Hanka H To je fakt, byla tam i Natalie Premyslova. Ale to uz nekomentuju, tam nebylo nadeleno...
Stěžovací vlákno
Luna Malej překlep :-).
A asi do priznani ale zemepis byl na gymplu muj nejoblibenejsi predmet a slepe mapy jsem milovala:)
continuity Ale na Ebro se hodně jezdí chytat:-D Jako myslíš Ebro ve Španělsku? To mi přijde jako taková zažitá řeka, že to tak jako lidi znaj, ale jasný učivo je to třeba pro starší děti, to neposoudim.
Luna Přesně, ani ty lesy už za nic nestojej, seš člověk na svým místě,!
A asi do priznani ale zemepis byl na gymplu muj nejoblibenejsi predmet a slepe mapy jsem milovala:)
Byla jsem na tom na gymplu stejně
- doteď si občas dám nějaký kvíz
!
tina Tak vidíš nakonec to bude business plán roku:-D. No teď mě napadá,ze nedaleko taky jeden je, ale to mají poměrně bohatí lidi, těm je jedno, že se neurodí! :-D
tina Já ji měla hodně ráda, četla jsem i tu její knihu, strašně sympatická byla. Měla zajímavej život, dožila se poměrně vysokýho věku, tak snad je jí někde nahoře fajn. ![]()
tina to moje je ještě víc do přiznání, protože jsem to měla přesně naopak
a dneska jsem se snažila podle navigace dojít na jednu adresu a ani to jsem nedala, musela jsem jít podle čísel na domech. Přitom na Mallorce jsem muže dovedla přes centrum Palmy k jedný restauraci, kde jsme předtím byli jednou před několika lety a ztratit se běžně dokážu úplně všude ![]()
Garfie ja mam nekde knihu o tech jejich brozich, budu ji muset prolistovat
tina Pak nám sem napiš nějakou pikantnost! :-) To ani nevím, že vyšlo, musí to být zajímavé!
Zu ja mam taky hrozne spatnej orientacni smysl, ztracim se bezne:)
Jinak ted opustim vlastivedu...Uz mam ten ukrajinsky obrazek. A mam s nim
plany zatim v ramci skoly, tak drzte palce.![]()
Luna myslim ze Eliska Premyslova je jeste fakt dobra!:D Pataci moji mamy psali test na "moderni dejiny", s ucebnici!
Jake dve vesnice byly srovnany se zemi po smrti Heydricha? Lidice a lyžáky!
Co se dělo židům za 2.sv.v? Nemohli do restauraci.
Napis ktere 2 armady osvobozovaly cesko. Moravská a Podkarpatská armáda.
Znas nazev nejakeho koncentracniho tabora? KSČ a SRPDŠ
Kdo byli partyzáni? Moravané.
A nejlepsi na konec, jak se jmenoval nas prvni demokraticky prezident? Adolf Hitler Beneš
Ctu to tu napreskacku, ale tema mi jde do noty. Momentalne totiz doma mame ujimani z predstavy, ze syn vyfasuje alternativniho ucitele
. Znama z nej byla dost na prasky, protoze on to aktualni deni probira uz ctyri roky v kuse a misto matiky si povidaji o stromech. A ona musi pak doma vysvetlovat latku, protoze osnovy neresi, treba uplne preskocil geometrii. Pritoky Labe bych neresila, ty me vytacely vzdycky, ale ono kdyz se to zvrtne, tak se treba neprobere ani shoda podmetu s prisudkem, true story. Mne by nevadilo takoveho ucitele mit rok, to muze detem neco dat, ale nekolik let uz je podle me p.user. Syn ho pravdepodobne vyfasuje a ja dost premyslim, jak to zaonacit, aby mel obycejnou úču. Protoze o deni si doma povidame, financne gramotny je na sestileteho tak akorat, kriticke mysleni ma takove, ze me strci do kapsy, ale ja potrebuju, aby ho nekdo naucil i/y a nasobilku, no. Takze ja ty matky asi chapu
.
A hele, neexistuje neco jako obcanska nauka? Tam by podle me bylo na miste resit soucasne veci. Za nas to bylo uplne na prd, nasrotit se nejaka jmena a pojmy, ale uplne odtrzene od reality.
711990
No kurna, ja mam uplny Einsteiny!
![]()

Gatita tsss, na cestinu nesahat, tam makame, pady, vzory...To je moje.
Ale geometrie je horsi, tam se mi vetsinou hadaji a mlati, pac je to v patek...![]()
Luna mas!:D
Gatita ja v tomhle nevím, mladší má určitě víc alternativní učitelku jako starší a určite se toho naučila mnohem ( jakože opravdu mnohem) víc a to byl dva roky COVID. ( U starší v tomto čase COVID zrovna začínal, takže to žádný vliv mít nemohlo - a učitelku měla takovou tu klasickou - vždy to takto fungovalo).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.