Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline tv
4210 příspěvků moje polička 17. června 2022 15:27
Reakce na Evaeva:

tv u nás to tak bylo, horečky asi dva tři dny, do týdne bylo po všem včetně pupínků. Ale bacha, můžou to dostat i dospělí, u nás to chytl muž a trpěl víc než děti. Ať je brzy líp.

​Neee! Nechci nic takového. ???? Díky, snad to bude lepší.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 17. června 2022 15:44

tv U nás taky. Dokonce až tak, že když řešil problém manžel, kterému bylo fakt zle, tak jsme zjistili, že to má syn.

Offline tv
4210 příspěvků moje polička 17. června 2022 17:06

Renusatko tak já doufám, ze když už, že to chytne sambo se zlomenou nohou, který stejně trčí doma. A prudi.

Kluci měli jet k tatínkovi. Tak jede jen jeden, ten mi tady brečí, že nechce jet. A ten druhý taky brečí, ale proto, že chce jet. A za všechno samozřejmě můžu já.

Offline tv
4210 příspěvků moje polička 17. června 2022 18:24

Evaeva tak už má 40. Byly u vás taky takove vysoké teploty? Na internetech pisou zvýšená teplota, tak nevím...

Offline brrr
12346 příspěvků moje polička 17. června 2022 18:29

Jedeme vlakem z Prahy do Opavy. Na odjezdu měl 90 minut zpoždění a teď nám sdělili, že v soupravě nefunguje toaleta. Prý na požádání zastaví.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. června 2022 18:37

tv měli vysoké horečky, hlavně starší. Asi den nebo dva jsme mu na střídačku dávali nurofen a paralen, pak už to bylo dobré. Taky asi tři dny moc nejedl, jak měl ty boláky v puse. Mladší na tom byl líp.

Offline tv
4210 příspěvků moje polička 17. června 2022 19:02

Evaeva jojo, taky to střídám a chladím čelo. Naštěstí docela pije, ale jíst nechce. Den a půl za náma, snad to bude dobré...a Dasenka se od něho nehne.❤️

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. června 2022 19:22

tv no jo, kočky poznají, když někoho něco trápíMyslím, že zítra už bude líp. Syn taky jíst nechtěl, ale byl ochotný pít proteinové jogurtové nápoje, kakao a podobně, další dny pak jedl aspoň lipánky.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. června 2022 19:57

tv skore uzdravenie zelam

Evaeva fakt kakao a jogurtove napoje? (recnicka) U nas sa pri chorobe na mliecne vyrobky nemozu ani z metra pozriet, vzdy to ide von :( 

Offline MiriamN
6 příspěvků moje polička 17. června 2022 20:06
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. června 2022 20:32

Mrakoplas jo, jogurty a tak jedl. Nikdy jsem si nevšimla, že by mu při nemoci něco vyloženě vadilo (mimo nějaké zažívací choroby samozřejmě), při normální viróze nezvrací, jen někdy hleny z rýmy. U té sedmé nemoci první den nejedl nic kvůli těm bolákum v puse, pak už pomalu zvládal ty tekuté věci.

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 18. června 2022 08:17

brrr Na požádání zastaví?  Tvl, to je jak z nějaké staré české komedie!!!!

Offline Kora
příspěvků moje polička 18. června 2022 08:21

brrr to se nedivím, že měl 90 minut zpoždění, jestli stavel casto...

Offline Potrefenáhusa
38876 příspěvků moje polička 18. června 2022 08:36

Kora brrr ještě mě zajima, jestli stavěl v zastávkách nebo v polích

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 18. června 2022 08:38
Reakce na brrr:

Jedeme vlakem z Prahy do Opavy. Na odjezdu měl 90 minut zpoždění a teď nám sdělili, že v soupravě nefunguje toaleta. Prý na požádání zastaví.

​nezastavujeme, mame spozdeni!!!!

Offline Lav
383 příspěvků moje polička 18. června 2022 09:37

Před chvílí nám z ničeho nic přestala téct voda. Ač v Brně (nesmějte se), nemáme vodovod. Voda ve studni je, čerpadlo točí, ale voda neteče. Studnař, kterého v takových  případech voláme, neprekvapivě nebere telefon. Že tu mám 3 deti, 7 kilo jahod na marmeládu, hromady prádla a další aktivity spojené s nutností vody asi nepřekvapí. 

Asi někdo neznáte v Brně studnaře/pumpaře, který by byl ochotný přijet, že?

Offline brrr
12346 příspěvků moje polička 18. června 2022 10:23

Garfie eless Potrefenáhusa Kora Nakonec fungovaly dva záchody, takže se na čurání nezastavovalo. Pořád jsme přemýšleli, že bychom to zkusili, právě proto, že jsme byli zvědaví, kde zastaví. A dost jsme se bavili představami, jak to budou řešit (chlapi vpravo, ženy vlevo, ostatní se budou dívat z okna?).

Byl to nějaký vlak, který jel z Budapešti, nabral cestou šílené zpoždění, takže jsme měli 90 minut už na odjezdu. No a kvůli tomu zpoždění nestihli doplnit vodu na splachování, takže ty chytré záchody nefungujou. Proč nemají v Praze k dispozici další vlaky, když vědí dopředu, že jiný má problém, netuším. Ale vrátí nám 25 procent jízdného.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 18. června 2022 10:34

brrr Kdysi jsem ve vlaku zažila něco podobného. Cestovala jsem nočním vlakem z Prahy do Plzně, bohužel s námi jela početná skupina zklamaných fotbalových fanoušků, kteří si vybíjeli zlost na záchodech. Takže nás obešla někde za Prahou průvodčí, aby nám oznámila, že WC budou po zbytek cesty uzamčena. Na otázku, co mám dělat, když se mi "bude chtít" pokrčila rameny a řekla, že to musím prostě vydržet. No vydržela jsem, ale ten pocit, že prostě nemáš možnost !

Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 18. června 2022 10:37

tv držím palce,  nech je lepšie čo najskôr!

Offline andulka01
12851 příspěvků moje polička 18. června 2022 10:41

tv ať je líp. Ale musím se zeptat, ta nemoc je nějaká tajná, nebo nemá jméno, nebo se chytá v nějakém pořadí? Protože fakt netuším co je sedmá nemoc