Lama_z_Lana Super, to je úleva, co?
Ztráta peněženky se všemi doklady, kartami je desna, občas ji nemůžu hned najít a vzdy mám málem zástavu srdce!
Lama_z_Lana Super, to je úleva, co?
Ztráta peněženky se všemi doklady, kartami je desna, občas ji nemůžu hned najít a vzdy mám málem zástavu srdce!
Lama_z_Lana Lamo, Lamo ![]()
Nevím proč sis dělala takový starosti, dyk seš ve Švédsku ![]()
Lama_z_Lana super ![]()
barbucha no slecna servirka, co ji nasla, me radosti objala, ze rozumi moji radosti, ze ona uz ztratila penezenku 3x ![]()
Lama_z_Lana Dočítám, ale to je tááák hezký všechno. Radost i pro mně.
Tulipe a proto nosim doklady ve zvlastnim pouzdru, ktere bezne nevyndavam.
Lama_z_Lana
To je super!!
člověk tady zhubne/zlehkne, cvičí, sportuje, pracuje, chodí o hůlkách jak kdejakej důchodce a pak tvl takovej kopeček a mě bolí nohy jaksviň a ještě k tomu i ruce, jak jsem šla po čtyřech
ráno se mi tak klepaly kolena že jsem sotva nalezla do auta, myslela jsem že to během dne rozchodím, pod ibáčem jsem to odmakala a teď nemůžu ze schodů![]()
Kokoska já vlastně doklady nenosím vůbec, řidičák mám v autě, vyjma pár případů jezdím furt tím samým a jiný nepotřebuju, nevím jak to je ve švédsku Lama_z_Lana , jestli nemusíš mít u sebe doklad totožnosti, ale z toho ostatního pokud platíš mobilem/hodinkama tak kartu můžeš nechávat doma taky. já nedávno vytrousila mobil v kině, zapadl mezi čalounění sedačky a teda byla jsem hodně hodně vyděšená a doteď mě mrzí že jsem neměla co dát jako dárek tomu uklízeči, který mi ho našel
Lama_z_Lana noo tak uffki
jako tohle? tohle jsem ve Švédsku opravdu Nečekala ... a proto jsem mocně věřila, že peněženka Tě čeká na svém místě ![]()
Tři hodiny jsme čistili a krájeli houby!
A to jsme šli prosím běhat, ne sbírat houby!
Takže když jsme uběhli to, co jsme měli v plánu, tak jsme se tam vrátili...
Kdo chce houby, jeďte do Brd!
Catherinne ja tě včera tak nějak podvědomě vyhlížela v Mnichově... a ty v Brdech sbíráš houby,no ![]()
rozarka jdu zjistit, co jsem prošvihla ![]()
Maraton/půlmaraton ![]()
viktorka_od splavu Já jsem minule byla cvičit nohy, to už ráno bylo trochu peklo a pak hurá do Tater. Takže každé ráno jsme se na snídani belhaly s kolegyní, jak po obrně
. Ty kopce jsou zase úplně jiná námaha. Tak doportčuju protáhnout. Mně to pomáhá. I dnes ráno jsem musela, protože sobotní posilovna a včerejší zkoušení pásu, má následky.
Catherinne my, dva houbaři-slepci jsme nasbírali houby k večeři i v neděli dopoledne v Šárce.
Fakt asi rostou hodně.
continuity rostou. Uz nekolikatej vikend po sobe jime akorat houby. A to jdou jen na prochazku se psama
continuity k večeři budu mít bedlu, kterou jsem "našla" přímo proti brance přes ulici
Praha 4
sušený houby už na mě vyskakujou z každý poličky, furt jíme něco s houbama a ještě teda přejedený nejsme. Přítelovi se posledně povedlo udělat vynikající houbovou omáčku, chodila jsem ji užírat i když už jsem vůbec nemohla.
Muj skvelej a empatickej praktik si otevrel vlastni ordinaci, coz mu moc preju, ale proc si ji otevrel na druhe strane Prahy?
(odpoved znam a nedivim se). Se picnu. Za praktikem nechcete jezdit 40 min. Na klinice, kam jsem k nemu chodila, se lekari bud hrozne toci, ti stali neberou nove pacienty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.