Pinot Noir Úplný zákaz? Není to že když na vlastní zahradě a máš ohraničené ohniště tak můžeš?
Stěžovací vlákno
Kokoska u nás je zákaz rozdělávat oheň? vždyť tu pořád prší
.nebyl to spíš Středočeský?
https://www.praha.eu/jnp/cz/o_meste/zivot_v_praze/zivotni_prostredi/zakaz_rozdelavani_ohnu_na_rizikovych_2.xhtml
píšou na rizikových místech,
tak na zahradě asi můžeš, jestli tomu dobře rozumím
Vlm no nasi se chystaji na chalupu, ze vecer budou opekat burty. Tak jsem se ptala, jestli tam muzou delat ohen a pry My nejsme jihocesky kraj. Tak nevim.
Vlm no já tam právě čtu toto:
Nařízení, kterým se stanoví podmínky k zabezpečení požární ochrany v době zvýšeného nebezpečí vzniku požáru, považuje:
lesní porost a jeho okolí do vzdálenosti 50 m od jeho okraje,lesopark, park, zahrada a další porosty umožňující vznik a šíření požáru,
Vlm o buřtech tam sice nic nepíšou, jen spalování klestí nebo co, ale stejně pořád nevím.
Pinot Noir a co se zeptat místních hasičů? Tím bys to měla i ohlášené.
Pinot Noir dotaz u hasičů by byl nejjistější jak píše andulka01 . u nás vzdycky informuje obec emailem, pěkně polopaticky ![]()
Vlm u nás obec informuje SMS s odkazem přesně na tu stránku, kterou jsi sem dala
. Plus dva dny nato další SMS, že to bylo prodlouženo do odvolání.
Já jsem taková kráva! Rozhodla jsem se upéct takové slané roláky z listového těsta a zapomněla jsem je před pečením nakrájet. Tak asi místo jednohubek dostane každý jednu rouru.
.
A k tomu mi mizí hudba z reelsek (spešl slovo pro barbucha ) na Instagramu. Já jsem takovej chudák!
Aspoň že odpoledne mají už přivézt novou myčku.
Stěžuju si, že jsem už před dlouhou dobou slíbila kamarádovi zpívat dnes na koncertě v jeho rodném městě, cca. třetinu z písniček ten večer, velký program a propagace... včera ráno jen pro jistotu preventivní covid test, protože kolem budou i nějací 75+... a pozitivní
Přitom mi vůbec nic není, neudělat si ten test, vůbec bych o tom nevěděla. Hrozně nerada nechávám ostatní ve štychu, obzvlášť takhle ze dne na den ![]()
Uz jsem chtela prispet do radostneho vlakna. Fakt se mi v posledni dobe dari. Tak jsem dnes aspon odstupla kus indukcni desky o solnicku.
JanieB Ten kamarád je VD?
JanieB to je teda blbá situace ![]()
Pinot Noir Uf, naštěstí se mně podařilo sehnat pár lidí na záskok ochotné se rychle naučit 2-3 písničky + nějaké choreografie. Zrovna zkouší, až se z nich kouří
Chudáci :) Ale jsem šťastná, že mám tak ochotné a schopné kamarádky a kamarády ;-)
continuity to zni dost desive.Drz se a muzi preji brzke uzdraveni.
Ja tedy musim rict,ze od korony jsem z doktoru uplne rozcarovana,prijde mi to strasny.
continuity je mi to lito.
continuity je to strašné a bohužiaľ mi dôverne známe.
Držte sa.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.