Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 19. října 2022 00:10

A ještě jsem si zakrvácela prostěradlo, no ale to už je fakt jenom drobnost!

Offline Marielle
příspěvků moje polička 19. října 2022 00:21

Ellen au! teď už v Praze nežiju, snad někdo poradi. Soucítím plus srdíčko!

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 19. října 2022 06:15

Ellen tlapkam moc. A jinak teda .

Jak se to stalo? Jesteze jsi (snad) v pořádku.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 19. října 2022 08:12

Už mě všechny ty zasilkovy služby serou, objednas si balik, předpokládané doručení 12.-14. Pak dlouho nic a 19. ti v 8 ráno přijde sms, ze balík doručej dnes mezi 10:30 a 12:30. Když si volas s kuryrem, tak je otravenej, ze mu to bude překážet v autě a kdesi cosi. Tvl tak co to je. A to je poslední dobou furt a to ještě nejsou Vánoce. Asi se vrátím ke starýmu dobrýmu objíždění obchodu.

Online continuity
43114 příspěvků moje polička 19. října 2022 08:53

Ellen uff, jestli si ve stavu, že řešíš kabát, tak teda asi dobrý.  ja přeji ať vše odezní a vyhojí se co nejdřív. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2022 08:59

MP Meri to teda nezávidím. U nás to teda jezdí dobře, mimo poštu. Ale já jsem doma, že jo:) 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 19. října 2022 09:53

Ellen hlavně, že jsi v pořádku. Já jdu příští týden nechat scelit kalhoty někam ke Karláku, dám ti vědět.

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 19. října 2022 11:13

Ellen Hlavne, ze ti nic neni. Slysela jsem chvalu na Vlnax, ale osobni zkusenost nemam.  

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 19. října 2022 11:23

Všem vám moc děkuju! 

Čím dál tím jasněji si uvědomuji, jaká je to klika, že si foukám jenom drobná bebíčka - sedřeniny, a pak taky naražené a natažené svaly. A že řeším kabát (možná tedy spíš parku, ale říkám tomu kabát - je to dlouhé ke kolenům, v tlumené barevnosti, je to městské, a poměrně elegantní, kdyžtak mě poučte). Prostě ten svršek zachráním za každou cenu. :) Jo a mám obtisknutý zip na břiše. :)

Bylo to strašně rychlý, vybavuji si myšlenku "on nebrzdí!", pak let, myšlenku "mám zuby!", a pak už jsem na něj ječela. :)

Online Vari
2220 příspěvků moje polička 19. října 2022 11:32

Ellen Mne se stalo neco vzdalene podobnyho. Zenska mi na prechodu zastavila, zacala jsem prechazet a ona se normalne rozjela. Nastesti jela pomalu a drcla mi do stehna a ne do sedmimesicniho bricha, ale stejne. A samozrejme ujela, proc by se mela zajimat, ze?

Offline notna
9445 příspěvků moje polička 19. října 2022 11:34

MP Meri Nevím, jestli si pomůžeš. Včera jsem objela 3 HM s dcerou kvůli svetru, který nikde nemají. Přitom podle netu by měl být na prodejně. To stejné já se šaty v Lindexu. A vrchol nakupování byl v XXLutz, kde v celém patře nebyla ani noha a čekali jsme na poradavčku asi 15 min. Objednali si úplně obyčejnou pohovku a dodání včetně impregnace je za měsíc. Prý toho mají strašně moc. A to ještě jsem si musela jít vyfotit cenovku s informacemi o té pohovce a přinést to paní prodavačce k jejímu místu s pc

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 19. října 2022 11:36

Ellen no tyvole....mne se tohle stalo na ceste do skoly v 6.tride. Naposled si pamatuju jak jsem vystoupila z trolejbusu a pak sem se probrala v sanitce....tak hlavne jestli jsi ok? Byla jsi u doktora doufam?

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 19. října 2022 11:42

Vari @

Proboha! No tak ale taky klika. Zvlášť, pokud jde o to břicho... uf.

Tenhle chlapík zastavil a pečoval, v jednom kuse se omlouval a chtěl mě vézt do nemocnice. Což se mi zoufale nechtělo, když jsem zjistila, že chodím a klouby se ohýbají jak mají. Tak mě odvezl domů.

Ještě s jedním kolemjdoucím mě sbírali ze země a "oprašovali", tedy aspoň na lhostejnost si stěžovat nemůžu. Vlastně se to díky tomu snáší o něco líp.

Online viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 19. října 2022 11:45
Online viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 19. října 2022 11:47

jinak kamarada na kole ted srazil chlapek, ktery necekal, ze mu neco vyjede z jednosmerky-no jenze cyklisti muzou... tak na to prosim myslete a davejte pozor

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 19. října 2022 11:50

notna my jsme kupovali obyčejnou pohovku loni rodičům k vánocům. Měla být skladem. Koupili jsme ji koncem října - dodání začátek března. Impregnace by byla + další měsíc

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 19. října 2022 12:03

notna jejda, xxxlutz Já jsem tam objednala křeslo, které mělo být za dva měsíce. A když tady ani po 7 měsících nebylo, tak jsem ho zrušila. Naštěstí peníze vrátili obratem. Ale tohle bylo za covidu v době přeplněných kontejnerů z Číny, vy to určitě budete mít rychlejší :) 

Offline notna
9445 příspěvků moje polička 19. října 2022 12:29

MPLee bramA já si včera z dcery dělala srandu, že na Vánoce bude mít pokoj hotový. Ona to možná bude pravda. Nový pokoj si přála k narozeninám na jaře. Vyjádřila se pozdě, tak počítala s tím, že na dárek si počká. Spolehlivý řemeslníci měli na nutné stavební úpravy měli čas v září. Tak teprve teď je hotovo a děláme nákupy. Ještěže postel a školní stůl má z původního pokoje.

A zároveň si teda poštěžuji, že jsem v rámci prací souvisejících s přestavbou pokoje požádala muže, ať přebousí a znovu naolejuje podlahy nejen u dcery, ale i v jídelně. A přestože jsme použili naprosto stejný olej, prkna jsou stará, tak to dřevo chytlo úplně jiný odstín. Clověk ten dům 10 let mazlí, ladí a buch! má najednou jinou podlahu. Se mi fakt chtělo brečet A to ty podlahy mají být a dosud byly v celém domě stejné. Tak teď máme jídelnu a dětský pokoj úplně jiné.

Offline letolet
749 příspěvků moje polička 19. října 2022 12:42

viktorka_od splavu ty protismerne cyklopruhy v jednosmerkach mě děsí každý den. Já být cyklistou, tak tam raději ani nevjedu

Offline Aranel
6605 příspěvků moje polička 19. října 2022 12:44

Vari

Některý lidi fakt...