Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Sweet Potato
40394 příspěvků moje polička 19. července 2022 21:13

Mně přijde, že ten ksindl čínskej vyhmátne každou slabinu. Kámošku bolel dříve ukopnutej a už dávno zahojenej palec.

Offline geekygirl
129 příspěvků moje polička 19. července 2022 21:14
Reakce na Ginevra:

​Jmenuje se to Lagevrio a je to molnupiravir. Jak jsem psala, papír vystavuje prakt. lékař a lék vydává pouze lékárna u Sv. Anny. 

​A v CR to predpisuju hocikomu? Lebo v SR len rizikovym skupinam a aj tak je pravidelne nedostupny. 

Online Karja
44709 příspěvků moje polička 19. července 2022 21:15

viktorka_od splavu Mně by zajímalo. Jestli nám to tady nahradí ty virózy, nebo prostě budeme ještě k těm všem našim virózám a chřipkam ještě dvakrát ročně covidovat...

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 19. července 2022 21:18

Kokoska od prodelaneho kovidu je odstup 4 mesice.

Online Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 19. července 2022 21:31
Reakce na Sweet Potato:

Mně přijde, že ten ksindl čínskej vyhmátne každou slabinu. Kámošku bolel dříve ukopnutej a už dávno zahojenej palec.

​To je přesné, mně se rozjelo po letech v dávných dobách zraněné koleno, až skoro nemůžu chodit, máma říkala, že nárt, který měla před pár lety rozdrcený, ji teď bolí, jako kdyby byl čerstvě rozlámaný, a tátovi se děsně zhoršilo astma a dna. Fakt umí vyhmátnout slabé místo!

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 19. července 2022 21:37
Reakce na geekygirl:

​A v CR to predpisuju hocikomu? Lebo v SR len rizikovym skupinam a aj tak je pravidelne nedostupny. 

​Hocikomu né, jen rizikovým skupinám, jak píšeš. Od určitého věku nebo s určitými diagnózami. O dostupnosti teda informace nemám, na mě se dostalo. 

Offline Kokoska
34969 příspěvků moje polička 19. července 2022 23:48

Ginger dik!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. července 2022 07:51
Reakce na SunEclipse:

Dala jsem auto do servisu, protože málo chladila klima, říkám si brnkačka, doplněj náplň. Jo zlatý voči, prý netěsní chladič, tak výměna, a cena 13k.

​hele a nechces si to overit jeste v jinem servisu nebo jim bezmezne veris?

Nam se to stalo taky a v nemecku na tom chtel provadet opravu asi za 600eur a v recku tam. nic nenasel dolil tekutinu za cca 60eur a funguje to bez problemu dva roky.

samozrejme to nemusi bejt,ale ja uz si vetsi sumy radsi overuju u nekoho jineho.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. července 2022 07:55

Vcera tu byla invaze mur...strasny.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. července 2022 09:48

Trikrat slava dojeli instalateri...ovsem ta pracovni moralka je taky otresna.

Kazdych deset minut pauza....ted uz asi 20minut sedi a povidaji si.....doufam,ze to dneska dodela a uz ho neuvidim.

Jo ty sedi do reklamy od Potrefenáhusa

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. července 2022 14:16

Teda ja som tie zubarske ceny doteraz pomerne obhajovala, naklady musia byt vysoke ale 150€ za opravu dvoch starych plomb tu u nas v Dzirensdorfe?

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. července 2022 14:31

Ginevra A náš otec to odmítl. Tak já nemám slov. Je teda fakt, že jeho paktik je asi jedinej v ČR, kterej nebere telefony a na stránkách má napsané že po telefonu ani emailu neordinuje. 

Alespoň to teda vypadá, že to snad bude dobrý. Taťka říkal už včera, že je mu líp. Dneska dokonce na to téma žertoval. On teda byl jen strašně unavenej a pokašlává. Mamka říkala, že má dost rýmu a bolí ji hlava. Ale jelikož jsem zjistila, že v sobotu a v neděli byl taťka někde autem a mamka s ním, tak asi mám zbytečnou starost, když je jim od pátku špatně. Jak s malýma dětma. 

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 20. července 2022 15:29

Renusatko 

Ach jo, no to se nedá nic dělat. Ale snad to bude dobrý i tak, když se cítí dobře. 

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 21. července 2022 23:52

Dneska: miminko si podělalo svou hrací deku a pak i počuralo nový koberec mých rodičů (jsme tady na prázdninách). Pak mi na ten koberec upadla tuba krému na miminí zadek a večer na něj pak Rosťa vylil šťávu. Kromě toho si Rosťa při odpoledním spánku počural přikrývku a já si toho všimla, když jsem ho chtěla večer přikrýt. A mamce se vysypala mísa obraného rybízu, to už naštěstí ne na ten nový koberec. 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 22. července 2022 05:48

dzizisketa Myslím, že rybíz na koberci už by neměl co zhoršit.Tlapkam, ale moc jsi mě pobavila tím popisem.

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 22. července 2022 13:27

Len 

Ono to ještě pokračovalo v noci, Rosťa se ve tři vzbudil, že potřebuje kakat. Naštěstí to tedy neskončilo žádnou další katastrofou, ale stejně to nebylo příjemné probuzení.

No a když jsme se dopoledne vypravovali ven, tak jsem se musela vracet pro mobil a po pár stech metrech mi pak navíc došlo, že jdu ven v domácím, ale to už jsem se teda nevracela. Odpoledne jdeme ke kamarádce do bazénu, jsem zvědavá, co se vyvine tam.

Online Sweet Potato
40394 příspěvků moje polička 22. července 2022 14:14

dzizisketa Hlavně se nepouštěj do žádných větších akcí.

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 22. července 2022 18:01

Sweet Potato 

Já se do ničeho nepustila, ale Rosťa zašlápl včelu. Naštěstí ledování Mrožem dost pomohlo. 

A zítra bych chtěla na koupaliště

Offline Kokoska
34969 příspěvků moje polička 23. července 2022 09:11

dzizisketa moje dite taky zaslaplo vcelu! Akorat diteti je uz dost pres 30, tak vlezlo do rybnika a nohu zchladilo. 

Online barbucha blogger
35870 příspěvků moje polička 23. července 2022 11:07
Reakce na Zarinya:

Trikrat slava dojeli instalateri...ovsem ta pracovni moralka je taky otresna.

Kazdych deset minut pauza....ted uz asi 20minut sedi a povidaji si.....doufam,ze to dneska dodela a uz ho neuvidim.

Jo ty sedi do reklamy od Potrefenáhusa

​Nejlepší pracovní morálku má můj podlahář. Včera přisvištěl se synkem a synovcem, hoši se dali chutě do práce a podlahář se usadil v kuchyni, kde pil s milostpánem kafe a klábosil celej den. Prej "já k vám moc rád chodím, vždycky si tu dobře popovídám"

Když bylo hotovo, ještě se nelíčeně zaradoval, zjistiv že hoši každej po příchodu dostali pětikilo (za šoupání nábytku, takto ztížené podmínky): "Super, to jim už nemusím nic dávat" Normální kapitalistickej vydřiduch!