Janulik03 Buď v klidu, ty vztahy matky s dcerou jsou někdy vyhrocené, i když se máte rády. Mě spíš děsí, když někde slyším, dcera je moje nejlepší kamarádka, všechno si řekneme...to mi přijde patologické :-).
Stěžovací vlákno
continuity držím palce, i nám. My jsme byli u rodičů naposledy v srpnu, už měsíc se tam chystáme, muž už čtvrtý pátek po sobě rušil dovolenou a nejeli jsme nikam, buď školkové virózy, nebo teď naposledy covid v cíli. Naštěstí ne přímo rodiče, ale brácha je nemocný. A on bydlí v sousedním domě, kluci by ani nemohli za bratranci... No ta zima, to zas bude loterie! ![]()
Pinot Noir díky! No snad to nám i vám vyjde.
999 souhlasim, mam kolegyni, jejiz dcera mela letitou vaznou znamost, puvodem z Hradce Kr. Zili spolu v Praze,kousek od rodičů, on vsem mel dům, firmu a praxi v HK a po letech navrhl bydleni tam. Scena jako hrom, matka se vyjadrila ve smyslu,ze to neprezije, dcerka rovnez a bylo po lasce. Pán uz ma novou paní, dve deti, dcera po cca 6ti letech nic. Nedivim se. Tady nebyla pupecnikova šňůra snad ani prestrizena.
Zemrel Josef Somr ![]()
Kokoska Teď to čtu, skvělý herec ![]()
Josefa Somera jsem kdysi potkala osobne v jeho rodnem Vracove, opravdovy clovek se sluncem v dusi, at je mu zeme lehka
.
Po x letech jsem si dovolila být nemocná, tak se válím v posteli a mám výčitky že nic nedělám. Ale zatím nemám sílu, snad zítra.
JankaM Tak máš mít z čeho výčitky, to je strašně nezodpovědný, v době nemoci přemýšlet, že bys měla dělat nějakou práci - hleď se pěkně zodpovědně a s plným nasazením flákat![]()
JankaM Jeee po x letech. Odpočívej, to je velká zodpovědnost, pořádně se vystonat. Beztak to stonání děláš nepořádně, málo piješ a jíš, tak se zaměř na tuhle práci:-).
Před dvaceti minutami mi kurýr dovezl krásnou kytici růží. Před deseti minutami ji Angrešt při lovu mouchy smetl se stolu a rozbil mi starožitný malovaný džbán! ![]()
Sweet Potato Angrest je ziv a zdrav?
Kokoska Jo. Ale ani tu mouchu nechytil! ![]()
Sweet Potato matla! ![]()
Porazilo mě dnes auto. To je konstatování i stížnost. I když bych asi měla být spíš vděčná, že ta hrůza tak dobře dopadla...
Ještě poprosím o radu - nevíte, kde v Praze dobře - a pokud možno neviditelně :)) - scelují oděvy? Člověk se časem vyhojí, ale svrchník sám od sebe už ne...
Zkusila jsem to dát ještě do jednoho vlákna, protože mi na tom dotazu dost záleží, tak aby to nenapadlo. Uf. Děkuju za každý tip. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.