Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 08. října 2022 11:55

Asi jsem pekne v p*ci.

Nemam penezenku. Doufam, ze jsem ji vysypala vcera v restauraci, tam jsem ji 100% mela pri placeni. Tam mam zavolat ve 4, ted tam nikdo neni. Pak jsem sla na bus a rovnou domu. Tam jsem penezenku nepotrebovala a tudiz ani nevyndavala. Ze zavreny kabelky si myslim mi fakt vypadnout nemohla, je navic dost velka. 

Nikdy se mi to nestalo. Navic v zahranici. Vubec nevim, co mam delat

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 08. října 2022 11:56

Tabea ja chodim na demosky rada:) vyrabim transparenty a tak. Vetsinou obchazim ty proti-protipotratovy.

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 08. října 2022 12:07

Lama_z_Lana ježiš to je nepříjemný, moc soucítím. Držím palce, ať se najde. Předpokládám, že máš mobilní bankovnictví, tak pro jistotu kontrolovat, jestli se neobjeví platba z karty a v tom případě kartu hned blokovat. Doklady pak nahlásit asi stačí až v ČR.

Offline andulka01
12840 příspěvků moje polička 08. října 2022 12:11

Lama_z_Lana jsi v Uppsale, peněženka se určitě najde. Když nebude v hospodě, poptej se na policii, místní jsou většinou  poctivci.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 08. října 2022 12:34

Lama_z_Lana jé to je mi líto :(! Ale věřím s andulka01 , že se to najde. Držím pěsti

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 08. října 2022 12:45

SunEclipse andulka01 Mariellediky moc. Ja se do tech 4 asi zblaznim ale proste musi byt nekde tam. Tam jsem ji mela na 100% a pak uz jsem sla jen cca 200m na mhd (ze zavrene tasky za chuze si fakt jsem jista, ze nevypadla). Na mhd mam apku v telefonu (ten jsem mela v kapse u sukne), takze tam jsem do tasky vubec nelezla. To az pred bytem, kdyz jsem si vyndavala klice, ale ty jsem nemela v te hlavni prihradce a navic toho bych si fakt vsimla, kdyby mi tam vypadla. Takze mi to proste nedava smysl, musi byt proste tam. 

Jako ja tam nemela hotovost, ale bohuzel kartu, obcanku, ridicak, vzp...kartu jsem si blokla, zadna podezrela transakce tam nebyla, ja muzu platit i telefonem, ale pristup k placeni tu proste potrebuju

Achjo. Jsem chtela jet na vylet

Offline Marielle
příspěvků moje polička 08. října 2022 12:55

Lama_z_Lana  věřím, že jsou to nervy , myslim na Tebe a věřím, že ve 4 budu číst dobrou zprávu

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 08. října 2022 13:03

Ja mam proste hlavne strach, jestli se mi pres kartu nemuzou dostat na ucet, jestli nemam penize (hlavne ze sporeni) radsi rychle prevest jinam. 

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 08. října 2022 13:10

Lama_z_Lana Úplně chápu, jak ti je a moc držím palce, ať to všechno dobře dopadne. Uff, když si tu situaci představím, tak je mi šoufl.

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 08. října 2022 13:11

Lama_z_Lana Já bych strach neměla a nepřeváděla, ale tak nic moc to nestojí asi? Tak to pošli k vašim,. Určitě se k peněžence dostaneš, minimálně s doklady. Držím palce, ale jsou to nervy!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 08. října 2022 13:16

Karja no jako ty doklady me serou asi nejmin...bude to kdyztak opruz to obehat, ale to se zaridi. Pas tu mam, takze domu se dostanu. 

Trnu hlavne kvuli te karte. Ve 4 uvidim, pak hned volam banku. Ted ji mam zablokovanou tak doufam, ze je teda pripadnymu zmetkovi k nicemu...

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 08. října 2022 13:30

Lama_z_Lana pokud jsi kartu blokla, bude to v poradku. A PIN na ni snad napsanej nemas Nevim, jakou mas banku, ale ja ke kazde operaci potrebuju bud pin nebo mi chodi overovaci sms, pripadne jeste musim pri nakupu online zadat e-pin, neni tak jednoduchy neco vetsiho presunout na jiny ucet nebo koupit. Drzim palce a ocekavam dobre zpravy!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 08. října 2022 13:32

Lama_z_Lana Tak pokud ji mas zablokovanou, tak nevím, čeho se bojis. Banka s ní stejně nic dalšího neudělá. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 08. října 2022 13:38

Kokoska neee..to fakt nemam

MP Meri jasny, ja si to tady taky racinalne furt opakuju, ale ty nervy pracujou. Jde o to, ze tu jeste potrebuju 3 tydny fungovat. Nevim, jestli lze tak dlouho fungovat v rezimu "zablokovano" jdu nakoupit=odblokuju a pak zas zablokuju. Z karty mi taky odchazi kady mesic platby za spotify atd. Nevim, jestli mi na dalku vystavi nekdo novou "virtualni" kartu, ja s timhle vubec nemam zkusenost, ale spis pochybuju

No proste se ted akorat intenzivne modlim. 

Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 08. října 2022 13:56

Lama_z_Lana nevím.jakou máš banku, ale umí to vyřešit. Zavolala bych na help desk a rovnou se preptala. Některé umí blokovat i dočasně. Pokud tam zavoláš a zablokuje s to, máš doklad, že si to hlásila, od té chvíli jdou všechny podvodné platby za bankou. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 08. října 2022 14:01

continuity diky za info, mam Ceskou sporitelnu, tam si to v mobilnim bankovnictvim muzu sama blokovat i odblokovat. Ale nevim, jestli tobpo nekolika "opakovanich" nebude podezrele a nebloknou to nafurt. Urcite tam zavolam. 

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 08. října 2022 14:14

Lama_z_Lana z karty odchazi... ja teda nevim,jak to funguje v CS, nebo jak to mas nastavene, ale za tou kartou je snad nejaky ucet a odchazi z toho uctu? 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 08. října 2022 14:21

Kokoska jo jasny, ja prave jen nemam zkusrnost s tim, ze kdyz je karta zablokovana, jestli se z ni (resp. z toho uctu) strhnou penize. 

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 08. října 2022 14:26

Lama_z_Lana trvalý příkaz nemá s kartou nic společného.  Zablokovanou kartou nezaplatíš, ale účet funguje normálně dál.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 08. října 2022 14:33

SunEclipse jasny, tohle nejsou takove ty klasicke TP. Jde o sluzby, ktere si pravidelne strhavaji penize z karty (napr neflix nebo tak). Neni to nic, co kdyz na mesic prerusim, tak se nco stane. Jen ted premyslim nad vsim moznym.