Mulen pres dve zahrady a jednu ulici pod nama bydli lidi s ekologickym hospodarstvim. Maji dreveny srub, na zahrade roztahanou slamu, slepice a kohouta, kachny nekolika druhu a rybnicek. A v rybnicku zaby. Ale slysime je jen vecer, kdyz je ticho, pro me to dela takovou letni naladu. Kohout ma nastesti nejak otocene biorytmy, takze neřve rano s rozbreskem, ale az tak od deseti. Vecer asi chodi spat se slepicema.
Stěžovací vlákno
Kokoska ta naše je asi noční pták, kváká i v noci a má celkem hlasitý projev. Ale to hospodářství zní krásně..
https://temata.rozhlas.cz/skokan-skrehotavy-8166488
Kuňka jako v Na samotě u lesa to není :)
Mulen ty "nase" taky skrehotaji, ale jak se to nese z dalky, tak mi to nevadi. Mit to pod oknem je urcite horsi.
Mulen Vyměním všechny žáby ve vašem okolí za 4 štěkající psy v našem domě
! Jak mám zvířata ráda, začínám uvažovat, kam dám nějakého otráveného buřta! (Nadsázka pochopitelně, ale je to na zbláznění
).
Hanka H Chápu moc dobře, stačilo, když se ta žába jeden večer s jedním psem předháněla. Ten pes byl mnohem horší...
Kokoska jezis ja jsem ted asi identifikovala kde bydlis, protoze presne takovy sousedy maj rodice moji kamaradky![]()
Mulen Nemám ráda lidi, co maj barák, ale vadí jim příroda
Tyjo, natahnout drát aby mi nesedali ptáci na plot je velký wtf. A stěžovat si na žábu v cizím jezírku už vůbec, já bych se na ně teda vykvajzla.
No... nasa debilna spravcovska firma nedala vopred vediet ze sa bude menit strecha ale stylom ihned odstrante vsetko zo strechy aby to zacali robit uz pred letom. Takze my sme tam mali 2 vonkajsie jednotky ku klimatizacii a museli sme kvoli tomu odstranit aj tie vnutorne
vonku je uz niekolko dni cez 30 stupnov a my tu zdochneme od tepla. A najviac ma s*re ze mam teraz flakate steny! Novu klimu teraz pocas sezony samozrejme nezozenieme a mozeme ju mat len jednu s vonkajsou jednotkou na balkone lebo tam sa nevztahuje podmienka suhlasu vacsiny obyvatelov celeho panelaku a nasledne stavebneho uradu. Aaaaaa![]()
foto obyvacky a spalne ktoru som malovala presne pred rokom a mozem zas!

711990 no to nevím, z jedné strany toho domu bydlí mladá rodina, přes silnici nějaký Číňani a na druhé straně ani zezadu už žádné domy nejsou.
andulka01 já tohle neumím, my jsme vlastně všici takoví měkcí. Dokážou být hodně protivní a jejich potomci (bratr se sestrou, co bydlí s nima ještě ve 45 taky
)
Kokoskaja ti poslu sz!:)
Mulen není to pořád radostná práce a tak nějak všichni pořád zapomínáme, že ani ve 21. století neporoučíme větru-dešti. Naučilo mě to obrovský pokoře. Je pravda, že dřív jsem z toho měla hodně těžkou hlavu a nosila si to domů daleko víc. Od doby, co mám rodinu to dovedu líp balancovat, ale i tak, na některé z těch lidí opakovaně myslím.
Měli jsme naplánovanou dovolenou, chtěla jsem děti poprvé vzít k moři. Všechno zaplacené a sambo si zlomil nohu...sádra na šest týdnů.
ja vím, že za to nemůže, ale stejně mě to se*e. Nejen kvůli tomu moři, ale protože je všechno na mě. A on mě občas docela prudi, taky je z toho chudák nešťastný, ale někdy bych ho nejraději zabila. Jediná výhoda je, že můžu jít kdykoli kamkoli i během týdne a o děti je postaráno! Takže včera jsem byla v kině.![]()
tv Chybička se vloudila, špatná žabka.![]()
tv soucítím, stalo se mi něco podobného, před pár lety si muž těsně před dovolenou vykloubil rameno, ortéza na 6 týdnů, a protože nechtěl, aby se z toho stalo "vyskakovací" rameno, celou dobu ji nesundal. My jsme alespoň neměli nic zaplaceno, ale zas bez pravé ruky byl naprosto nepoužitelný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.