Evaeva ale to byla chyba jejich,ale nemilý to muselo byt hodně, zvlášť když nemáš hotovost jako já ![]()
Stěžovací vlákno
Evaeva Na Rohlíku platím kartou a asi už dvakrát se mi také stalo, že jim platby nefungovaly. Hotovost jsem doma neměla, normálně mi potom obratem poslali údaje na bankovní převod. Také si služby nemůžu vynachválit (i když minule přišla všechna vajíčka notně pokálena![]()
).
Vlm jo tyhlety zatmění znám, to je peklo...běžně ten kód automaticky naťukáš, vůbec nad tím nepřemýšlíš. A pak jeden den najednou černočerná tma...a následná panika to ještě umocní ![]()
SunEclipse přesně ![]()
SunEclipse A úplně nejlepší situace nastane, když se ti to stane u kasy, za tebou fronta, všichni ti dávají najevo, že vůbec nezdržuješ, a navíc si připadáš buď jako někdo, kdo k té kartě přišel nečestným způsobem, nebo jako lůzr, který už vybral peníze do mrtě
.
Hanka H přesný popis![]()
Máme na zahradě ukvákanou žábu, jednu už jsme odlovili, aby si sousedi přestali stěžovat. Vynořila se ale další a ta se teď začala překřikovat se psem
Zlatý kvákání!
Funguje to!!! Zdejší postěžování funguje, děkuju ![]()
Akce pro klienty proběhla bez ztráty květinky. Vypršelo se ve tři ráno a sobota i neděle bylo dokonale. Všichni totálně nadšení. A miluju tamní lidi ve službách, nic nebyl problém, vše s úsměvem, prostě senzační spolupráce ![]()
Dám to do cestování, ale abych byla kompaktní: Hotel Filipinum a pivovar U Černého Medvěda v Jablonném nad Orlicí, bistro U Milušky na cyklostezce v Letohradu a Poutní dům na Hedči, ti všichni ![]()
Na a ta stížnost. Člen týmu (prý ne vlastní vinou, že ho přepadli) se ve tři ráno porval s jedním z cizích hostů hotelového baru. Na parkovišti u firemní dodávky. Sanitka, policajti, spousta krve. Achjo. To fakt nechceš řešit při nedělní snídani. Má práce jsou občas Zajímavé časy.
andulka01 no tak ty dozvuky ti nepřeju, ale jinak
, mám radost s tebou. Upřímně, když sis "stěžovala", znělo mi to docela beznadějně. ![]()
andulka01 super že to nakonec všecbno klaplo a klienti byli sppkojení ![]()
slniecko chudák syn včera lovil žábu celé dopoledne a v podvečer začala kvákat ta druhá ![]()
Jinak vozíme je do nedaleké tůně, kde mají spoustu kamarádek.
Pinot Noir Catherinne Díky moc! Na to, jak mělo být hnusně, to bylo úplně perfektní. Musela jsem dost improvizovat, ale nikdo si nevšim :-) I já se dobře pobavila. Ovšem, jsem utahaná jak pes, vyrazil mi opar (jako obvykle) a hned zítra jedu na další firemní akci. Uf, asi tenhle týden umřu.
slniecko chudák syn včera lovil žábu celé dopoledne a v podvečer začala kvákat ta druhá
Jinak vozíme je do nedaleké tůně, kde mají spoustu kamarádek.
Neviem koľko má rokov, ale podľa mňa je to super yábava, keď dostane dieťa za úlohu chztať živú žabu. To vyzerá aj na možnosť sadnúť si k ešte teplej káve pre matku.
slniecko tak on uz ma 15, uz mi to kafe i vaří
ale sedmileta dcera taky pomáhala, k jeho nelibosti teda.
Mulen chudák žába, měla super bejvák sama pro sebe, a teď je z ní socka na hromadný ubytovně ![]()
SunEclipse takhle jsem se na to doteď nedívala ![]()
SunEclipse a proto si sbali ranecek a vrati se k Mulenum ![]()
Kokoska no vidíš, třeba ta večerní žába je ta samá...a nadávala jak špaček, že se na žádný výlet neprosila a stěžovala si, jak jí z toho návratu bolí nohy ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.