Ale koupat se můžeš i v 26, že jo, 35 netřeba:)
Haha, no jak kdo ![]()
Jinak dneska jsem narazila na hezkou mapu tepelných ostrovů v Pze.

Ale koupat se můžeš i v 26, že jo, 35 netřeba:)
Haha, no jak kdo ![]()
Jinak dneska jsem narazila na hezkou mapu tepelných ostrovů v Pze.

continuity jo u Veselíka to bývalo fajn, ale dovedeš si představit jak tak daleko dostanu dvě děti?
Já tam teda byla párkrát.
continuity To s městy je pravda a podobné je to i s těmi širými poli, ale teda myslím, že v Praze to takto tragické není. Navíc my jsme úplný okraj Brna, na severu, obklopený lesy, za humny nám začíná Moravský kras a Vysočina, tady by to kurňa takto nemělo fungovat!!!
Nejdu si primárně stěžovat, ale přes rok mám full time práci a strašně bych chtěla mnohem víc kreslit, aspoň stihnout jeden open call do konce července, ale moc to nevypadá.![]()
Aby to k něčemu bylo, tak je ten čas prostě potřeba.![]()
Evaeva musíš je naložit na nějaké přibližovadla.
MP Meri Ty jo, hustý ty Holešovice teda. Ještě ta Brumlovka nebo co to je by mě zajímalo, proč je tak červená. Teda asi je to nějak pod tou Budějovickou, nebo co to je na tom metru C
Evaeva No vidíš to mě nenapadlo, že je to prervane. Je fakt že jsem chodila do Podolí, jenže jsem prolitla s předplaceným vstupem a nijak si rodin s dětmi dál nevšímala. A třeba do bazénu na barandove jsem to zkusila jen jednou v létě a hrozne fronty.
My teď jezdíme 20 minut autem, to taky není málo, když si vezmeš že ta dálka není způsobena hustou dopravou:-D:-D, ale zas sambo mi to oduvodnuje, že když už do toho auta sednes, tak je jedno jestli jedeš 10 nebo 20. Ob dvě vesnice máme pak pěkný rybník a taky je tady teda větší šance že se k někomu vetres do bazénu:-D.
No a jeste my jsme na březích té vodní nádrže Švihov, ale letos je to hrozně hlídané, drony, vysoké pokuty, já nevím jestli jen na začátku sezony a pak to třeba poleví. Ale moc nechápu o co jim jde, tam se lidi chodí koupat, že přijdou, pověsí ručník na strom, vlezou do vody a zas jdou domu. Je to nějaké přehnane.
Karja jo no, v 18 mi taky Podolí přišlo v pohodě:)
Karja a v tom Švihově se nesmí koupat proč?
Evaeva Je tam stanovene ochranné pásmo, i se zákazem vstupu, prostě aby se omezilo znečištění té vody. To koupání asi tolik nevadí, spíš jde o to, že si tam leckdo dojede autem a už se hned zvýší ten pohyb lidí tam a tak. Ale nějak se ta kontrola pořád víc zpřísňuje, když jsme byli mladí, tak jsme tam celé odpoledne na koupání byli, a policie pozemní nás vyhodila třeba jednou za tu sezónu, občas jsme utíkali před člunem, ale pokuty nepadaly.
Evaeva protože to pak v Praze pijeme. ![]()
Spadl mi novej iphone asi jediný kus dlažby široko daleko.
Vypadl mi z kabelky, když jsem z ní něco vytahovala, má rozbitý sklo, jsem nasraná nepříčetně. A taky je mi to líto pochopitelně, sakra práce.
Garfie tak to naštve !
když kupuju novej, nechávám automaticky pojistit. A jak je pojištěný, ačkoliv spadl několikrát, nikdy nic. A to jednou sklouzl po peřině z patra, naprosto naplacato padl na parkety z 2.50 výšky a dobrý. To jsem ocenila jak často a pečlivě luxuju. Být tam kamínek z kočkolitu...
Catherinne třeba ne, můj tuhle spadnul docela z vejsky na dlažbu v kuchyni, rozbil se obal a telefon to kupodivu přežil bez úhony.
Ale kdysi mi fungl nová Nokia vypadla na chodník z kabelky při zavazovani boty, pád z asi 20 cm a zapnout uz se ji nepovedlo,telefon bez jedinyho skrabnuti
U nas prší taky málo, to i v Praze kolikrat prší a u nás nic. U ty vysušený zahrady si to člověk uvědomí nekolikanasobne. Ale letos dobrý a myslím i poslední třeba dva roky to nebylo zas až tak úplně strasny jako ty roky predtim
Vratili jsme se z dovolene, ktera byla vyborna a uzili jsme si ji, i kdyz bylo docela chladno a casto prselo, ale jinak teda
Byly jsme tam tri spriznene rodiny, tesne pred ni jsme si uplne vsichni strihli brutalni strevni chripku, ze jsme ani nevěděli, jestli pojedem, jedni prijeli pozdeji a odjizdeli driv kvuli nemocnym detem, ktere k te chripce chytly jeste neco dalsiho, no a dneska v noci ma nase dite horecku, kasle, a ja mam asi pasovy opar v puse a v nosu
Souhlas. Všichni, kterým je aspoň třicet si snad musí pamatovat, že takhle vždycky aspoň týden v červenci vypadal.
Přesně tak. První týden v červenci se vždycky ochladilo a pršelo. Mimina, do tý doby se rozvalující nahý na dece, mazaly do svetrů a pod střechu, jak si pamatuju moje MD na chalupě.
simvas, tak ja bych prosila aby uz konecne nekdo vyhral tu sportku a obratem se tady sveril! pac chytat tu furt dokola strevni virozu/migrenu/opar/rodinne neshody atdatd je pekne naprd!!
viktorka_od splavu jakoze by si nekdo stezoval, ze vyhral ve sportce malo? ![]()
viktorka_od splavu Já jsem jednou našla vkladní knížku:-D nikdo o ní nevěděl, řekla mi to paní v bance, když jsem se tam ptala na půjčku z stavebního spořeni, že co ta vkladní knížka, že je to dost pase produkt a mám tam poměrně dost peněz:-D. Tohle přeju všem:-D. Naštěstí ani nebyla na heslo ani jsem ji nemusela nějak papírove donést, prostě mi to převedli.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.