Kokoska díky moc. Já doufám, že jo.
Stěžovací vlákno
Mam naprosto podruznou stiznost. Vlastne nevim, jestli nepatri do radostneho vlakna. Dosla zasilka COS a jsem rozcarovana. Top pro me a kamaradku je strasne pruhledny. Jako moc. Vubec to neodpovida fotce. Nahrdelnik je dobre vymysleny, variabilni, ale je strasne blystive stribrny, jasny ze je to cetka. A pak mi pitomci pribalili kalhoty za skoro 3 tis, ktety jsem neobjednala ani nezaplatila, ale u kterych trefili velikost a vlastne mi dost slusi. Delam mrtveho brouka a snad se s tim ma karma srovna.
Pavlena takže komu tady nepřišly kalhoty za skoro 3 tis? ![]()
Pavlena Šiš, vona používá HELLOCOS a ještě jí přijdou gatě za tři litry. Počkej, počkej.
Pavlena karma dobry, ne![]()
Pavlena Ber to jako dárek pro věrného zákazníka;-)
Pavlena ty ale nejsi vůbec hodná holka![]()
Pavlena
To je dobrá historka, ale když ti sluší, nedá se nic dělat!
Pavlena kalhoty jsou to pekny ![]()
rekla bych, ze v posledni dobe maji v objednavkach mensi zmatek. Me misto kosile prisla ksiltovka a navic svetr. Bohuzel ne v me velikosti
Jinak muž lezi na pokoji s pánem, co má zánět v kyčlích. Oba dva drény. Strašně se bojím, že se tam nakazí ještě necím jiným. ![]()
Asi by mi byl milejší spolubydlící s COVIDem nebo i zloutenkou. Ani mu to nechci říkat, stejně s tím nic neudělá.
Jako dnes me nasrala otazka: Jaky jsi rocnik? 197...? Coze? 82? Teprv?![]()
Luna to je ale moc dobrej ročník, syn je taky 82. A mám ho pořád za kluka, nedej se rozhodit! Chtělo by to na ni něco vymyslet, aby dala pokoj.
dynda bude lepšie ![]()
Luna nevím kolik "škatuli" je, ale zřejmě nastal čas na otázku směrem k ní: Kdy jdete do důchodu? Vy už asi přesluhujete, že?
Som (opäť) nahnevaná na môjho brata, opäť ide o jeho laxny prístup k svojim povinnostiam a jeho manželka je hyperleniva osoba. Tak.
![]()
Luna prosím tě, kašli na ni. Lidi to dost často odvozují od veku detí.
Přehoď si to, že jsi už zkušenější učitelka než odpovídá věku
.
Luna nemyslim hned urazet, jen nejak sikovne postouchnout. Ale tihle lidi jsou splachovaci, stejne by to bud nepochopila nebo by ji to bylo jedno. Mas pravdu, lepsi myslet si o ni svoje a nechat to tak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.