continuity to je dobře! Ať už jde všechno podle plánu.
Stěžovací vlákno
Evaeva no snad už to půjde, slíbili mu i nový poukaz na fyzioterapii ( přišel za ním operatér, tak to na něj vysypal rovnou všechno, kdoví kdy zas uvidí nějakého lékaře
).
Bude si zítra volat do Berouna, toto paběrkování po těch malých soukromých zařízeních, kde nemají rehabilitační lékaře, už nejak postrádá fantazii.
continuity ten Beroun je pobytový? To by bylo určitě lepší.
continuity Ale Beroun je prý jedno z nejlepších pracovišť. Držím palce ať už je vše jen lepší a lepší.
No tak! Čtyři dny ve špitále, to je jako nic! A v Berouně (nebo jinde) z něj udělají úplně novýho chlapa ![]()
Evaeva no je, ale to mu bohužel teď nikdo nenapíše. Pak uvidíme, oni mají systém, že s poukazem jdeš za jejich doktorem, ten tě vyšetří a rozhodne, co dál, případně si vystaví vlastni. Třeba by ho vzali i na lůžko, mě by to taky víc vyhovovalo, hlavně pokud nebude moct zas řídit.
Uvidíme, jak zdrchanej bude z tohoto, pak to budeme resit. on má teď v koleni dvě hadičky, podle se z toho pokoje moc nedostane.
continuity no to je hloupý. Kdyby to vyšlo, bylo by to určitě nejjednodušší.
Ach jo, moji rodinu stíhají už nějakou dobu menší či větší nepříjemnosti až tragické události. Stěžuju si především proto, že tady to někdy zafunguje a přestane to.
dynda teď už čekají určitě jen samé malé a větší radosti![]()
Držím palce ať to zafunguje. Někdy to opravdu pomůže si tady postěžovat.
dynda
no jasněže přestane a brzo!
dynda věřím, že to zafunguje, a že i u vás continuity už je všechno na dobré cestě ![]()
Děkuju všem. Vím, že to taky nemáte lehké.
Pinot Noir no ještě půjdeme chvíli z kopce, bohužel. Ortopedicky prý není co řešit, jede na infekční a do pondělí nevstane ani z postele. Tak jsem zvědavá v jakém stavu se vrátí domů, už tam jel hodne pohybově zdevastovanej. To bude na rehabilitaci, aby jej vůbec postavili na nohy.
Ale náladu měl dobrou, tak alespoň něco.
Tak tchána poslali z neurologie s doporučením objednat se na psychiatrii, hlavu si rozbil při pádu o topení naposled v neděli jinak sebou švihne poslední měsíce tak jednou týdně. Na toto 10 minútové rozhodnutí se čekalo mesic.
Padá na mě beznaděj.
A to ma mladší příští týden přijímačky, tak tím nemám absolutně čas se zabývat.
continuity a co má psychiatr udělat s padáním starého člověka?
Kokoska no přehazují si ho jako horký brambor.
continuity dělali mu na té neurologi CT a MR? Táta se taky motal a padal, i když teda ne tak často. pořád se řešilo, že to má od krční páteře, dokud jsme mu nezařídili tahle vyšetření. No měl nádor na mozku, naštěstí nezhoubný. Ale už tak velký, že to při operaci nešlo jinak než přerušit lícní nerv, takže měl pak jedno oko přivřené a spadlý koutek úst na té straně. Tak jsme si vyčítali, že jsme měli jednat dřív.
Kokoska no MRI právě dělali a toto je výsledek.
Nakonec se tchýně dobouchala na nějakou psychiatrii, tak jsem to tady promazala. něco mu napsali, tak teď už jen zařídit, ať to pravidelně bere. On je na ní navíc hnusnej, je to tou nemoci já to vím, ale ji to depta. ![]()
continuity tak jsem zvedava, jestli mu to pomuze. Kez by.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.