SunEclipse kdo vi...
Stěžovací vlákno
Farbila som mame hlavu a zabudla si dat rukavice ![]()
Mama sa farbi nejakym ciernym dryjakom, ktory nejde zmyt a sčernie samozrejme az po chvili, ked uz to ma clovek zažrate v nechtoch a pokozke. Vyzeram jak kominar!
Stěžuju si, že je mi blbě a sloužím. Celý den lítám, jsem utahaná, odpoledne jsem měla děsnou krizi, ale nakonec jsem zvracení zažehnala. Teď už se jen modlím, ať to tu do rána (který je pekelně daleko) přečkám.
Cosackej obchod v centru, muj oblibenej, je zavrenej kvuli rekonstrukci
a dalsi, kam jsem se doplazila v poslednim tazeni, byl jak u snedenyho kramu ![]()
barbucha jestli myslíš Chodov, tak tam nikdy neměli všechno co v Pařížský. A poslední dobou to bylo snad ještě ubožejší. Tak by tam ale teď měli hrnout zboží!
EDIT - ty asi nemyslíš Prahu? ![]()
Ne, jsem u zritelnice ![]()
A je to podobny jak v Praze, v centru meli vzdycky mraky veci a i slevy prubezne, a je to tam prijemny... kdezto v tom druhym, taky v OC kus od centra nemaji prakticky nic a ten obchod je uplne jak na Chodove, kde se mi nelibi...
barbucha já už tam ani nechodím. Kdysi jsem si vždycky něco vybrala, poslední asi 3 návštěvy mě tam nic nezaujalo a to, co jsem si chtěla prohlídnout podle návnady na netu naživo, to stejně neměli.
marieu jsem s tebou , vydrz.
marieu držím palce ať je v noci klid ![]()
Mrakoplas domestos na wc ti trochu pomůže. Prostě si s ním umyj ruce jako mýdlem. Je to drasťárna, ale funguje to
Catherinne domestos zrovna nemam ale skusim ten zachodovy cistic co mam, diky diky!
Mulen ok, v piatich by to bola väčšia zábava ako v 15, ale....môžete to trebárs prenajímať ako aktivitu pre deti z okolia. Normálne urobiť rozpis....akože v pondelok smie chytať Janko odvedľa, v utorok Zuzka odnaproti, v stredu Jožko zpoza rohu....rodičia ti ešte budú platiť, počkaj!
Inak teda, susedia, ktorí sa dokážu sťažovať ešte aj na kvákajúcu žabu ma zmierili s mnohými neduhmi tých našich
....
A sťažujem si (dúfajúc, že sa to tým rozuzlí), že potrebujem pre 14 ročného syna ortopéda (bolí ho noha v jednom bode medzi kotníkom a nártom, ako nepredpokladám, že niečo vážne, ale nechcem aby zbytočne presedel prázdniny na zadku), v štátnej nemocnici mi dali briskný termín na koniec novembra
, v našom súkromnom zdravotnom centre mi dali termín na september, a centrum, ktoré mi radili mamy v okolí mi oznámilo, že berú až od 16r. ...
Takže zajtra sedím na zadku a telefonujem...
Mulen chudák žába, měla super bejvák sama pro sebe, a teď je z ní socka na hromadný ubytovně
![]()
Mulen Ty jsi mi připomněla, jak jsem bydlela u rýžového pole!! Taková romantika to byla, přesně do večera, to bylo neuvěřitelný, žilo tam tak milion žab...
marieu
vydrž, myslím na tebe!
Kokoska SunEclipse
vy mě bavíte. Možná je to ta samá, už se nechce nechat chytit!
slniecko takový Tom Sawyer
, super nápad
S ortopedem držím palce.
Garfie jsou horší jak cikády co?![]()
jinak naši sousedi jsou kapitola sama pro sebe, např na plot si natahli drát, aby se tam blbě sedalo ptáčkům, no vadí jim toho hodně. Zatím si ale nestěžovali na strakapody, co se nám zahnízdili ve vrbě
Ti aspoň v noci spí.
Díky za podporu, nějak jsem to přežila, ale slavný to nebylo. Klid nebyl, teď mě bolí hlava, jak jsem se nemohla pořádně napít a hlavně jsme měli v poslední době spoustu různých smutných příběhů, tak je to celý nalevačku...
Mulen Chytit, políbit! Je to zakletej, bohatej, krásnej princ.
Mulen ok, v piatich by to bola väčšia zábava ako v 15, ale....môžete to trebárs prenajímať ako aktivitu pre deti z okolia. Normálne urobiť rozpis....akože v pondelok smie chytať Janko odvedľa, v utorok Zuzka odnaproti, v stredu Jožko zpoza rohu....rodičia ti ešte budú platiť, počkaj!
Tyjo, nejsem si jistá, jestli to není nepovolené nakládání se zvláště chráněným druhem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.