Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jos
příspěvků moje polička 23. zaří 2022 10:47

Kokoska Tapety souhlas, ale asi jsem slepa, ale zanedbanost nevidim. Je takovy utulny a zaroven prostorny. Ja zas nemusim tu uplne moderni sterilitu vsechno bile a vestavene. To spis ten druhy, ten se mi proste vubec nelibi. Treti je pekny, jen terasa potrebuje trochu pece. 

Offline Friga
2151 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 10:59
Reakce na Zarinya:

ja bych do toho s tim druzstvem sla asi jedine pokud by ten dum stal o polovinu min,ale vzdyt ten druhy dum(radovka,placata strecha stoji skoro jak ten prvni.

​ona ta radovka je taky nekde uplne jinde, nez ten rodinny dum. Ten dum je v poli mezi jezerem a mestskym okruhem, nejblizsi obchod je nekolik kilometru daleko, verejna doprava tam taky neni uplne dobra. Navic pokud je druzstvo dobre spravovany, tak se clovek nemusi o nic moc starat. Sprava domu to udela za nej. 

A s migrenou lituju! 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 11:40

Friga chapu jiny kraj jiny mrav,ale ja bych opravdu nedala skoro 300 000€za neco co by nebylo jen moje,,nase". 

Ono i kdyz muze momentalne druzstvo fungovat tak se to taky muze casem zmenit.

Offline Friga
2151 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 12:29

Zarinya jako jo, ono to druzstvo musi dobre fungovat, aby se tam dobre bydlelo, na druhou stranu v rade druzstva jsou zvoleni majitele bytu, konaji se porady. Vetsina lidi chce, aby se jim bydlelo dobre a chteji se o druzstvo starat. To druzstevni bydleni ma nizsi porizovaci cenu nez srovnatelne rodinne domy ve stejne oblasti. Jen se pak plati ten mesicni poplatek. U rodinnych domu je pak zase dan z nemovitosti, pripadny pronajem pozemku, topeni, tepla voda, poplatky za odpadni vody a domovni odpad. U tech druzstev je to zahrnuty v mesicnim poplatku. 

Offline Friga
2151 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 12:32

Jos Kokoska tapety se mi obecne spis libi. Ty v tom mensim dome byly v dobrem stavu, jen u tech obyvakovych se mi tolik nelibil vzor. Ty loznicove vypadaly ve skutecnosti vyrazne lepe nez na fotkach. V tom rodinnem dome jsme se podivat nebyli. Na dum, ktery nevyzaduje zadnou upravu interieru, nemame. 

Offline Mulen
5021 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 14:27

Pripadam si jak zamlada, sedim v narvanym vlaku na zemi na chodbicce. Uz se nebudu spolehat na jidelňák a nekupovat si mistenku! Zase ho nezaradili..

Offline Mulen
5021 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 15:16

No jak jsem si jeste je vsemu zapoměla ctecku, tak si ruzne googlim. A googlila jsem, proc v noci divne vidim, nevidim treba krasnou hvezdnou oblohu, ale mam zrnity obraz, jak na televizi. A snad to ma dokonce i nazev, visual snow (snezne videni). No a neda se s tim nic delat a pry je to navic hrozne vzacne

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 15:44
Reakce na Mulen:

No jak jsem si jeste je vsemu zapoměla ctecku, tak si ruzne googlim. A googlila jsem, proc v noci divne vidim, nevidim treba krasnou hvezdnou oblohu, ale mam zrnity obraz, jak na televizi. A snad to ma dokonce i nazev, visual snow (snezne videni). No a neda se s tim nic delat a pry je to navic hrozne vzacne

​To mám taky, naštěstí hodně lehce, takže to normálně ignoruju, ale když je třeba zamračno tak mám problém při pohledu z okna poznat jestli slabě prší nebo ne :)

Offline Mulen
5021 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 15:48

Klara nejsem sama. Me teda hodne mrzi, ze nevidim pořádně hvězdy, jinak je to asi v pohode.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 15:51

Mulen ja zase nevidim rano, kdyz se vzbudim, neprectu nic a behem dne ano

Offline Antje
příspěvků moje polička 23. zaří 2022 16:09

Stezuju si, ze hned pod upozornenim na blog Guerlinade,  vidim tvar Jany Nagyove z Ano a napis Bojuji za vas proti bezpravi.

Bojujes za AB, tak nelzi.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 16:13

Antje do teď jsem to tam neměla! Tak pěkně děkuju!

(a ten tragickej výraz co má, jeden by jí dal pětku..)

Offline Mulen
5021 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 16:24

Candance to zni hrozne. Da se s tim neco delat? Jak dlouho to trva nez oci nastartujou?

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 16:52

šmarná, mně zaparkoval pod okny nějakej dement (to se jinak nedá..) - chodí do toho auta pravidelně točit volantem a tůrovat motor a pouštět tuc tuc nahlas...a asi se u toho točí na mobil..takovej pastozní chlapec, já myslela, že ukrad taťkovi klíčky a tajně si hraje, ale když jsem ho ted viděla vystupovat, tak asi ne... bude mu kolem 20 - o to je to horší...

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 17:09

Mulen chvilku. Vetsinou kdyz vstanu, je to ok (pri snidani) 

Offline Lenka7717
95 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 18:04
Reakce na Candance:

Mulen ja zase nevidim rano, kdyz se vzbudim, neprectu nic a behem dne ano

​Tohle mám taky, objevilo se mi to po covidu. A trvá každé ráno tak hodinu, než se mi dají oči aspoň trochu dohromady

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 18:48

Candance to mám taky.... Zprvu vidím dost roznazaně... I po krátkém odpoledním zdřímnutí to tak mám. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 19:33

Lenka7717 ja to mam asi taky po covidu. Ten jsem mela pred prazdninami a od te doby to tak asi je.

Offline Mha
příspěvků moje polička 25. zaří 2022 17:28

Ounz

Pastozni

To už jsem dlouho neslyšela. 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 25. zaří 2022 17:47

Mha njn, jako nechala jsem se trochu unést vztekem, otravnej byl děsně