Přidávám velmi aktuální stížnost.
Skončila topná sezóna a jako už asi třetí rok za sebou je venku poměrně chladno. Tudíž máme doma závratných devatenáct stupňů, když bude slunečno, přes den se dostaneme na dvacet, večer opět o dva méně. Jsem zmrzlík, sedím u počítače zabalená do všeho možného. Chci teplo!!!!
Stěžovací vlákno
Hanka Hjo,diky bohu za byt kde si topim sama jak chci,takze topeni uz mam zaple od patku.Presto me stve,ze k tomu vubec muselo dojit a do toho mi vola nekolikrat denne muz z Recka jaky je tam horko.![]()
Zarinya Z fleku bych vyměnila plzeňskou kosu za řecké horko. Tak jsi mě naladila, že si představuji pláž pokrytou drobnými kamínky, nekonečné moře, mírný větřík...![]()
Hanka H Jo, taky jsem si dala homeoffice v ten snad nejchladnější den. Jsem zabalená do všeho co mám a jdu vařit další čaj. No, moje volba, nechtělo se mi řídit.
andulka01 Mám za sebou čaj, kafe, chystám se na druhé kafe. A umytou hlavu k tomu - už nebylo zbytí
.
Hanka Hno to ja taky.![]()
Muz tam tedy nedovolenkuje,ale dohlizi na rekonstrukci domu a taky je potreba neco na zahrade tak ho i chapu,ze na to 35st neni idealni.
Ale i tak bych menila.
Hanka H no mě nějaká sms nebo podobná věc nevzbudí, takže ibišky by v klidu počkaly do rána. Blbé je akorát volání, ale kvůli Rohlíku to nastavovat nebudu:)
Zina Já jsem celkove z toho procesu měla pocit, ze není úplně všeobecná snaha, aby to odsejpalo. Prakticky pořád se na něco čekalo, až někomu skončí dovolená, až se z nemocenské vrátí jediný psycholog nasmlouvaný v kraji, až se sejde komise a to před Velikonocemi určitě nestihnou ... atd. atd. Už jsem tu myslím psala, ze cely proces trval dva roky, shodou okolnosti byla malá celou tu dobu v tom kojenaku a právně volná. Mohli uz ji mít teoreticky dávno doma. Je jasný, že ta délka procesu má svoje opodstatnění, ale o tomhle úplně nevím, co si mám myslet.
Tak držím palce, at jste brzy u konce ![]()
MP Meri cekat v kojenaku "zbytecne" dva roky je u tadytech malinkejch děti fakt otresny ![]()
Hanka H Zápal si v pokoji 1-2 svíčky, dokáží zvednout teplotu až o 3 stupně.
Kan Díky, o tom jsem ještě neslyšela. Zkusím - teď sedím venku, je tu o poznání tepleji.
Hanka H Vyzkoušej, já mám takhle večer třeba 4 čajovky ve skle, kupují ty IKEA, hoří pěkně 2 hoďky a světýlka já můžu, na oheň si zvykám už teď.![]()
Renusatko neee, bydlím báječně
, jen je to dopoledne trošku studený odchov. Ale až se horké léto zeptá ![]()
Renusatko U nás na sluníčku něco málo přes dvacet. Byt si v horkém létě také velmi chválím, kritické jsou týdny po topné sezóně a také, když je chladné září. To naštěstí poslední leta nebývá!
rasaNori My máme byt až nahoře ve 4. patře, celé odpoledne do oken na jedné straně svítí slunce - pokud tedy svítí. Nedovedu si představit, jak jsou na tom sousedé v přízemí - zase nemusejí šlapat těch téměř sto schodů.
Hanka H My jsme právě v přízemí a máme cihlák, ale spíš v Brně je dlouhodobě teplo. Ochladilo se trochu jen v neděli odpoledne.
Hanka H ty jo, a jak to že máte takovou zimu? My netopíme už nevím jak dlouho, chladno nemáme, ani tu nebývá moc horko, ale na starý dům s tlustými zdmi to samozřejmě nemá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.