Zas jedno nedeľné popoludnie v nemocnici, našťastie so šťastným koncom. Mama spadla na záhradke, ale po CT je verdikt, že nič jej nie je, len pomliaždeniny, ma si dať lieky od bolesti a byť v kľude.
Stěžovací vlákno
letfenixa Nepríjemné, hlavne, že sa nestalo nič vážnejšie. Skoré uzdravenie prajem mame. ![]()
letfenixa tak slava, ale zhmozdeniny teda bolej taky dost.
letfenixa fuha, ešte ze sa to dobre skončilo. Zelam rychle uzdravenie, ono to bolí aj len udrete.
letfenixa uff, tak aspoň, že tak. Nic příjemného to není, ale držím palce ať je maminka v pořádku co nejdřív.
Ďakujem Vám, mama najskôr nechcela ísť do nemocnice, ale keďže ju to bolelo, tak nakoniec sme išli a aspoň vieme, na čom je.
volam k doktoru,ze potrebuju neschopenku,protoze mam od soboty pozitivni test,ze ji vyzvedne muj muz,protoze jsme izolovany a ona mi rekla,ze musim prijit osobne.![]()
![]()
![]()
ty kraso,ja uz nicemu nerozumim.Muze neohrozim,v aute kdyz se tady dva dny izolujem pres dvoje dvere,takze jako mam jet metrem a nakazit treba x lidi??????
Zarinya to je dost podivny pristup. A to u nas nekteri doktori nechavaji stat radsi pacienty pred barakem na chodniku, jak jsem se tu docetla, ani covid mit nemusi.
Kokoska nas uz to ted nedela,ale taky to driv praktikoval.Ja jsem z toho uplne v soku,no zustavam doma a muz jel sam tak jsem zvedava jak poridi....
Zarinya na základe tvojej nadchy a potvrdeneho covidu, som si ráno spravila test, ale bol negatívny. Začalo mi to po záhradke, myslela som si, že alergia. Asi ho tam je.
Zarinya zvlastni. U nas uz docela fungujou elektronicky neschopenky, doktor to posle na socialku a ta to oznami zamestnavateli. Takze teoreticky pcient nikam nemusi, pokud ho doktor nechce videt.
Kokoska tady ne,nebo lepe receno kam chodime tak tam ne.![]()
Zarinya no hlavne se brzo uzdrav bez komplikaci, nedelej co nemusis a odpocivej, nepremahej se.
Kokoska tak zatim to vypada dobre,dvakrat mi neni,ale jde to.:-)
To ja si uzivam valeni v posteli,jsem dost prepracovana,takze je to pro me raj.A muz dnes jede do Recka takze ja nemusim vubec nic.![]()
Vytáčí mě, když překopou web on-line nástrojů, se kterými pracuji, v poslední době je to už třetí. A mě to hrozně zdržuje.
Zarinya Tady je ve zdravotnictví lecos na houby, ale zrovna elektronické neschopenky fungují. Jsem ji za tu dobu potřebovala 3x. Jednou kvůli zánětu v ruce, to stačilo poslat nález z rehabky a teď 2x na covid, stačilo pozitivní PCR. Zase musíš mít ten PCR test a antigen nestačí, takže já neřídím, manžel v práci a do toho MHD se mi nechtělo, tak jsem druhý den šla 5 km pěšky, ale je fakt, že mi vůbec nic nebylo.
Zarinya odpočiň si, válení v posteli to je značka ideál
Nevím už v kterém vláknem tu proběhlo zhoršené vidění po covidu - potvrzuji ( prodělala jsem ne lehkou formu v červenci) a fakt mě to s-štve. Na dálku je to OK, ale nablízko ráno dlouho jako v mlze, furt musím nasazovat brýle. No moc teda nedoufám, že by to přešlo.
Zarinya To je otrava, tak přeju, ať všechny potíže rychle přejdou a fakt si můžeš užít jen to válení v posteli! :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.