Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 31. května 2022 17:14

Evaeva Nevím, je to cihlový dům někdy z počátku minulého století, okna na SV a JZ, nic nám nestíní, z jedné strany krásný výhled na celé město. Holt to těch pár týdnů musím vydržet - teď odpoledne už je tu snesitelněji.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 31. května 2022 17:15

Kan Svíčky jsem našla jenom vánoční elektrický - ty asi neposlouží, což?!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 31. května 2022 17:46

Hanka H No to asi né, bych tě klidně založila, kupuji po 100Ks balení.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 31. května 2022 20:37

Evaeva stary dum s tlustymi zdmi, prizemi, prave ted venku 23 uvnitr 20, protoze jsem mela otevrena okna. jinak uz par dni 19, jeden vecer jsem topila - ja teda mam cim ale nevim kdo to pak bude platit:-(

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 01. června 2022 12:46

Tak prý když si tady postěžuju, bude to lepčí. Nic hroznýho, ale...
Připravuju akci pro klienty, jeden den cyklovýlet, hospoda s rautem, přespání a v neděli výlet s obědem. Vše domluvené a zarezervované pro 45 hostů a kolegů, rozpočet jako kráva, investováno spousta mého i soukromého času a invence, nakoupený a potištěný trika, dárky, diplomy.
Od pondělka se odhlásilo 15 hostů (asi mrkli na předpověď počasí), kolega co mi měl pomoci nejede z časových důvodů, ten co měl vést cyklistiku si včera utrhnul lýtkový sval, další chytil od klienta angínu. Na ubytko už mám 100% storno, na raut i nedělní oběd taky. Má pršet s bouřkama, oba dny. Celý se mi to rozpadá pod rukama a já chytám totální paniku.
To, že jsem si nestihla vyservisovat kolo, který jsem cvakla při přípravě trasy, je už jenom detail.

Offline Hanna6
94 příspěvků moje polička 01. června 2022 13:39

andulka01 Soucítím, je to běs. Ale ještě neztrácej naději, někdy na poslední chvili zasáhne nějaká záhadná moc. A pak se například  změní počasí, klienti změní názor, atd. A když ne, další akce to vynahradí. Určitě.

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 01. června 2022 13:45

andulka01 tlapkám 

Nám kamarád přesunul oslavu z kempu ve skalách na zahradu v Brdech, protože na jeho ženu něco leze (cti nerada spí ve stanu). Vždy se tam cítím, že jim trochu prekážím. Jako ráda ty lidi uvidím, ale už se tolik netěším. 

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 01. června 2022 14:41

Hanna6 Děkuji, ona to nakonec bude fajn akce, já je připravuji moc ráda.
Ale ta "výtěžnost" na klienta mizivá, takže ty měřitelné výsledky mé práce nebudou valné. Plus zbytečný zásek v rozpočtu, který se mohl nasměrovat jinam.

continuity Ale to je nemilé, ten pocit, že někde nejsi vítaná je strašně nepříjemný. V kempu ni ctakového nehrozí. A nemohla bys to kamarádovi normálně říct?
Ostatně, jestli na ni něco leze, neměla by chodit do společnosti

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 02. června 2022 20:51

Maminka je hospitalizována, snad "jen" s TIA, ale i tak ........ proč nemůže být chvíli klid.

Offline Makara
3651 příspěvků moje polička 02. června 2022 21:01

tzaziki tobe preju pevné nervy a mamince rychle uzdraveni

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 02. června 2022 21:52

tzaziki at je brzo dobre. 

Moji mame bylo rano taky nejak blbe, tlak 192, sanitku ne, doktora ne, nejak se teda zmotala, kdyz si vzala svy prasky na tlak. Pres den dobry, vecer jsem odjizdela a kdyz jsem podavala raport, ze jsem doma, rikala segra, ze se to zas nejak pohorsilo. A do telefonu slysim Sanitku nechci a ne abys volala doktora! 

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 02. června 2022 22:33

tzaziki držím palce, ať je rychle v pořádku.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 02. června 2022 22:39

Kokoska Držím palce, ať se to usadí

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 02. června 2022 22:40

Isca dik

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 03. června 2022 07:26

tzaziki ať je brzy v pořádku

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 03. června 2022 20:29

Děkuji. Ťukám na vše, vypadá dobře.

Poradí někdo, kam se obrátit ohledně psychosomatiky? 

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 03. června 2022 20:35

tzaziki och držím palce nech je lepšie

Kokoska no jo, je to ťažké

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 03. června 2022 22:08

Janulik03 snad už taky lepší, dík!

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 04. června 2022 08:53

před časem jsem začala objednat potraviny pres Košík a úžasný jsem spokojená, nadšená, zboží kvalitní, ovoce a zelenina čerstvé, obrovská úspora času (můžu v klidu sedět a pít kafe), mám pocit že šetřím i peníze, navíc jsme tu a tam o víkendu bez auta ,bo prostě samá pozitiva.Vcera natukam nákup, poslední položka a prásk,neco se stalo a nešlo dokončit, hláška -chyba pokračujte za chvíli,no chvíle byla dlouhá, ale nakonec dobrý.Dnes ráno kurýr, nákup v předsíni, platím , PIN a v tu chvíli temno,dva marné pokusy, před třetím pokusem ,pokus kouknout na PIN IB, momentálně nejde,vezmu druhou kartu, PIN na druhý pokus .

teď sednu otevřu znovu aplikaci banky, náhled pinu-funguje.A Bože co tohleto bylo????jdu uklidnit nákup,to snad už zvládnu 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. června 2022 08:58

Vlm já si pamatuju, že ze začátku Rohlíku placení kartou na místě pořád blblo, kolikrát jsme platili na několikrát a jednou jsme dokonce odešli s fakturouTeď už léta platím dopředu kartou, tak nevím, jestli se to děje pořád.