Kokoska Tapety souhlas, ale asi jsem slepa, ale zanedbanost nevidim. Je takovy utulny a zaroven prostorny. Ja zas nemusim tu uplne moderni sterilitu vsechno bile a vestavene. To spis ten druhy, ten se mi proste vubec nelibi. Treti je pekny, jen terasa potrebuje trochu pece.
Stěžovací vlákno
ja bych do toho s tim druzstvem sla asi jedine pokud by ten dum stal o polovinu min,ale vzdyt ten druhy dum(radovka,placata strecha stoji skoro jak ten prvni.
ona ta radovka je taky nekde uplne jinde, nez ten rodinny dum. Ten dum je v poli mezi jezerem a mestskym okruhem, nejblizsi obchod je nekolik kilometru daleko, verejna doprava tam taky neni uplne dobra. Navic pokud je druzstvo dobre spravovany, tak se clovek nemusi o nic moc starat. Sprava domu to udela za nej.
A s migrenou lituju!
Friga chapu jiny kraj jiny mrav,ale ja bych opravdu nedala skoro 300 000€za neco co by nebylo jen moje,,nase".
Ono i kdyz muze momentalne druzstvo fungovat tak se to taky muze casem zmenit.
Zarinya jako jo, ono to druzstvo musi dobre fungovat, aby se tam dobre bydlelo, na druhou stranu v rade druzstva jsou zvoleni majitele bytu, konaji se porady. Vetsina lidi chce, aby se jim bydlelo dobre a chteji se o druzstvo starat. To druzstevni bydleni ma nizsi porizovaci cenu nez srovnatelne rodinne domy ve stejne oblasti. Jen se pak plati ten mesicni poplatek. U rodinnych domu je pak zase dan z nemovitosti, pripadny pronajem pozemku, topeni, tepla voda, poplatky za odpadni vody a domovni odpad. U tech druzstev je to zahrnuty v mesicnim poplatku.
Jos Kokoska tapety se mi obecne spis libi. Ty v tom mensim dome byly v dobrem stavu, jen u tech obyvakovych se mi tolik nelibil vzor. Ty loznicove vypadaly ve skutecnosti vyrazne lepe nez na fotkach. V tom rodinnem dome jsme se podivat nebyli. Na dum, ktery nevyzaduje zadnou upravu interieru, nemame.
Pripadam si jak zamlada,
sedim v narvanym vlaku na zemi na chodbicce. Uz se nebudu spolehat na jidelňák a nekupovat si mistenku! Zase ho nezaradili..
No jak jsem si jeste je vsemu zapoměla ctecku, tak si ruzne googlim. A googlila jsem, proc v noci divne vidim, nevidim treba krasnou hvezdnou oblohu, ale mam zrnity obraz, jak na televizi. A snad to ma dokonce i nazev, visual snow (snezne videni). No a neda se s tim nic delat a pry je to navic hrozne vzacne![]()
No jak jsem si jeste je vsemu zapoměla ctecku, tak si ruzne googlim. A googlila jsem, proc v noci divne vidim, nevidim treba krasnou hvezdnou oblohu, ale mam zrnity obraz, jak na televizi. A snad to ma dokonce i nazev, visual snow (snezne videni). No a neda se s tim nic delat a pry je to navic hrozne vzacne
To mám taky, naštěstí hodně lehce, takže to normálně ignoruju, ale když je třeba zamračno tak mám problém při pohledu z okna poznat jestli slabě prší nebo ne :)
Klara
nejsem sama. Me teda hodne mrzi, ze nevidim pořádně hvězdy, jinak je to asi v pohode.
Mulen ja zase nevidim rano, kdyz se vzbudim, neprectu nic a behem dne ano
Stezuju si, ze hned pod upozornenim na blog Guerlinade, vidim tvar Jany Nagyove z Ano a napis Bojuji za vas proti bezpravi.
Bojujes za AB, tak nelzi.
Antje do teď jsem to tam neměla! Tak pěkně děkuju! ![]()
(a ten tragickej výraz co má, jeden by jí dal pětku..)
Candance to zni hrozne. Da se s tim neco delat? Jak dlouho to trva nez oci nastartujou?
šmarná, mně zaparkoval pod okny nějakej dement (to se jinak nedá..) - chodí do toho auta pravidelně točit volantem a tůrovat motor a pouštět tuc tuc nahlas...a asi se u toho točí na mobil..takovej pastozní chlapec, já myslela, že ukrad taťkovi klíčky a tajně si hraje, ale když jsem ho ted viděla vystupovat, tak asi ne... bude mu kolem 20 - o to je to horší...
Mulen chvilku. Vetsinou kdyz vstanu, je to ok (pri snidani)
Mulen ja zase nevidim rano, kdyz se vzbudim, neprectu nic a behem dne ano
Tohle mám taky, objevilo se mi to po covidu. A trvá každé ráno tak hodinu, než se mi dají oči aspoň trochu dohromady ![]()
Candance to mám taky.... Zprvu vidím dost roznazaně... I po krátkém odpoledním zdřímnutí to tak mám.
Lenka7717 ja to mam asi taky po covidu. Ten jsem mela pred prazdninami a od te doby to tak asi je.
Mha njn, jako nechala jsem se trochu unést vztekem, otravnej byl děsně
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.