Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 16. května 2022 17:49

Nějak jsme si pošramotili karmu a ne a ne se toho zbavit. V noci z úterý na středu zvracela v noci velká, ale tak zprudka, že po šesté za 40min už to bylo s krví. Musela jsem vzbudit a oblíknout malou a s jednou na zádech a druhou za ruku dojít na pohotovost (špitál 3min chůze, naštěstí). Do postele jsem se dostala ve tři, muž měl službu. Ráno jsem volala do práce a ukázalo se velmi intenzivně, že musím přijít. Šla jsem, bylo to výživný. Čtvrtký bývám v práci do 6, ale naštěstí to šlo v pohodě. V pátek jsem zůstala dýl v práci, potřebovali mě tam nějak akutně. Pozdě v noci se velká zas pozvracela, ale bylo to jen jednou. V sobotu ráno jsem nastoupila do služby a nezastavila se. Od odpoledne jsem řešila jedny pooperační komplikace další operací a kolem pacientky jsem běhala do 3 v noci, než jsme byli z nejhoršího venku, ráno naštěstí vypadala líp, než já. Domů jsem přišla v neděli dopoledne. Včerejší odpoledne bylo moc pěkný. Dneska mi psal odpoledne muž do práce, že potřebuje francouzský hole, že spadl na schodech. Udělali jsme si další výlet na rtg a pohotovost a odnesli si sádrovou dlahu a zlomeninu kotníku. Na dalších 6 týdnů máme vystaráno. 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 16. května 2022 17:54

marieu když se daří, tak se daří. Držím palce, ať je lépe.

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 16. května 2022 17:57

marieu uff teda, se to na vás taky sesypalo. Držím palce, ať už je to jen lepší! A odpočívej, jak jen to půjde.

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. května 2022 18:00

marieu no taky pěkný. Držím palce, ať je to už všechno a vše se už jen lepší. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 16. května 2022 18:03

Za projevy soustrasti předem děkuji! Pozoruju už delší dobu, že to mám takový natěžko naložený. Abych mohla furt překonávat sama sebe a rostla s úkoly

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 16. května 2022 18:35

marieuLituju vás z celé duše. 

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 16. května 2022 18:39

marieu drž se! 

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 16. května 2022 18:43

marieu jezismarja, hlavne teda at je to bez komplikaci! Ja jsem v podobnych pripadech rikala, ze jsem jak pes ve vycviku. Nastavi se mu klacek a Hop, pejsku! A kdyz preskoci, tak se klacik zvedne... a jeste... a jeste, Hop, pejsku! Segra zas rikala, ze je jak veverka v bubnu, porad dokola to samy a do zblbnuti.

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 16. května 2022 18:44

Malenge ďakujem, si milá.  Ale neviem, či to zvládam, často som nervózna a podrazdena,  hlavne v súvislosti s mojou mamou

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 16. května 2022 18:45

marieu držím palce

Ja, ako pohodlný človek, v prekážkach nevidím, že by som mala rásť. Tvoj pristup je asi lepší. 

Offline Antje
příspěvků moje polička 16. května 2022 18:58

marieu jezisi.

pomohou ti rodice ?

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 16. května 2022 19:21

Děkuju všem! Tady to odkladiště starostí funguje fakt na výbornou!

Kokoska já ani nemám pořád to samý, pořád jsou to nový a těžsí úkoly. I v tý práci- dělám věci, co jsem nikdy nedělala.

letfenixa já ani nevím, jak to jinak brát. Mohla bych bejt zpruzená, těšila jsem se na nastávající volný víkendy, měli jsme kouzelné rodinné velikonoční prazdniny, ale celý je to teď jinak. Takže se prostě přeřadím, adaptuju se a zapínám záložní motor.

Antje nechci to vůbec zakřiknout, ale naši se teď hrozně vylepšili. Mnohem líp fungujou vůči mně/nám a hlavně s dětma! Mají spolu nějaký trable, který se jen tak nevyřeší, tak je děti možná rozptylujou. Minulý víkend jim udělali naprosto fantastický program a i tento víkend, kdy jsem měla v sobotu 24h a muž v neděli noční, si je vzali k sobě. Tak si držím palce, aby to vydrželo.

Offline Antje
příspěvků moje polička 16. května 2022 19:26

marieu to je dobre, snad si aspon trochu odpocines

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 16. května 2022 19:27

continuity marieu vy to máte teda otvorem ke zdi, obě. Můžu maximálně přát, aby to co nejrychleji přešlo!

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. května 2022 19:40

U nás dnes hlásím sinusoidu směrem nahoru. Venku konečně oba drény, koleno si s podivem uchovalo cca předoperační hybnost a ještě jsme byli spolu venku.

Online viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 16. května 2022 19:43

continuity ó paráda, ať je to jen lepší

marieu drž se

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 16. května 2022 19:59

marieu ja som v prezivacom móde a plánujem zajtrajšok, už viac ako 3 roky. Schuti sa zasmejem viac- menej len v robote, som rada za svoju prácu. 

Online Malenge
4841 příspěvků moje polička 16. května 2022 20:00

marieu  pevné nervy přeju a ať to zlepšení vašim vydrží!

continuity hurááá, každá dobrá zpráva je vítaná všema deseti.

Offline Antje
příspěvků moje polička 16. května 2022 20:05

continuity a videl muz ty cerne saty❤️

Offline Antje
příspěvků moje polička 16. května 2022 20:07

letfenixa preji ti z celeho srdce at se vse k dobremu obrati ❤️