JankaM Upřímnou soustrast. Teď ti mladí nějak moc odchází....
Stěžovací vlákno
tv Ty jsi měla stejně tak všechno těžký, včetně toho rozvodu a tak. Myslím ale, že o kluky se staráš výborně a děláš všechno pro to aby oni měli ten život bezvadný. Je teda zvláštní, že táta přestal po 20 letech, člověk by řekl že je to až nemozny S tim, že se to zaryje pod kůži souhlasím, možná nějaká psychoterapie to dokáže dostat pryč. Tak jen lepší zítřky, co víc přát;-).
tv
Třeba ještě přijde čas. Ono vlastně psychoterapeutické je i to tady napsat.
Garfie
to máš pravdu. Ale hlavně nelitoval, kvůli tomu jsem to nepsala.
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/divku-nechali-zit-v-boude-bez-oken-o-jidlo-zebrala-40400095#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
strašný, strašný, strašný,![]()
Vlm mně na tom nejde do hlavy, že ta učitelka, která viděla, že děvče chodí tři roky v jednom oblečení, se nezeptala, co se to děje. Přece jí to muselo být divné...
Torrah taky jsem přemýšlela jak je možné,ze to došlo takhle daleko.Jestli já bych si všimla kdyby se tohle dělo v sousedství,jestli bych nějak reagovala.jestli to opravdu bylo tak,jak je popsáno v článku .Ale i kdyby to byla pravda jenom z poloviny,jak může někdo trápit dítě (nebo kohokoliv)a v klidu spát
Dítě prozvracelo noc, mám plnou vanu prádla, pračka stávkuje a nová bude nejdřív za týden![]()
Evaeva Čas zjistit, kde máte nejbližší samoobslužnou prádelnu. Ale hlavně ať je to něco jednorázového a nepostihne to i zbytek rodiny.
DruI to my víme:) Ale musíš u toho dvě hodiny sedět. Mamka bydlí nedaleko, dokonce je i výjimečně doma, ale zrovna nemůžu sehnat žádného řidiče.
A díky, nejspíš je to jen z jídla.
Evaeva osprchovala bych to z nejhoršího a zazvonila u sousedů. Věřím, že tě nenechají ve štychu.
Naše dítě je zas týden doma s rýmou, já nevím, jestli to někdy skončí ![]()
žluťásek zase rýma?
ty už nás naštěstí pustily.
Muž to nakonec odvezl, fakt se to sešlo, jsme teď i bez auta. Hlavně, že jsem včera psala ségře, že už čekáme na novou pračku a že si teda bude moct vzít tu naši. Ještě čekám, jestli nebudou volat ze školky, že zvrací i ten druhý.
A teď otázka za zlatého bludišťáka. Co můžu dát do toho kulíška, aby to malý vypil?
žluťásek my máme taky rýmu, včetně mě, k tomu doktory, na které čekáme měsíce... Endokrinologii a spol. kvůli rýmě neruším, ale připadám si jak zločinec. ![]()
Niekolko mesiacov som cakala na termin pre syna na ORL vysetrenie aby mi den pred vysetrenim volali ze sa to rusi lebo lekari su na konziliu v CR a novy termin dali na september ![]()
![]()
eless Což určitě nevěděli dřív![]()
Evaeva Když bude nejhůř, tak popřemýšlej nad kinedrilem. Ten zastaví to zvraceni a malý v sobě udrží něco, pokud furt zvraci. My jsme takhle zvraceli vodu celý den den, než mi to došlo....
Len no presne! Tieto veci sa planuju mesiace vopred tak nerozumiem tomu ze si tam nedali poznamku na ktore dni pacientov neobjednavat
No a u nás sedmá nemoc, má to půlka školky. 39,5 a na míň než 38 mi to nejde srazit. Doufám, že ty teploty budou opravdu trvat jen dva dny.![]()
tv u nás to tak bylo, horečky asi dva tři dny, do týdne bylo po všem včetně pupínků. Ale bacha, můžou to dostat i dospělí, u nás to chytl muž a trpěl víc než děti. Ať je brzy líp.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.