No moc mi nepomahate
Ja si zitra skocim zvednout sebevedomi do te osmicky radsi.
Stěžovací vlákno
Luna Já tedy absolutně nechápu, jak se někdo někoho poměrně cizího dokáže zeptat na věk?! Sama vůbec neodhadnu, kolik je komu let, a kdyby mě někdo nechal jeho věk hádat, zcela určitě bych se ztrapnila, protože bych mu raději řekla tak o deset let méně, než kolik bych si myslela... a třeba by to stejně bylo moc!![]()
Hanka H Zvlast, kdyz se ho na to neptas![]()
Luna ser na ňu!
taky mám takovou kolegyni, Hanka H ony to dělají schválně (přemýšlím ale chlapa tohoto typu jsem asi nepotkala
, já jsem k ní teda hyperzdvořilá, ona neváhá se třeba optat "tys nějak přibrala poslední dobou že?", nebo pak "tys nějak moc zhubla.. to schválně?"
vracet bych to nezkoušela, být hustší než tyhle vysíračky (měla jsem i v rodině) rozhodně nezvládnu a hlavně nechci.
viktorka_od splavu já mám kolegu,kterému my kolegove říkají taťka a sere mě to neskutečně protože jsem jen o 4 roky mladší. On se teda do toho trochu stylizuje, ale co to je?
viktorka_od splavu No presne
Luna viktorka_od splavu Neomaleně se někoho vyptávat na věk považuji za stejný společenský prohřešek, jako se ho ptát třeba na to, kolikrát měl za poslední týden/měsíc/rok sex. To první mě v podstatě nezajímá, a to druhé vědět ani nechci
!
continuity ,,taťka,, no tak to je moc. Tak třeba se o všechny stara prostě.
Luna Já vím, že je divná, ale někdy by to mohlo ujet i takhle někomu nedivnymu. Já jsem třeba ročník 90 a pro mě jako lidi od roka 2000 jsou už z jiný planety který jsou v mých představách možná tak v mateřský škole, rozhodně ne dospělí. Takže si taky umím představit, že bych nějaké své kolegyni řekla ,,cože ty seš ročník 2001,,? Jakože je už prostě ode mě moc mladá!
Karja haha, k nám teď na IT začli nastupovat chlapci kteří vypadají (a určitě i jsou) věku mýho syna a sotva jsem si na to zvykla, nastoupila holčina a ta se mi zdá stará
(ale teda neřekla bych jí to:-)))
Muz nekde ulovil strasnou rymu a zacina kaslat. Asi je mu dost blbe, uz si vzal 2x paralen a chtel uvarit caj na kasel a asi na 10 minut si lehnul! Tvrdi, ze to ma z klimatizace v aute, docela bych tomu verila, je na to dost citlivy. V patek mam hlidat deti, doufam, ze to od nej nedostanu, snazim se od nej drzet co nejdal.
Kokoska Tchyně radí že základem uspěchu je oddělená ložnice! Odizolovat, ale jako je fakt, že oni od sebe nikdy nic nechytli, vždycky se ten nemocnej odstěhuje do obýváku.
viktorka_od splavu No víš co, ale pak jsou lidi co dřív mluví než myslí a vysvětluj jí to ,,jéé ja myslela starší od těhletěch kluků víš,,:-D. Prostě to je hned, ale ta Luna kolegyně je divná, to už víme!
Karja tak to mi nemusíš říkat já jsem vzor tadyté sociální neobratnosti - ale tyhle čůzy jsou uplně jiná liga! to prostě poznáš
Karja Tohle neni pripad, co rychleji mluvi. Proste rekne: Jako to vidim, ze mas 40, ale ze ji zajimalo, kolik presne, 41,42,43...? No promin jako![]()
Az ti bude 40 a budou ti to hadat, budes proste smutna, at je to kdokoliv.
Az ti bude 40 a budou ti to hadat, budes proste smutna, at je to kdokoliv.
![]()
Tohle teda nechápu.
Pinot Noir ja asi trochu jo... Ne ze bych si pripadala nejak stara nebo bych resila, kolik mi kdo hada, ale ja si porad prave pripadam jako holka a obcas me zarazi realita, no.
Pinot Noir ja taky ne. ![]()
Gatita byla bych smutná, ale to ani ne, spíš dotčená, kdyby si ve čtyřiceti mysleli, že je mi 50+. A to jen od někoho, výrazně mladší na to mají nárok. Že mi ve čtyřiceti hádají čtyřicet mi smutné nepřipadá. Ale tak tohle už tu jelo mockrát, nechápu to opakovaně. ![]()
Pinot Noir souhlas, kolik by mi meli hadat, petadvacet? ![]()
Pinot Noir me tuhle přidal pár let gynekolog. No ohradila jsem se, zasmali jsme se a jedeme dál. I jsem na to už dávno zapomněla, musela jsem chvilku přemýšlet, kdo to vlastně byl a proč jsme vlastně řešili věk.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.