Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline clothilde
2061 příspěvků moje polička 23. března 2022 18:27
Reakce na Luna:

711990 Ale...Malo pisemek, ukolu, furt samy  vykecavani o valce/financni gramotnosti/historii a samy vytvarny souteze a decka nevi, jake jsou pritoky Labe. Kdyz me to proste silene nebavi ty ucebnice.

​Muj syn by Te na zakladce miloval. A pritoky Labe a jinych rek se odmital ucit.... 

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 23. března 2022 18:47

Garfie No to zjistím, kolik jich je. Ale tak ono je to těžký, zodpovědná práce, ale upřímně...Dělaná jen pro příjem, kdybych mohla, tak jen maluju, žejo...

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 23. března 2022 18:54

Luna To jednou bude, neboj!

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 23. března 2022 19:38

Luna Já si rozhodně nemyslím, že by se děti měly učit přítoky Labe nazpaměť, ale svou zemi prostě znát musí. A ve vyšších ročnících se učí další, ještě složitější věci. 

Ale mělo by se spíš pracovat víc třeba s atlasy, aby ty řeky uměly najít. A když je budou hledat, třeba si je i zapamatují. Netřeba se drtit nazpaměť něco, co lze snadno najít. Třeba učit i to hledání. Co si sami najdou, to si spíš zapamatují. 

To, že to tebe nebaví, je blbé, naprosto to chápu, taky mám učivo, které nesnáším a nebaví mě. 

Ale možná by to chtělo to zkusit pojmout třeba nějak kreativneji, aby to bavilo tebe a žáci se něco naučili.

Udělat slepé mapy a nechat je hledat.. Fakt nevím.

Ty neucis vytvarky na druhém stupni? To by bylo ideální. 

Kdysi měla dcera na ZŠ dva rodile mluvčí. Američany. Jak líp se naučit anglicky? 

A rodiče si stěžovali, že ONI jim nerozumí a nemohou děti doma kontrolovat, zkoušet apod. 

Takže si s tím hlavu moc nelam

Online brrr
12363 příspěvků moje polička 23. března 2022 20:01
Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 23. března 2022 20:07

Dadoo vv na 2. stupni ucim, ale modlim se, aby mi to vzali, je to utrpeni! Decka me berou, ze umim. Rady se divaji, jak maluju, ale samy nic delat nechteji, berou to jako volnou hodinu. 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 23. března 2022 20:11

Luna uz jsem se mozna ptala, ale neslo by to v nejake ZUS? Tam snad chodi deti, ktere zajem maji.

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 23. března 2022 20:17

tina Tohle je mi moc líto, setkala jsem se s ní osobně a byla úžasná.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 23. března 2022 20:20

Kokoska To patri do priznani, ale me nebavi ucit vytvarka. Mne bavi kreslit. To mam radsi fakt ty obycejny predmety na 1. stupni, kde nikdo nic nevyliva... no nechame toho.

Madeleine je velka skoda, to je dulezitejsi zprava...

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 23. března 2022 20:22

Dadoo Mě by zajímalo, jak se ve vyšších ročnících navazuje na přítoky Labe... Potkat inspirující osobnost, jako je Luna , těm dětem dá víc, než ta základková výuka. Já občas nakouknu do ZŠ k neteří, je to v centru Prahy a to co tam učí je teda matriál. 

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 23. března 2022 20:28
Reakce na 999:

Mě by zajímalo, jak se ve vyšších ročnících navazuje na přítoky Labe... 

​to ti řeknu naprosto přesně. Ve vyšších ročnících se navazuje provinciemi Kanady a státním zřízením Peru. Bavím tím kamarády na akciích, to je ti lepší než vědomostní kvizy.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2022 20:38

999 přítoky Rýna?Já si vlastně skoro nepamatuju, co jsme v zemáku brali.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 23. března 2022 20:38

continuity :-D:-D To jo no, a pak ti někdo s VS vzděláním řekne, že by si rád na Vysočině koupil sad a sadaril! Bezva nápad, to je zajímavý, že to ještě nikoho nenapadlo

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 23. března 2022 20:40

Karja hele takový bramborový sad není k zahození

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 23. března 2022 20:46

Tak jsme právě dojeli Evropské řeky a moře. Prý to umí podle těch čísel, takže běda, když to bude v testu očíslované jinak.

Zas jsem se naučila něco nového, dodneška jsem netušila o řece Ebro. 

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 23. března 2022 20:48

Karja Já bych si na Vysočině nekoupila nic, já hned všem řeknu, že příroda nic pro mě...

Ale jinak si myslím, že zas tak hrozný ty hodiny nemám, mají projekty, dělali mapky ve dvojicích podle krajů, vyhledávali informace, máme boží kartičky s ručně malovanýma hradama, k tomu i pěkné povídání...Akorát mi pak napíšou do testu, že matka Karla IV. se jmenovala Eliška Přemyslová a zde nastává ten zádrhel.

Online Hanka H
2914 příspěvků moje polička 23. března 2022 20:50
Reakce na continuity:

Zas jsem se naučila něco nového, dodneška jsem netušila o řece Ebro. 

​Neluštíš křížovky!

Luna A co se ti na Elišce Přemyslové nelíbí?!

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 23. března 2022 20:51

Karja hele bacha, deda na Vysocine fakt mel moc pekny jablonovy sad

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2022 20:52
Reakce na Luna:

mají projekty, dělali mapky ve dvojicích podle krajů, vyhledávali informace, máme boží kartičky s ručně malovanýma hradama, k tomu i pěkné povídání...

​Můžeš, prosím, učit moje děti?