Lilly_Ku No minimalne!![]()
Stěžovací vlákno
Luna spíš maximálně. ![]()
Pinot Noir My mame s mou davnou rumunskou spolubydlici heslo ALWAYS25, takze mas pravdu.![]()
Luna No určitě ne, to bych mohla být smutná i teď po třiceti. Ale ja se teď konečně na ten narozeninovej věk cejtim, moje mentalita a to číslo jsou v souladu. Ale ona je to fuchtle, to já ji neobhajuji!
.![]()
Karja sice loznice mame oddelene, ale mimo ne se ten mor siri nekontrolovane, neexistuje "zalezu a vylezim to", to je pro slaby povahy. Nastesti dost casu travi muz ve sve pocitacove noře.
Gatita já ten věk moc neprožívám, ale občas mi dojde, že dvacetiletý puberťáci mě už asi nepovažují za vrstevníka
Ale jinak souhlasím, dokud mi nehádají o moc víc, je to v pohodě Pinot Noir
Kamaratka zomrela. Rakovina. Dve malicke deti. Bola to vzdy ta najoptimistickejsia a najzabavnejsia osoba aku som stretla. Nikdy som ju nevidela so zlou naladou ani pocas liecby. Nikdy to nevzdavala. Bola uprimne veriaca a velmi dobry clovek. Az si este raz niekde precitam nejake kecy typu viera ta uzdravi!
Zivot je strasne nespravodlivy, mne je to tak luto, jej muza, deti, mamy..![]()
Mrakoplas Upřímnou soustrast.
Mrakoplas to je mi moc líto. Upřímnou soustrast...
Mrakoplas To je tak smutné. :-( Upřímnou soustrat.
Mrakoplas uprimnou soustrast
kdyz nedavno zemrel kamarad, rikali jsme si ze buh si k sobe ty nejlepsi bere jako prvni![]()
Mrakoplas uprimnou soustrast:((
Mrakoplas upřímnou soustrast, to je hrozně smutné. ![]()
Mrakoplas To je mi moc líto. ![]()
Mrakoplas upřímnou soustrast
Mne je to tiez hrozne luto, kvoli jej rodine, jej muz sa o nu vzdy bal, staral sa o nu a mali sa velmi radi. Mladsi syn ma len dva roky, ani si ju nebude pamatat
.
Mrakoplas to je hrozné, je mi to moc líto![]()
Mrakoplas To je strašně smutné. Je mi to moc líto.
Mrakoplas Upřímnou soustrast. To jsem často říkávala - ještě by si mě nepamatovaly a pak, už si by si mě pamatovaly. Manžel to nechápal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.