Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 23. března 2022 17:37

No je to tezky, prace me bavi, ale taky jsem hodne alternativni a to je z tech rodicu..ehm...nikdo. 

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 23. března 2022 17:38

Evaeva nejhorší je, že ty naše děti už minimálně půlku těch větších českých řek splouvaly a stejně to nepomáhá. Starší to ještě nějak dávala, ale mladší vůbec. 

To stejné pohoří, ona se to nasprta, chvíli to umí a pak šťastně zapomene. my jim pokazde říkáme, i kam jedem, každou řeku, kterou prekonáme, pojmenujete. Jezdíme fakt po ČR hodně a stejně to nedává. Škrábaci mapu jsem jim koupila!

Podle mě jsou na to ve čtvrté, páté třídě ještě nezralí. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2022 17:41

continuity tak ale tohle se dá všechno najít v atlasu, mi přijde zbytečný se to učit nazpaměť 

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 23. března 2022 17:42

continuity a ja taky. Nesnasim vlastivedu. Radsi jim povidam historii tech mist, to je bavi. Ale zas matky otravujou, ze nepisou testy.

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 23. března 2022 17:47

Evaeva jako já beru, člověk má být trochu ve své vlasti orientovaný tak, aby nemusel pokaždé hledat na mapě, kde leží Olomouc, ale nevím jestli je reálné to očekávat od prvního stupně ZŠ. Ono stejně asi pořádně pomůže až cestování na vlastní pěst, to pak jde raz, dva. 

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 23. března 2022 17:47

Luna Vůbec nevím, co učíš. Já myslela VV. No, ale hele, jestli v zeměpise učíš finanční gramotnost, tak bych se nad tím asi taky podivila Ale současná válka v zeměpise mi přijde naprosto OK. Mně teda přijde, že dceři se zeměpis, dějepis, přírodopis a občanka tak nějak dost prolíná, kolikrát se i ptám, v kterém předmětu to bylo.

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 23. března 2022 17:48

Luna nemáte tam někde poblíž nějakou alternativnějši školu? To by ti mohlo sedět víc.

Toto je trápení na všechny strany. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2022 17:52

continuity jo, jasně, základní orientace je samozřejmě potřeba. My se to tenkrát měli naučit nazpaměť, levé přítoky: ... tak, jak jdou za sebou

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 23. března 2022 17:52

notna VV taky, ale mam normalne 4. tridu. 
continuity My jsme alternativni az dost, v praci pry me povazuji za kreativni a inspirativni osobu. Ale teda s nulovym sebevědomím...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2022 17:53

notna já měla za to, že tohle prolínání je spíš žádoucí. Stejně fungují i projektové dny.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2022 17:55

Luna když je s tebou spokojené vedení, tak bych se tím moc netrápila. Těžko se zavděčíš všem.

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 23. března 2022 17:55

Luna Nevím, jestli to předchozí nevyznělo blbě... Asi nepodařený vtip. Podle mě je finanční gramotnost a současná siturace mnohem důležitější než přítoky. Já bych teda ani nezjistila, že se to učit mělo. U dcery podle učebnic nejedou. Kolikrát mají jiné materiály a tak.

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 23. března 2022 17:56

Luna jak píše Evaeva pokud je s tebou spokojeně tvoje vedení, rodiče bych zas tolik neřešila. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 23. března 2022 17:58

Lunaty matky si stezuji jen na zemepis? Na jine predmety ne? Mozna jim prijdes moc alternativni i v jinych predmetech, kde to muze vic vadit. Jako priklad uvadim matiku, cestinu

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 23. března 2022 17:59

Evaeva hele moje mama to uci s atlasem, k testu pouzivaj mapu....a stejne to nenajdou, ja bych radsi prestala ucit uplne:D

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 23. března 2022 18:00
Reakce na Evaeva:

notna já měla za to, že tohle prolínání je spíš žádoucí. Stejně fungují i projektové dny.

​Já jsem to předtím asi napsala blbě. Mně se to prolínání líbí a přijde mi to lepší než striktní rozvrh. Na prvním stupni to tak u dcery bylo. Rozvrh byl, ale učitelka si to přizpůsobovala dle potřeby. I teď na druhé stupni mají kolikrát nějakou změnu, když je potřeba něco natáhnout, dodělat apod.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2022 18:03

711990 ale za pokus to stojí, když se o to pokouší takhle. Já s mapou problém neměla, kdyby mi tenkrát dali atlas, ty přítoky bych jim našlaTo je jen taková maličkost, která mi utkvěla. Ono toho bylo víc, takže z toho pak třídní usoudila, že na gympl nemám. Pamatuju si její údiv, když jsem si tam šla pro přihlášku nebo pro co. No, dostala jsem se bez problémů

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2022 18:05

notna to je ideální, když to takhle funguje

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 23. března 2022 18:06

Evaeva :D jako jo no, ona vetsinu veci uci takhle a stejne je to zbytecny:D 

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 23. března 2022 18:07

Luna Prosím tě, kolik rodičů si na tebe stěžuje? Aby to nebylo dva proti všem! A už jsem to tady kdysi říkala, ozývají se jen ti stěžovatelé, spokojená většina vždycky mlčí!