Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 06. června 2022 18:37

SunEclipse kdo vi...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. června 2022 20:12

Farbila som mame hlavu a zabudla si dat rukavice

Mama sa farbi nejakym ciernym dryjakom, ktory nejde zmyt a sčernie samozrejme az po chvili, ked uz to ma clovek zažrate v nechtoch a pokozke. Vyzeram jak kominar!

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 06. června 2022 20:53

Stěžuju si, že je mi blbě a sloužím. Celý den lítám, jsem  utahaná, odpoledne jsem měla děsnou krizi, ale nakonec jsem zvracení zažehnala. Teď už se jen modlím, ať to tu do rána (který je pekelně daleko) přečkám. 

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 06. června 2022 21:36

Cosackej obchod v centru, muj oblibenej, je zavrenej kvuli rekonstrukci a dalsi, kam jsem se doplazila v poslednim tazeni, byl jak u snedenyho kramu

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 06. června 2022 22:15

barbucha jestli myslíš Chodov, tak tam nikdy neměli všechno co v Pařížský. A poslední dobou to bylo snad ještě ubožejší. Tak by tam ale teď měli hrnout zboží!

EDIT - ty asi nemyslíš Prahu?

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 06. června 2022 22:21

Kokoska 

Ne, jsem u zritelnice

A je to podobny jak v Praze, v centru meli vzdycky mraky veci a i slevy prubezne, a je to tam prijemny... kdezto v tom druhym, taky v OC kus od centra nemaji prakticky nic a ten obchod je uplne jak na Chodove, kde se mi nelibi...

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 06. června 2022 22:24

barbucha já už tam ani nechodím. Kdysi jsem si vždycky něco vybrala, poslední asi 3 návštěvy mě tam nic nezaujalo a to, co jsem si chtěla prohlídnout podle návnady na netu naživo, to stejně neměli.

Offline Antje
příspěvků moje polička 06. června 2022 22:52

marieu jsem s tebou , vydrz.

Offline SunEclipse
3488 příspěvků moje polička 06. června 2022 22:54

marieu držím palce ať je v noci klid

Online Catherinne
10852 příspěvků moje polička 07. června 2022 00:02

Mrakoplas domestos na wc ti trochu pomůže. Prostě si s ním umyj ruce jako mýdlem. Je to drasťárna, ale funguje to 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. června 2022 00:06

Catherinne domestos  zrovna nemam ale skusim ten zachodovy cistic co mam, diky diky! 

Online slniecko admin
19577 příspěvků moje polička 07. června 2022 01:19

Mulen ok, v piatich by to bola väčšia zábava ako v 15, ale....môžete to trebárs prenajímať ako aktivitu pre deti z okolia. Normálne urobiť rozpis....akože v pondelok smie chytať Janko odvedľa, v utorok Zuzka odnaproti, v stredu Jožko zpoza rohu....rodičia ti ešte budú platiť, počkaj!

Inak teda, susedia, ktorí sa dokážu sťažovať ešte aj na kvákajúcu žabu ma zmierili s mnohými neduhmi tých našich ....

Online slniecko admin
19577 příspěvků moje polička 07. června 2022 01:23

A sťažujem si (dúfajúc, že sa to tým rozuzlí), že potrebujem pre 14 ročného syna ortopéda (bolí ho noha v jednom bode medzi kotníkom a nártom, ako nepredpokladám, že niečo vážne, ale nechcem aby zbytočne presedel prázdniny na zadku), v štátnej nemocnici mi dali briskný termín na koniec novembra , v našom súkromnom zdravotnom centre mi dali termín na september, a centrum, ktoré mi radili mamy v okolí mi oznámilo, že berú až od 16r. ...

Takže zajtra sedím na zadku a telefonujem...

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 07. června 2022 03:28
Reakce na SunEclipse:

Mulen chudák žába, měla super bejvák sama pro sebe, a teď je z ní socka na hromadný ubytovně

Mulen Ty jsi mi připomněla, jak jsem bydlela u rýžového pole!! Taková romantika to byla, přesně do večera, to bylo neuvěřitelný, žilo tam tak milion žab...

marieu  vydrž, myslím na tebe!

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 07. června 2022 07:18

Kokoska SunEclipse vy mě bavíte. Možná je to ta samá, už se nechce nechat chytit!

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 07. června 2022 07:24

slniecko takový Tom Sawyer , super nápad S ortopedem držím palce.

Garfie jsou horší jak cikády co?

jinak naši sousedi jsou kapitola sama pro sebe, např na plot si natahli drát, aby se tam blbě sedalo ptáčkům, no vadí jim toho hodně. Zatím si ale nestěžovali na strakapody, co se nám zahnízdili ve vrběTi aspoň v noci spí.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 07. června 2022 08:05

Díky za podporu, nějak jsem to přežila, ale slavný to nebylo. Klid nebyl, teď mě bolí hlava, jak jsem se nemohla pořádně napít a hlavně jsme měli v poslední době spoustu různých smutných příběhů, tak je to celý nalevačku...

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 07. června 2022 08:19
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. června 2022 08:54

Mulen Chytit, políbit! Je to zakletej, bohatej, krásnej princ.  

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 07. června 2022 09:32
Reakce na slniecko:

Mulen ok, v piatich by to bola väčšia zábava ako v 15, ale....môžete to trebárs prenajímať ako aktivitu pre deti z okolia. Normálne urobiť rozpis....akože v pondelok smie chytať Janko odvedľa, v utorok Zuzka odnaproti, v stredu Jožko zpoza rohu....rodičia ti ešte budú platiť, počkaj!

​Tyjo, nejsem si jistá, jestli to není nepovolené nakládání se zvláště chráněným druhem