Lama_z_Lana asi myslis souhlas s inkasem, to by melo normalne bezet nezavisle na karte.
Stěžovací vlákno
Kokoska to nejsou souhlasy s inkasem, ale opakovaně platby přes tu kartu. Mě to běží přes kreditku.
continuity je to mozny, ja znam jen to druhy. Tam se taky strhava ze strany poskytovatele sluzeb, ale prave primo z uctu.
Lama_z_Lana Já myslím, ze si úplně zbytecne varis mozek. Karta je jen ten plastikové kousek, to mas zablokovany. Buďto ji najdeš a odblokujes, nebo nenajdes a pak nedává smysl odblokovavat a zablokovavat. Banka ti proste vystaví novou a pošle poštou, myslím, ze to nebude zadnej big deal. Netflix a všechny tyhle služby ti budou ještě x týdnu posílat upomínku, než ti to členství konečně pozastavej (vyzkoušeno), neudelaj to ze dne na den, takze i tam bych byla v klidu.
continuity jo. Presne tohle myslim.
MP Meri jezis dik! Mne to fakt nemysli, jsi me nakopla spravnym smerem ![]()
Uz sem si udelala novou virtualni kartu, pres kterou muzu platit normalne mobilem. Jsem fakt debil ![]()
Prosimvas, dnes si na me vsichni dejte panaka ![]()
Ja su tak stastne! ![]()

Lama_z_Lana super ![]()
Dekuju za support, fakt mi to pomohlo se nezblaznit ![]()
Lama_z_Lana huraaaa
Lama_z_Lana
juchu!
Lama_z_Lana no vidiš ![]()
Lama_z_Lana Juchuuuu!
Lama_z_Lana slava! ![]()
Lama_z_Lana Byla v tý restauraci? Přiznám se, že to je moje noční můra, ztráta peněženky nebo mobilu. Někdy se mi o tom i v noci zdá. Tak skvělý, že to dobře dopadlo.
Fiction ano, nastesti byla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.