Na koupališti mně bodla vosa!
Stěžovací vlákno
dzizisketa Koukám, že trend pokračuje. Mě bodla vosa před pár dny do zadku. Dvakrát. Vlétla mi pod šaty při sbírání malin. Ale dala jsem si fenistil v kapkách a vůbec to neoteklo ani nesvědí.
Len dzizisketa Mě loni bodla včela do chodidla a dobrý. Trochu to oteklo, den v papučích a nic horšího, ale Fenistil jsem měla a Zirtec taky. Bohužel mě za 14 dní bodla do druhého chodidla a ten průběh byl dost dramatickej, včetně pohotovosti, kalciovky a hydrokortizonu. Do teď jsem alergická nebyla, ale na pohotovosti říkali, že problém je právě opakované setkání s vosou nebo včelou.
Len No konala se Kim Kardashian?
Kan Já asi nerozumím - jako jestli jsem měla dvakrát tak velkej zadek? Psala jsem, že to vůbec neoteklo. Pod šatama by to teda nebylo vidět, ale i tak si to ráda ušetřím.
Len já jsem jednou měla strasny vosí bodnutí taky na zadku, primackla jsem ji kabelkou přes tenký letní saty, napuchlej rudej obří flek asi tyden, pak mě chvilku na to píchla vosa do ruky a nestalo se vůbec nic
dite tenhle tyden taky píchla vosa do ruky, place bylo moc moc, jen jsme to chladili, protoze jsme sebou nic nemeli a taky se nestalo nic, doma uz jsme to postiženy místo ani nemohli najít (možná ho jen kousla bez jedu?)
stěžuju si, že sem husa sklerotická - zapomněla jsem v autě dvě lahve vína. Auto jsem dala do servisu, kde bylo od úterka do pátku - předpokládám, že stálo v tom hicu venku.
Jsem zvědavá, jestli měly šanci to přežít. ![]()
SunEclipse zaměstnanci servisu už se možná o ne postarali ![]()
rozarka to by snad i bylo lepší, nic bych nevěděla a byla bych v klidu. Ale právě jsem je objevila dneska, když jsem otevřela kufr ![]()
SunEclipse nojo, ona je neděle, jsem nějak mimo![]()
Chtěla jsem odeslat peníze do Monety Bank (0600) a ČSOB (0300) bankovnictví mi tvrdí, že účet není správně. Nevím proč. Z ČS (0800) to odeslat šlo. Číslo účtu je přitom správně - kopíruji ho a už jsem v minulosti na tento účet posílala (a peníze došly). Má někdo stejný problém? Poprvé jsem to brala jako nějakou technickou chybu, teď se samozřejmě zeptám v bance. Jen...je mi to divné.
evik77 když se mi to stalo, bylo to špatným překopírováním - zkopírovala jsem omylem mezeru.
Potrefenáhusa mladšího nedávno píchla včela do boltce, neviděla jsem přesně kam. S tchýni jsme našly nějakou bouličku na hlavě, přiložily cibuli, dítě po chvíli přestalo křičet, slezlo ze mně naprosto v pohodě a my si všimly, že žihadlo má pořád v tom boltci ![]()
![]()
evik77 Já jsem se takhle jednou musela uchýlit k ručnímu přepsání čísla účtu - pak to šlo, kolonce se prostě nějak nelíbil ten zkopírovaný formát.
evik77 Hele ale Moneta měla v týdnu upozornění, že bude údržba a nepojede to na 100% tak třeba je to ono. Nebo si zavolej na infolinku.
Kan Ne ne, stejný problém jsem měla už před 2 měsíci (stejný účet). A jejich údržba by i tak neměla bránit clearingu. Uvidím, co mi odpoví moje banka.
Dneska se mě zeptala osoba s výraznou nadváhou, když jsem se svlékla do plavek, jestli nejsem těhotná?! Tak jsem řekla že to rozhodně nejsem. A prej at nekecám, že s takovýhle břichem je to jasný! Chápete to? Chápete to? No jako byla jsem pak strašně hnusná.
Karja Haha to je to samy, kdyz na me hodne spatne vypadajici pani s nadvahou vydesene hledela, ze moje deti maji TEPRV devet, to jsem je musela mit hoooooooooodne pozde. Tvl.No proste kreteni VSUDE JSOU VSUDE JSOU!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.