Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. října 2022 15:14

Lamicka to teda fakt zamrzí!

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 10. října 2022 15:22

Lamicka zamrzí, ale pokud je skvělej, držela bych se ho.

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 10. října 2022 15:24

Lama_z_Lana Až teď čtu peněženkový drama a teda ufff..! Já po jedné ztrátě začala peněženku minimalizovat, nejdřív bez dokladů, pak i bez karet a nakonec jsem ji zminimalizovala tak, že peněženku nepoužívám..! Mám takový obal na platební kartu v tom seskládaný bankovky, mince sypu do kapes nebo do kapsičky v kabelce. Doklady separátně, v tý stejný kapsičce v kabelce.

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 10. října 2022 15:27

Evaeva Jo, hodne me to mrzi. Tu situaci, ze se mi praktici tocili jsem zazila po prestehovani do Prahy a registraci na te klinice (tehdy jinde nebrali), uz bych to nechtela. 

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 10. října 2022 15:29

Kokoska Udelame doma poradu, muz k nemu chodi taky. Akorat ze kdyz je cloveku blbe, tak se mu nechce jezdit daleko. 

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 10. října 2022 15:35

Lamicka to chápu, držím palce, ať se správně rozhodnete. 

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 10. října 2022 15:40

Lamicka Ja si svyho praktika nechala, autem to mam minimalne pul hodiny, mhd hodinu, ale stoji mi za to. Jen jednou jsem litovala, ze ho mam tak daleko, ale s temi ehm strevnimi potizemi bych stejne bez nehody nedosla ani k protejsimu domu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. října 2022 16:38

Lamicka ano, to je blbý systém, když jdeš pokaždé k někomu jinému. Já chodím ke stejné doktorce jako máma a ségra, moje děti chodí k mojí dětské, je to děsně super, že znají i další členy rodiny. Ale daleko bych taky jezdit nechtěla. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 10. října 2022 16:42

Lamicka My máme praktika 30 minut od domu, v jiným městě. Mám vyzkoušeno, že když je člověku hodně blbě, tak řeším online a funguje to. Je fakt dobrej, tak se nám to vyplácí skvělou péčí.

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 10. října 2022 17:11

Evaeva jo, v rodnem meste jsem taky byla u doktorky, ke ktere chodila cela rodina. To je podle me nejlepsi.

Vari Kan diky, promyslime to. 

Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 10. října 2022 18:48

Vari ní já měla praktika hodinu autem, MHD ještě dele. Nějak to slo, dokud mě mohl vozit v případě potřeby muž, ale když jsem našla super doktorku kousek od domu, dost se mi ulevilo.

Jezdit za doktory jsem zvyklá, děti to měly vždy 20+ minut autem, ale ten praktik daleko je prostě blbej. 

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 10. října 2022 19:07

Stěžuju si, jak mě dokážou zaskočit naše kuchařky ve školní jídelně. Neochotné. Nikdy to necekam a nejsem schopna slova, protože je to prostě kravina.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 10. října 2022 22:38

Stěžuju si na mámu, dnes mezi námi proběhla konverzace, kdy si ona stěžovala na kašel, který jí trápí už asi dva měsíce, stoptussin že nezabírá...tak jsem navrhla, co takhle zajít k doktorovi? Tak to prý že v žádném případě, přece nepůjde k doktorovi!!!

Ironií je, že táta umřel na to, že nešel k doktorovi...

Offline Garfie
28551 příspěvků moje polička 11. října 2022 02:36

Mohučanka On je to dost možná strach z toho, co jí řekne. Moc s tím asi nenaděláš. :-(

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 11. října 2022 10:12

Garfie já vím, s tátou to tak přesně bylo, léta letoucí měl nespecifický potíže, ale k doktorovi nešel, protože "co kdyby mi tam něco našli?". Nehnul s ním vůbec nikdo. Přitom zpočátku by byla stačila nějaká dietní omezení, určitě to nebyla diagnóza, se kterou by se nedalo normálně žít. Doufala jsem, že se máma tak nějak poučila

Offline Garfie
28551 příspěvků moje polička 11. října 2022 10:14

Mohučanka Ach jo. :-( Tohle je klasika, s mým tátou to bylo podobně. Držím pěsti, snad maminka bude trochu rozumější. 

Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 11. října 2022 21:50

Jessica Fletcher

Offline berush
465 příspěvků moje polička 11. října 2022 21:59

Manuka na To je vražda, napsala jsem se dívávala s babičkou. Nostalgické milé vzpomínky. Je to pro mě synonymum takových milých detektivek, kde není moc krve, žádné šílené nervy drásající psycho... prostě takové hezké vraždičky. A Angela byla skvělá.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 11. října 2022 23:18

Mohučanka Garfie  je to těžké :(. Máme to teď doma. Když byl čas na antivirotika (proto, že věk + C+), tak ne! nic mi není. Teď si vyčítáme, že jsme samy nenapsaly/nezavolaly. Jako ale domlouvej něco někomu za zády  ... 

Offline Marielle
příspěvků moje polička 11. října 2022 23:45

Manuka berush Jessica Fletcher   pro mně velký relax v nelehké době. A pokaždé, když náhodou "trefím" i jen pár minut  je to relax. Díky JF