viktorka_od splavu tak vieš, nie je zle všetko.
stockholmsky syndrom?;-)
rasaNori to je škoda, asi se mineme :( Od 7. jsme už v Polskych v Broumovkach.
Že mě to tak napadlo jenom když si psala o jeseniku:)
rasaNori prosím tě, ty to budeš vědět. Budou nám držet lezecké chyty v panelu misto ty specialni desky? Pak se to dá dat do normálních hmoždinek?
Karja Jee ted jsem se pobavila, ze diplomaticke vztahy prarodicu. Ja si pamatuju, jak jsem jako mala zazila silenou hadku vsech ctyr prarodicu, kdy mi dedci se malem zabili, padaly vyrazy, ze nam vstavaly vlasu hruzou, myslim, ze po sobe i jecim hazeli. Mi prarodice se jedni druhym do smrti vyhybali, moji matce vykali a deda ji rikal mlada pani (dost ironicky). A my jsme s nima bydleli. Druhej dedek nadaval celej zivot vsem a na vsechno. No proste jsem zila v raji.![]()
continuity na chemickou kotvu bych to dala. Ale jinak nevím, my máme balknu v cihle na chemii.
continuity švagr to má jen ve zdi, bez desky. Můžu se zeptat čím to má uchyceny, jestli chceš. Leze po tom jen malý dítě.
rasaNori a půjde to ještě někdy v boudocnu oddělat? Nebo budu muset zbourat zeď? ![]()
Luna No jako to musí být hrozny v tomhle vyrůstat a považovat to alespoň část dětství za standard.
continuity jo, to nevim![]()
letfenixa Karja
Soucítím, mám to se svojí paní matkou dost podobné, akorát ještě okořeněné okultními a konspiračními ptákovinami. Vypozorovala jsem, že si tak řeší svoje vlastní hluboké psychické problémy, do kterých na stará kolena zahučela se vší parádou (ty ptákoviny ty problémy v nejlepším případě neřeší). Dobré řešení to bohužel nemá, no.
Luna tlapkam moc.
Můj táta začal pít, když jsem byla ve třetí třídě. Bylo to hrozné moc, doteď jsem máti neodpustila, že od něj neodešla, abychom žili normální život. Nemám žádné sebevědomí, takové ty hlášky typu "jsi nula, nikdy nic nedokážeš", v člověku zůstanou a kdo tvrdí, že to musíš "překonat", toho bych nejraději kopla do zadku. A to bývalý i horší věci. Matka mě do těch jejich hádek tahala. Když mě potkal na ulici, hulákal na mě, ze vypadám jak ku*va.
Hele a pak přestal, to mi bylo tak třicet. A pak dostal mrtvici a je z něho ležák. Máti ho prebaluje a já ho holim a stříhám mu nehty. A takový chytrý chlap to byl, super táta, než začal pít (říkají sestry, já si to nepamatuju). Jako on je pořád chytrý, hlava slouží. Někdy si říkám, jaký jsme všichni mohli mít "normální" život.
JankaM upřímnou soustrast, zanechala ale spoustu krásy ![]()
tv to je hrozný příběh ![]()
tv mám chuť te obejmout,alkohol je svinstvo.
vůbec všechny co tu píšete o špatných vztazích s rodiči.u nás bylo taky něco,ale asi to nebylo tak zlé, když to tu čtu.je mi líto všech co nějak trpí.
tv to je dobře. Děti jsou radost a co si nesou do života z dětství jim ten jejich hodně ovlivní.koliktrat si říkám jaký dětství měl třeba bezdomovec, nějaký ožrala co se potácí, nějaká protivná bába.Treba můj bývalý měl od narození nemocnou maminku a jeho táta měl většinu života milenku.Hrozne žárlil,a když tchýně zemřela asi mu hráblo,jako by nenáviděl ženský včetně mě.chtela jsem aby se poradil s nějakým psychologem.Rval na mě že že něj dělám blázna... byla jsem z něj na dně,zadupana do země.vydzela jsem dlouho, ale uz je to roky pryč, zůstat s ním je ze mě troska.Takhle mám fajn manžela,on roky přítelkyni, možná dýl než jsme rozvedení
.A vnoučata mají tři dědy a tři babičky
.
Zu
nedokážu odhadnout jak moc byla známá v oboru nebo v regionu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.