Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 19. července 2022 18:31

Aranel No jo, 4 kapsle najednou (barvy švédské oranže, kdyby to někoho zajímalo z módního hlediska ), ale je mně tak mizerně, že bych teda spolkla téměř cokoliv. Oba testy, antigenní i PCR, byly okamžitě úplně jasný. Ztrátu čichu ani chuti kupodivu nemám. 

Renusatko Tatínkovi ta antivirotika vyřiďte co nejdřív.

barbucha Na čtvrtou dávku jsem se určitě chystala co nejdřív, ale holt už bylo pozdě ......

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 19. července 2022 18:35

Ginevra prosimte jak se ten zazrak jmenuje? ja to synkovi zkusim sehnat

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 19. července 2022 18:45

Dala jsem auto do servisu, protože málo chladila klima, říkám si brnkačka, doplněj náplň. Jo zlatý voči, prý netěsní chladič, tak výměna, a cena 13k.

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 19. července 2022 18:53

Ginevra prosimte jak se ten zazrak jmenuje? ja to synkovi zkusim sehnat

​Jmenuje se to Lagevrio a je to molnupiravir. Jak jsem psala, papír vystavuje prakt. lékař a lék vydává pouze lékárna u Sv. Anny. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 19. července 2022 18:56

viktorka_od splavu Tak ty příznaky jsou koukám všelijaký. Záda mě pobolívaly, ale naštěstí se k tomu nic nepřidalo a myslela jsem, že to mám z polehávání, což nejsem zvyklá. Zase mi nějak zaléhají uši, jak z letadla.

Ginevra Chuť a čich tentokrát nic. Spíš dokonce dneska jsem měla pocit jakéhosi zbystřeného čichu, když jsem něco zkoušela. 

49356 příspěvků moje polička 19. července 2022 19:24

Renusatko no jako ho to nepobolívá, von se fakt nemohl hnout, takže injekce a teď nemůže vydržet těch 12h do dalšího Nimesilu:-(

Ginevra moc díky!

Offline continuity
43134 příspěvků moje polička 19. července 2022 19:26

viktorka_od splavu uff, ať je mu brzy líp. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 19. července 2022 19:39

viktorka_od splavu Já jsem pochopila, když kvůli tomu vyhledal pohotovost. Hlavně doufám, že ho to brzy přejde, protože to je hrozný, když nějak nemůžeš řešit tu příčinu a jen čekáš až přejde bolest. Ty bolesti zad tu občas taky někdo zmiňoval, ale takovéhle asi teda ne. 

49356 příspěvků moje polička 19. července 2022 19:56

Renusatko děkuju. já si fakt myslela že ta doktorka je praštěná, když krom těch bolestí nemá ani rýmu, a to teda koukám:-O

continuity díky

Offline AprilTwelve
1025 příspěvků moje polička 19. července 2022 19:59

viktorka_od splavu mě u prvního covidu bolela zada a nohy tak, ze jsem si chvíli myslela, že nebudu moct ani chodit... ibalgin jsem si na to brala každý den..  bez toho bych tehdy nespala... fuj to bylo

Offline Makara
3649 příspěvků moje polička 19. července 2022 20:23

barbucha Já se čtvrtou dávkou počítám. Plánuju na konec šrpna, začátek září. Zatím jsem nemocná nebyla a nevadilo by mi u toho zůstat. Že bych byla důsledná v noseni respi/roušky, to se teda říct nedá. Asi mám štěstí, že jsem moc pozitivních nepotkala a ten den s pozitivní kolegyní (očkovanou) v  kanceláři byl taky bez následků. 

Offline Sweet Potato
40396 příspěvků moje polička 19. července 2022 20:26

viktorka_od splavu Chudák, ať se mu brzy uleví.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2022 20:30

viktorka_od splavu o těch zádech se mluvilo, ale myslela jsem, že je to takové to jako z chřipky...To je teda chudák, snad ho to brzy přejde.

Offline Kokoska
34969 příspěvků moje polička 19. července 2022 20:39

barbucha na 4. Davku urcite chci jit, jen musim pockat, az se zmatorim z ty dovoleny. Tak pocitam koncem srpna, ze by to mohlo klapnout. Myslim, ze nemit tu 3., tak jsem to v dubnu tak rychle a sotva znatelne nedala.

Offline Kokoska
34969 příspěvků moje polička 19. července 2022 20:41

Je pro dalsi ockovani nutny dodrzet nejaky odstup od prodelaneho covidu nebo jen od predchozi vakciny?

Online Karja
44715 příspěvků moje polička 19. července 2022 20:44

viktorka_od splavu Chudák. Ono to asi jako každá nemoc najde to citlivé místo a zaútočí no. Že jestli to měl už nějaký nacnuty, tak se nedivím, že ho to oddelalo. Chudák, snad se mu podaří se něčím pořádně nadopovat a přebít to. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2022 20:58

Kokoska od předchozí dávky musíš mít nějaký minimální odstup, myslím, že pět měsíců, ale to si ověř. Od covidu nevím 

49356 příspěvků moje polička 19. července 2022 21:00

Karja díky moc. no on už to jednou nebo dvakrát minimálně měl, očkování taky samo, ale je to jakási sviňa čínská prostě:-( a asi je jedinej z rodiny kdo doteď na záda netrpěl

Offline Kokoska
34969 příspěvků moje polička 19. července 2022 21:06

Evaeva spis me prave zajima od covidu, nazory se ruzni. Neptam se kvuli sobe, od jara to bude dostatecny odstup, pokud to nekde neulovime znovu. Ted je mi sice porad vselijak, ale test byl ok.

Online Ginger
1216 příspěvků moje polička 19. července 2022 21:10

viktorka_od splavu me pri kovidu taky silne bolely zada, nemihla jsem sni lezet ani sedet. Csstecne mi od bolesti ulevoval horky zahrivaci polstarek na bolave misto. Ta uleva byla kratkodoba, ale byla jsem vdecna za cokoliv.