continuity
Je mi to moc líto. :-( Jeho je mi líto, musí to být peklo pro takový typ chlapa. A tebe je mi líto ještě víc, protože máš naloženo a musíš toho zvládat za všechny. Mrzí mě co prožíváš. Budu držet pěsti a aspoň na dálku na tebe myslet.
Stěžovací vlákno
continuity Držím palce, ať se z toho muž co nejrychleji dostane.
moora no zrážka s nemoci je jedna vec, druhá vec je tohle: shrnutí dnešní vizity.
Sroub tam bude nafurt.
Připadám si trochu jako kokot. Každý tvrdí něco jiného a má na to jiný pohled a ty drž hubu a věř a víra tvá tě uzdraví.
continuity panecku, to je strašné. To je celé zle. Dufam ze to bude lepsiey ako teraz, aj keď to zhrnutie teda sedí. Držím palce vam všetkým.
continuity Dočítám až teď a nevěřím vlastním očím. Myslela jsem, že vše jde podle plánu (o úrazu jsem četla). A trochu mě zaráží celkový přístup, když píšeš, že zvolené pracoviště je kvalitní. Jsi statečná. Jaký je tedy další plán? Nějaké konzilium, na jiném pracovišti?
continuity jedna blbá chvilinka na lyžích a výsledkem je takovýhke ukrutný opruz
pevné nervy všem zúčastněným, musí to být strašné nervy.
Nejhorší na tom je, ze si nemám komu ani postěžovat.
Já musím podržet muže, děti, tchýni. Mě nemá moc kdo. Díky, že jste.
Jen si postěžuj... ale na druhou stranu, děti i tchýně musej pochopit, že toho teď máš moc ![]()
Držím palce, ať to nějak překlepete...
continuity myslím na vás a přeju, st se to co nejdřív vyřeší a muž se uzdraví.![]()
continuity Ach jo ![]()
neboj se psát aspoň sem!!
continuityhlavne nezapomen davat pozor i na sebe, coz se snadno rekne ale hur dela
continuity viem sa úplne vžiť do tvojho rozpoloženia, a keď som zo stresu prestala spávať, začala som používať Bachove kvetove esencie.
Candance no hlavně se snažím dávat pozor na děti. Zatím vypadá, že to dávají, ale moc tom nechtějí mluvit a ani s tátou telefonovat. Tak nevím,co se jim hoci v hlavách.
Možná si zajdu alespoň k praktické, pokud se to v řádu dní nezlepší. Dnes mi je fakt naprd, ale to je hlavně tím, že jsem skoro nespala a už skoro tyden spím blbě. To má u mne fakt strašný vliv na náladu, na vše.
letfenixa a ktoré prosím ťa?
Ja som si kedysi raz vzala na spanie stilnox a takú noc plnú divokých živých snov už nechcem nikdy zažiť ![]()
A to mi bolo inak fajn, len som sa chcela poriadne vyspať před svatbou. Našťastie mi lekárka poradila, nech to vyskúšam na deň, keď ešte o nič nepôjde.
letfenixa jak je to vlastne teraz u vás?
continuity To je šílené. Drž se, je to náročné období. A opravdu mysli i na sebe. Chlap to nějak vše zvládne, ale ty toho máš doma moc.
Bohužel musím říct, že skoro navlas stejnou situaci prožívá kolegyně se svojí sestrou a jde také o ortopedickou záležitost, kde se přidala infekce. Nebudu ti říkat, jak dlouho se to táhne, ale poslední dobou slyším z těch ortopedií šílenosti.
continuity k praktické určitě zajdi, ať se ti to nespaní moc nerozjede. Pevné nervy! Holky to určitě dají, akorát na to prostě nebyly připravené a musí si zvyknout. (kdo byl, že jo;))
continuity moc tlapkam ![]()
Evaeva muž dnes dostal vycházky a tím pádem tam můžu vzít děti. ![]()
Byla tam ještě sociálka kvůli následně rehabilitační péči,tak to by bylo nejlepší, kdyby ty antibiotika mohl dobrat tam. Držte palce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.