Stěžovací vlákno
Karja já už to tu psala, moje teta se po třetím porodu nechala hospitalizovat sama od sebe. Měla už zkušenost z druhého šestinedělí a už prostě věděla, o co jde.
Biely kvet doufám, že si dá dcera brzy říct. Nemá to vůbec jednoduché. Jestli špatně nese synovu diagnózu (pochopitelně), nedala by se přesvědčit na návštěvu odborníka stran toho. Je jedno, jestli za ním přijde s depresí nebo s tím, že potřebuje pomoct v těžké situaci.
Evaeva Ona stále tvrdí, že sa s tým vysporiada sama, o čom zas ja dosť pochybujem.![]()
Biely kvet to je bohužel typické ![]()
Hanka H na afty je vyborne toto:
jenom u nas to nemivaji bezne v lekarne, muselo se to objednavat
Biely kvet držím Vám všem, hlavně dceři, palce![]()
Biely kvet snazte se ji primet jit k lekari, te me kamaradce predepsala psychiatricka kapky a za par dni bylo vse dobre, ted k ni uz dochazi jen na kontroly a kapky uz brat nemusi. K lekarce sla az nekdy v roce ditete, kdyz jsem apelovala na jeji nejlepsi kamaradku a muze, ze neco neni v poradku. Tehdy jsem se radila tady, prijela jsem od ni z navstevy a prislo mi divne, ze i po roce dceru nekoupe, nechodi s ni ven, byla strasne znicena. Drzim palce, at to vyresite.
baltik Díky - koukala jsem na to, případně přihodím do košíku, až budu objednávat z notina. Musím ale koupit něco ještě dneska v lékárně - tak jestli v tomto směru nemá někdo dobrou zkušenost.
Biely kvet Mam zkusenost z rodiny s neresenou PPD a teda podle me to dost ovlivnilo vztah matky k tomu diteti a celkove nastaveni ty rodiny a doted to neni uplne ok. Ona ale veskerou pomoc odmitla a jeji manzel nemel koule ji nekam odvezt a porad se vymlouval. Proto mi prjijde dobry se nejdriv domluvit s nim...
Hanka H corsodyl, a prvni pomoc co je doma-jodova tinktura![]()
Lamicka Hele a jak to dělali? To jí jako pomáhal ten muž? To je hrozný no, to je děsnej život.
viktorka_od splavu Myslíš tohle? Asi jsem strašná domácnost, ale jodovou tinkturu tady nemáme!![]()
Hanka H co tea tree oil?
Hanka H dobry je oboji, ustni voda i gel
jak muzes zit bez jodovky
od aftu po bradavice:-P
Tabea Díky - to mě nenapadlo.viktorka_od splavu Žiju
, bradavice jsem naposled likvidovala před mnoha lety, když chodil syn se školou na plavání - nakonec jsme stejně vždycky skončili na kožním na vypalování. Vyrážím do drmaxe, snad to zabere, docela ráda bych se konečně něčeho najedla.
Hanka H já tě asi zklamu, na afty jsem trpěla hodně a nezabíralo mi na ně nic:( Jediné, co má trochu efekt v té akutní fázi je omezit cukry a naopak zařadit pangamin. Trochu funguje něco, co tu oblast trochu znecitliví, můžeš se pak najíst a tak. Nejhorší jsou ty první dva tři dny. Jestli se ti jich udělalo víc najednou, ukazuje to na nějaký problém s imunitou, tak bych rovnou přikoupila i nějaké vitamíny.
Karja jo, delal skoro vsechno od narozeni ditete, sel do prace, cestou domu nakoupil, udelal veceri, vykoupal. Kamaradka delala nezbytne veci - nakrmila, prebalila, proste zajistila zakladni peci. Jinak se bala na dite sahnout, k obedu si dala zbytky nebo rohlik, ven sla jenom s muzem, treba k pediatrovi. Jenze ona toho nikdy moc doma nedelala, tak vsichni dlouho rikali, ze to je u ni normalni. Mne to normalni neprislo a kdyz jsem tam byla tehdy naposledy, tak jsem se vyptala tady a vy jste mi potvrdily, ze to neni ok, vzburcovala jsem spolecnou kamaradku, ktera k ni ma z nas vsech nejbliz a dobre se zna s jejim muzem. Jsem rada, ze to dobre dopadlo.
Biely kvet Ono to tvrzení, že se nic neděje a že vše zvládne sama, to asi děláme každá. Jen pokud ty vidíš, že to úplně pravda není a víš, že k tomu má důvody, tak je dobré to řešit. Tohle se moc samo nevylepší, spíš se to pomaloučku, polehoučku zhoršuje. Jsou prostě situace, kde nepomůže nic jiného než chvilková medikace. Není to žádná ostuda a pomůže se tím vším rychleji vypořádat. Pokud starší dítě má problém (a že ta diagnóza je opravdu psychicky náročná), do toho hormony a stres, tak to musí být těžké. A nechodí někam s tím starším? Že by jí třeba i tam pomohli.
Hanka H na znecitlivění gel Mundisal. Na léčbu potírat Tantum Verde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.