barbucha tak to je super fotka
Stěžovací vlákno
barbucha promiň ale ![]()
![]()
(já se smát můžu, mě to nečeká)
A náhodou, jak výše spoluposměvačky - boty jsou správný, velikost dobrá, snad bys nechtěla aby sbalila nějakýho nedomrlce s 39?
A zeť je supervtipnej! ![]()
barbucha a kolik je panovi napadnikovi?
Candance
To právě nevim!
netroškařila bych a okamžitě koupila letenku, občas se na chlapy spolehnout nedá i když jsou super zločinci!![]()
barbucha hele ještě motivační dopis ti chybí ![]()
barbucha Moje prababička, vždycky, když chtěla nějakého nápadníka zkontrolovat, tak říkala, že se tam půjde postavit na rožek a prodávat vajca. Tak rychle sehnat plato vajec a šup do Stockholmu.
brrr moje chtela poznat prarodice.
Candance Já to mám teda zprostředkovaně, prababičku jsem už nezažila. Ale měla to jednodušší v tom, že její děti si vzali místní, takže s těmi vajíčky nemusela moc daleko ![]()
barbucha No co, navíc má boyfrienda! To je taky mnohem snazší životní cesta nez s girlfriendem! Musíš vidět ty pozitiva stůj co stůj! A vodi si ho domů, nestydí se za něj ani za rodinu;-).
Díky, to jsem se konečně jednou od srdce zasmála. Zdravím zeťe barbucha !!
Jinak můj táta zkoušel nápadníky svých tří dcer tak, že vyvalil špalek, vytáhl sekeru a nápadníci museli štípat dříví ![]()
Tak hlavně že se dobře bavíte, vy hyeny! ![]()
barbucha ten zeť se ti Teda ale fakt poved! ![]()
![]()
barbucha Tak to ale kecáš
Máš báječnýho zetě. No a možná budeš mít i báječnýho toho... jmenuje se to nějak? ![]()
barbucha hele, ja ti rozumím❤️. Dcera ma teď taneční. Po nákupu šatů jsem doma vyzvala manžela, ať vyčistí "devítku"
. Zatím se většinou vyskytovala v mikině po starším brachovi, tak mi fakt vůbec nepřišlo, ze je to už hotova ženská.
Já nevím, ale naši byli vždycky rádi, když jsme měli nějaký kluky! Oni se asi báli, abychom nezustaly na ocet nebo nevim. Ale všechny tak vychvalovali do nebes, slušný kluci ze slušnejch rodin. to bylo furt. Stačilo, že kluk neměl kérku nebo piersing a máma znala někoho z jeho rodičů nebo prarodičů nebo třeba tetu nebo si třeba myslela že by je mohla znát a hned to byl slušnej kluk ze slušný rodiny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.