nohu pětačtyřicítku! ![]()
barbucha tlapkam. Nebo tlapam? ![]()
barbucha a tak pětačtyřicïtka dnes žádný číslo ![]()
barbucha haha to je rozkosny:D
barbucha Ma ty boty docela udržovaný, tak buď je tak mladej že mu je ještě myje máma a nebo je čistotnej . Obě dvě informace jsou dobrý!!!
barbucha Ma ty boty docela udržovaný, tak buď je tak mladej že mu je ještě myje máma a nebo je čistotnej . Obě dvě informace jsou dobrý!!!
a nebo je to puntíčkářskej pedant a cholerik.![]()
Holky vy mi nerozumíte. Když už oficiálně přizná boyfrienda jako takovýho (vždycky každýho ctitele zatloukala a zuřila), tak je to špatný, moc špatný
to neni žádná legrace!! Jde do tuhýho! A teď jestli je to nějakej zloduch a zlomí jí srdce... chudince mojí malý... ![]()
Ale jen se smějte, vono vás to čeká taky!!
No tys mi tady chyběla.
Karja :D
Kan
No tys mi tady chyběla.
Tak jestli má to tvoje koťátko náturu a dar výřečnosti po tobě, tak by se měl bát spíš ten chlapec.
barbucha kolik jí je?
barbucha Ježiš, to je boží. Ta fotka sama o sobě a potom hlavně to, že zeťák nelení, vyfotí a pošle ti to.... že je pohotovej, vtipnej a myslí na tebe !!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.