continuity no to nezní moc fajn. Snad zítra budete už něco vědět.
Stěžovací vlákno
continuity musi to byt pro vas oba hruza. Ty mas vsechno na krku a on si zase proziva peklo tim, ze vam neni k uzitku.
ja jsem to nejak necetla, muz byl doma po operaci, horsilo se to, zjistila se alergie na kov ? Takhle nejak ?
continuity no drzim palce. Nejhur je dostat se do nemocnice a pak se to ...
Jak by to vypadalo jinde, to se neda rict. Utesujme se, ze by se tam aspon snazili.
@candance měl úraz, plastika vazu a šroub v koleni. Do toho infekce, po šesti týdnech reoperace a antibiotika. Teď tam leží s dřenem v koleni a ještě v pátek slibovali, že ho ve středu pustí. Dnes mu doktor, co měl konečně čas, řekl, že se ty bakterie nelze takto zbavit. Ale něco už naznačovala doktorka tuším ve středu.
Antje on přežívá peklo už i tím, že vůbec neví kdy a zda bude vůbec v pořádku a já teda taky. to, že mi nepomůže bych zvládla s prstem v nose, kdybych nemusela řešit tento stres. Prvně slibovali za tři mesice do práce. Po dvou je na tom hůř než po urazu. Má fyzickou práci, musí u ní minimálně chodit. Sportovec. A tak prostě dírou ke zdi.
continuity Je mi líto, že máš takový starosti. Držím palce, ať je brzy v pořádku.
999 diky
999 diky
continuity to je jako naschval, ted konecne po koronaviru, vyhled na pekne leto a on chudak tohle.
Je mi to lito,pres sport neznas zadneho doktora , ktery by se tech jeho osetrujicich zeptal ? Prece jen ke kolegovi by mohli byt sdilnejsi , ta nejistota je strasna.
Upřímně: tohle léto jsme už odpiskali. Mě teď jde o to, aby se vůbec dal do pořádku bez trvalých následků. Hlavně, že ortoped po reoperaci něco povídal o tom, že by to ještě chtělo plastiku postranních vazu, že třeba za rok
prostě oni umi řezat, tak řežou. Nejlíp, kdyby jim tam pacient nechal nohu na pokusy a někam se v mezičase vypařil, aby moc neotravoval.
Nám nikdy nic nebylo. Máme pár lékařů kamarádů, ale úplně mimo obor a i místo. Co jsem dostala doporučení je, nechat ho kde je, protože nikde jinde to lepší nebude.
continuity chjo ked sa sere, tak sa sere. Drzim palce.
continuity Ať už se vám to obrátí k lepšímu. Tahle nejistota, co a kdy bude, je hrozná.
continuity urcite bude v poradku , ted jen at se to co nejdriv pohne k lepsimu.
Ty a tvoje holky jste sikovne, vy se o tatku postarate![]()
Nejhorší na tom je, ze si nemám komu ani postěžovat.
Já musím podržet muže, děti, tchýni. Mě nemá moc kdo. Díky, že jste. ![]()
Uff, to je šílená situace, držím moc palce, ať se to k dobrému otočí co nejdřív.
continuity jezis to je fakt strasny.. drzim pesti, at co nejdrive aspon vite, jaky jsou vyhlidky.
continuity moc tlapkam
a bejt rozleskavacka je narocny. A nikdy mi nic nebylo, to taky. Srazka je to
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.