A ještě jsem si zakrvácela prostěradlo,
no ale to už je fakt jenom drobnost!
Stěžovací vlákno
Ellen au! teď už v Praze nežiju, snad někdo poradi. Soucítím plus srdíčko!
Ellen tlapkam moc
. A jinak teda
.
Jak se to stalo? Jesteze jsi (snad) v pořádku.
Už mě všechny ty zasilkovy služby serou, objednas si balik, předpokládané doručení 12.-14. Pak dlouho nic a 19. ti v 8 ráno přijde sms, ze balík doručej dnes mezi 10:30 a 12:30. Když si volas s kuryrem, tak je otravenej, ze mu to bude překážet v autě a kdesi cosi. Tvl tak co to je. A to je poslední dobou furt a to ještě nejsou Vánoce. Asi se vrátím ke starýmu dobrýmu objíždění obchodu.
Ellen uff, jestli si ve stavu, že řešíš kabát, tak teda asi dobrý. ja přeji ať vše odezní a vyhojí se co nejdřív.
MP Meri to teda nezávidím. U nás to teda jezdí dobře, mimo poštu. Ale já jsem doma, že jo:)
Ellen hlavně, že jsi v pořádku. Já jdu příští týden nechat scelit kalhoty někam ke Karláku, dám ti vědět.
Ellen Hlavne, ze ti nic neni. Slysela jsem chvalu na Vlnax, ale osobni zkusenost nemam.
Všem vám moc děkuju!
Čím dál tím jasněji si uvědomuji, jaká je to klika, že si foukám jenom drobná bebíčka - sedřeniny, a pak taky naražené a natažené svaly. A že řeším kabát (možná tedy spíš parku, ale říkám tomu kabát - je to dlouhé ke kolenům, v tlumené barevnosti, je to městské, a poměrně elegantní, kdyžtak mě poučte). Prostě ten svršek zachráním za každou cenu. :) Jo a mám obtisknutý zip na břiše. :)
Bylo to strašně rychlý, vybavuji si myšlenku "on nebrzdí!", pak let, myšlenku "mám zuby!", a pak už jsem na něj ječela. :)
Ellen Mne se stalo neco vzdalene podobnyho. Zenska mi na prechodu zastavila, zacala jsem prechazet a ona se normalne rozjela. Nastesti jela pomalu a drcla mi do stehna a ne do sedmimesicniho bricha, ale stejne. A samozrejme ujela, proc by se mela zajimat, ze? ![]()
MP Meri Nevím, jestli si pomůžeš. Včera jsem objela 3 HM s dcerou kvůli svetru, který nikde nemají. Přitom podle netu by měl být na prodejně. To stejné já se šaty v Lindexu. A vrchol nakupování byl v XXLutz, kde v celém patře nebyla ani noha a čekali jsme na poradavčku asi 15 min. Objednali si úplně obyčejnou pohovku a dodání včetně impregnace je za měsíc. Prý toho mají strašně moc. A to ještě jsem si musela jít vyfotit cenovku s informacemi o té pohovce a přinést to paní prodavačce k jejímu místu s pc ![]()
Ellen no tyvole....mne se tohle stalo na ceste do skoly v 6.tride. Naposled si pamatuju jak jsem vystoupila z trolejbusu a pak sem se probrala v sanitce....tak hlavne jestli jsi ok? Byla jsi u doktora doufam?
Vari @
Proboha! No tak ale taky klika. Zvlášť, pokud jde o to břicho... uf.
Tenhle chlapík zastavil a pečoval, v jednom kuse se omlouval a chtěl mě vézt do nemocnice. Což se mi zoufale nechtělo, když jsem zjistila, že chodím a klouby se ohýbají jak mají. Tak mě odvezl domů.
Ještě s jedním kolemjdoucím mě sbírali ze země a "oprašovali", tedy aspoň na lhostejnost si stěžovat nemůžu. Vlastně se to díky tomu snáší o něco líp.
jinak kamarada na kole ted srazil chlapek, ktery necekal, ze mu neco vyjede z jednosmerky-no jenze cyklisti muzou... tak na to prosim myslete a davejte pozor
notna my jsme kupovali obyčejnou pohovku loni rodičům k vánocům. Měla být skladem. Koupili jsme ji koncem října - dodání začátek března. Impregnace by byla + další měsíc ![]()
notna jejda, xxxlutz
Já jsem tam objednala křeslo, které mělo být za dva měsíce. A když tady ani po 7 měsících nebylo, tak jsem ho zrušila. Naštěstí peníze vrátili obratem. Ale tohle bylo za covidu v době přeplněných kontejnerů z Číny, vy to určitě budete mít rychlejší :)
MPLee bramA já si včera z dcery dělala srandu, že na Vánoce bude mít pokoj hotový. Ona to možná bude pravda. Nový pokoj si přála k narozeninám na jaře. Vyjádřila se pozdě, tak počítala s tím, že na dárek si počká. Spolehlivý řemeslníci měli na nutné stavební úpravy měli čas v září. Tak teprve teď je hotovo a děláme nákupy. Ještěže postel a školní stůl má z původního pokoje.
A zároveň si teda poštěžuji, že jsem v rámci prací souvisejících s přestavbou pokoje požádala muže, ať přebousí a znovu naolejuje podlahy nejen u dcery, ale i v jídelně. A přestože jsme použili naprosto stejný olej, prkna jsou stará, tak to dřevo chytlo úplně jiný odstín. Clověk ten dům 10 let mazlí, ladí a buch! má najednou jinou podlahu. Se mi fakt chtělo brečet
A to ty podlahy mají být a dosud byly v celém domě stejné. Tak teď máme jídelnu a dětský pokoj úplně jiné.
viktorka_od splavu ty protismerne cyklopruhy v jednosmerkach mě děsí každý den. Já být cyklistou, tak tam raději ani nevjedu
Některý lidi fakt...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.