Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 14. října 2022 12:10
Reakce na Mrakoplas:

Si tu odlozim trocha dnesneho smutku

​Strašné.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 14. října 2022 12:19

Mrakoplas na toto plati jedine

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 14. října 2022 13:29

Rozbil se mi parfém, kterej jsem si včera s velkou slávou přinesla domů, já su tak nešťastná. :( Flakon rozlomenej, tak třetina vylitá na parketách, já se zblázním fakt, sice jsem ráda, že jsem aspoň něco zachránila a nevylilo se to úplně všecko, ale ty vole!! Promptně jsem napsala do Vavavoom, jestli by se u nich náhodou nenašel ten samej prázdnej flakon a neslitovali by se, no a flakon by byl a věnovali by mi ho (), jenže je zrovna tak důmyslnej, že to nejspíš nepůjde přelejt, ach jo. A příčinu pádu flakonu na zem už radši ani nezmiňuju, snad jen jak říkávala má prababička, chlapi nejsou k užitku!

Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 14. října 2022 13:30

Karoleena Tlapkám moc. Co to bylo za vůni?

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 14. října 2022 13:34

Sweet Potato Jul et Mad, Aqua Sextius. Naštěstí jsem ji nekoupila za plnou palbu, ale i tak. Leda snad injekční stříkačkou že by to šlo nějak transportovat, teď to tu zkoumám, držte mně palce, nebo ho zabiju. :)

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 14. října 2022 13:34

Karja Máte nějakou vidinu, kdy se odstěhujete? Tím se určitě ty vztahy zlepší. Tohle spolubydlení je náročné. Jako jestli nejde ještě chvíli ten společný výlet oddalovat a pak jednou za čas babičku vzít sebou /já bych to dělala kvůli dětem, aby měly vztah s babičkou/. To se pak bude snášet líp. Říct babičce to, co jsi tady napsala nám, asi nejde, že? Moje máma tohle vezme, když jí něco řeknu na rovinu. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 14. října 2022 16:19

Koupila jsem covid. Prvně a fest. Takhle blbě jsem teda ještě nestonala.

Online Karja
44702 příspěvků moje polička 14. října 2022 18:11

notna Máme,je to brzká vidina, řádově třeba 2-3 měsíce? Záleží v jak moc polních podmínkách budeme chtít bydlet. Vztahy se pak zlepší asi tak, že se nebudeme vídat, my se spolu vůbec nebavíme, nemáme o čem a tak. Ale já jsem ji to večer říkala tak nějak plus mínus, a ji to nějak ani nemrzelo, až jsem si říkala že si s tím nebudu dělat hlavu a prostě ji to i řeknu, že je prudič, ona je k nám taky otevřená až až. 

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 14. října 2022 18:27

Karja To je škoda. Ale tím odstěhováním se vám uleví a pak se vztahy snad urovnají. Bych ti to přála. Asi jste je dřív měli OK, když jste se tam nastěhovali. Nebo já předpokládám, že při blbych vztazích se lidi nesestehuji. My jsme bydleli u rodičů 2 roky při změně bydlení. Ale bylo to jednoduší, byli jsme bez dětí a jen tam většinou přespávali. 

Offline Marielle
příspěvků moje polička 14. října 2022 18:29

marieu au! Držím pěsti za brzké zlepšení . A přiznám, že jsem před ním taky dlouho úspěšně kličkovala, protože doma: mimino, těhotná i babi 80+ ...a až teď . Ale už to bude dobré, což i tobě přeju.

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 14. října 2022 18:30

marieu jeje, to je mi líto. Ať se z toho brzo dostaneš

Offline Marielle
příspěvků moje polička 14. října 2022 19:09

Luna ...a teď nevím co napsat, tak asi to, co z tebe cítím  myslím si, že jsi krásná, nadaná a vnímavá   

Offline Marielle
příspěvků moje polička 14. října 2022 19:17

Luna a pokud nechceš kohokoliv ve své blízkosti, prosím nauč se "nastavovat hranice"   ...nevyžádaná rada  omlouvám se 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 14. října 2022 19:26
Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 14. října 2022 19:27

MP Meri predpokladám, že to súvisí s nízkym sebavedomím a neustálym spochybnovanim môjho života mojou mamou. Musím si nájsť na seba čas,  na premýšľanie. 

Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 14. října 2022 19:35

Umřel Hagrid.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 14. října 2022 19:38
Reakce na marieu:

Koupila jsem covid. Prvně a fest. Takhle blbě jsem teda ještě nestonala.

​prvně a fest som covid kúpila na dovolenke, v zlom stave som letela aj domov. Držím palce, nech sa z toho dostaneš čo najskôr, aj keď únavu budeš pociťovať dlhšie.No, nie je to chrípočka, ako to niektorí ľudia bagatelizovali.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 14. října 2022 19:38
Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 14. října 2022 19:47
Reakce na Sweet Potato:

Umřel Hagrid.

​/*