Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. května 2022 11:45

Renusatko ani radši nestraš.

Online viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 16. května 2022 11:55

continuity ty kapacky bych se snazila zachovat za kazdou cenu..

a muzu doporucit L-tryptofan, mam myslim tento, max. dve kapsle naraz a funguje super (pritom na me tyhle veci moc nefunguji)

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. května 2022 12:20

viktorka_od splavu jo, to si taky myslím, že ty kapacky jsou potřeba. To jen ortopedi si myslí, že by měl jít domů. 

Ta následná péče je normálně nemocniční oddělení, tam by je právě mohl mít. Resp. sestra, co mu to zařizuje a dělala tam, nevidí důvod proč by ne. 

Ten tryptofan večer pred spaním? 

Ja mám tu třezalku, ale taky ji budu muset už vysadit, jestli se nechci osypat. 

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 16. května 2022 12:21

continuity 

Můžeš taky zkusit ten melatonin. Mně fungoval moc dobře! Kdepak stilnox, to jsem v půlce noci vzhůru celá splašená

A o děti se neboj, to dají bez problémů. Už jsou natolik velký že snad chápou, že člověk není stoprocentně zdravej doživotně a se zárukou... a navíc jde o nohu, ne o život, taťku budou mít přece furt

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 16. května 2022 12:51

continuity mám nudzove, ale na spanie majú aj nočné.  Ja si ich dávam v strese aj naďalej. 

U nás je take status quo, mužove výsledky dobre, mamine tiež, otec nič moc, a syna teraz riešim, veď vieš.

Online Malenge
4841 příspěvků moje polička 16. května 2022 13:26

letfenixa ty mas tak šíleně naloženo dlouhodobě, ze je skutečně obdivuhodné, jak to zvladas 

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 16. května 2022 13:34

continuity držím palce fest, ať se to otočí k lepšímu! Být "koncový uživatel" v podobné patálii je na palici, taky jsem to zažila a moc děkuju osudu za jednu osobu, se kterou jsem to po nějaké době mohla probrat. Tak piš aspoň sem, i když ti nepomůžem, člověku uleví i to sdílení.

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. května 2022 13:43

letfenixa diky za rady, kvapky objednané. A držím palce. Malý bude v pohodě, dobre si urobila s tým odkladom a tie choroby sa tiež vyriešia. 

49357 příspěvků moje polička 16. května 2022 13:44

continuity no ze nevidi sestra duvod je fajn, ale vetsinou je potreba dohlidnout aby se tak doopravdy stalo:-/

klidne 3x denne ale min. bych brala rano a vecer. 

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. května 2022 13:45

Kokoska díky, fakt to pomůže. Dnes je to o moc lepsi, ale ta noc stala za to.

barbucha jakože je nám utěšit tím, že o život mu nejde, maximálně se vrátí domů bez nohy? Díky, to teda radši zatím nechám jak to je. 

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 16. května 2022 14:01

continuity

Ak bude zle, skúste nájsť niekoho v zahraničí. Ja viem, to sa ľahko povie....ale...akože mňa teraz rieši jedna pani doktorka v Drážďanoch a KONEČNE mám lieky, ktoré zdá sa  (klop-klop) začínajú zaberať. A už vidím, že takto budem riešiť aj iné veci, lebo v mojich 46 rokoch som sa posledného polroka už dvakrát dozvedela od rôznych lekárov, že "riešiť sa to dá, ale načo do toho rýpať už vo vašom veku". ako podotýkam nie je mi nič fatálne, takže tým mysleli na tých posledných 30-40 rokov . Navyše ešte aj ten liek, ktorý mi dala tá doktorka z Drážďan je tu úplne normálne k dostaniu, ale dáva sa až vtedy, keď príde k prúseru, ktorému by som sa rada vyhla (pretože je proste tak indikovaný liekovou komisiou, moja internistka urobila obrovský kus papierovania tu, aby mi ho na základe tej nemeckej lekárky mohli predpisovať. Keď si predstavím, že pred 10-timi rokmi mi ho navrhoval otcom všeobecný v USA, že u nich sa tým začína a potom sa uvidí čo ďalšie bude treba a či ešte niečo bude treba...a tu proste krútili hlavou, takže som stratila 10 rokov...tak mám tlak niekde pri strope. A podotýkam, že vôbec nejde o drahé liečivo.

Offline Antje
příspěvků moje polička 16. května 2022 14:15

continuity palce drzim, ale nebylo by lepsi, kdyz uz je to tak komplikovane, aby byl co nejdele v nemocnici pod lekarskym dozorem ?

Tam taky maji RHB, aby se v pripade kdyby se to nelepsilo  ( nepreju ! ) nezacinalo s lecbou zase od zacatku...

Rozumim ze se muz v nemocnici citi spatne, ale snad uz to pujde rychle

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. května 2022 15:00

Antje tak od něho to přece nezáleží. On se domů nedozaduje.

Ta rehabka, co řeší, je v nemocnici.  

Offline Antje
příspěvků moje polička 16. května 2022 15:07

continuity aha,promin, ja jsem to spatne pochopila.

Moc vam drzim palce. 

Offline Antje
příspěvků moje polička 16. května 2022 15:12

slniecko preji aby ti ta lecba pomohla.

Jak jsi se dozvedela o moznosti lecby v zahranici ? Pojisteni se na to asi nevztahuje?

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 16. května 2022 15:20
Reakce na continuity:

barbucha jakože je nám utěšit tím, že o život mu nejde, maximálně se vrátí domů bez nohy? Díky, to teda radši zatím nechám jak to je. 

​Ježiš ne, jaký bez nohy?! Ale tak čas od času se člověk prostě dostane do špitálu a není třeba hned myslet na nejhorší a děsit děti... 

49357 příspěvků moje polička 16. května 2022 15:25

continuity tjo ted po tom co pise barbucha jsem si vzpomnela jak jsi psala ze ses velka planovacka, ze te uklidnuje mit vse predem nalinkovany a promysleny. v techto pripadech kdy nemas na velkou cast te situace zadny vliv je to ale hrozne ke skode, tim se fakt akorat nicis. ja to dobre znam a jedinyco pomuze, byt se to zda uplne nemozny, je prestat to resit

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. května 2022 16:34

viktorka_od splavu jenomže to je otázka tzv. Locus of control. Já fakt potřebuji vědět, co se děje a proč a řekněme si upřímně, že v našich špitálech je to i potřeba.

Odkdy se to muž začal aktivně řešit, fakt se ty věci hýbou vpřed. 

49357 příspěvků moje polička 16. května 2022 16:37

continuity no to ano ale v mire - zmobilizuji zname doktory, pohlidam aby dostal peci co potrebuje (bez toho pruser ale to vime), ostatni nechat, nedelat si ty plany a krizove scenare, pac z toho se leda zblaznis

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 16. května 2022 17:15

continuity dočítám ty radosti, držím palce, ať se to co nejdřív pohne k lepšímu, snad ty atb zaberou, je to naprd, když je každou chvíli zpráva jiná.