Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 14. října 2022 19:48

notna Já nevím, my jsme asi neměli šanci svoje vztahy poznat bych tak řekla:-D. Jako nejezdili jsme spolu na výlety ani predtim, ani spolu nepili kafe, ale tak nějak jsme si třeba mysleli že je to kvůli času, ne že to nesneseme. Hlavně ono se toho hodně změnilo tím že mám vlastní rodinu,člověk vidí to chování jinak, navíc je tam spousta dulezitejch milníků a okamžiku,které leccos ukážou. To bydlení se nezdálo nijak náročné, tohle jsou dvě oddělené domácnosti, se společným vchodem a zahradou, spousta lidí tak bydlí celoživotně, plus mama bývala doma velmi málo. Já myslím, že by se to rozkleplo, i kdybychom bydleli od začátku ve svém, ale člověk by na to nenarážel obden že jo:-D

A hlavne musím napsat podstatnou věc, že já až teď jsem pochopila jak mají hezké vztahy s těma svejma mámama ostatní, nebo jak to má vypadat. dřív jsem si to prostě neuvědomovala. 

Offline dzizisketa
8959 příspěvků moje polička 14. října 2022 20:20

Dopoledne jsem si koupila nerezový hrnec, v poledne jsem v něm uvařila rýži, odpoledne dala umýt do myčky a z ní jsem ho vytáhla na dně kropenatý od rzi. Kastroly z Orionu už nikdy.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 14. října 2022 20:43
Reakce na letfenixa:

MP Meri predpokladám, že to súvisí s nízkym sebavedomím a neustálym spochybnovanim môjho života mojou mamou. Musím si nájsť na seba čas,  na premýšľanie. 

​Rozhodně stojí za to do sebe ten čas a energii investovat, věř tomu, že se to vrátí nejen tobě, ale v druhotném efektu i tvoji rodině.
Já měla dnes terapii po delší době a trochu jsme bilancovali. Neudělali tam ze mě lepšího člověka, ani jsem se razantně nezměnila. Ale vlastně několik menších uvědomění a úprav postoje udělalo ve finále hrozně moc. Mám za sebou kus práce a jsem na sebe pyšná. (Se sebevědomím jsem tedy neměla problem nikdy )

Offline Marielle
příspěvků moje polička 14. října 2022 21:07

letfenixa   

Offline SunEclipse
3485 příspěvků moje polička 14. října 2022 21:08

dzizisketa to bych ho šla asi reklamovat

Offline Marielle
příspěvků moje polička 14. října 2022 21:09
Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 14. října 2022 21:51
Reakce na Marielle:

Luna a pokud nechceš kohokoliv ve své blízkosti, prosím nauč se "nastavovat hranice"   ...nevyžádaná rada  omlouvám se 

​no ale jak se to dělá, to je hezký "nauč se", ale co? (teda vím že to nebylo určený mně, drze se teda stejně přihlásim:-))

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 14. října 2022 21:54
Reakce na Karja:

A hlavne musím napsat podstatnou věc, že já až teď jsem pochopila jak mají hezké vztahy s těma svejma mámama ostatní, nebo jak to má vypadat. dřív jsem si to prostě neuvědomovala. 

​jojo tohle je až šokující, teda pro mě bylo, já teda s maminkou problém nemám žádný ale to že si jiné ženské s maminkou povídají a svěřují si holčičí tajemství nebo tak, to teda jsem uplně čučela

jo a obdiv a úcta k tatínkovi, tak to teda bych toužila někdy v příštím životě zažít, že bych si za ním třeba přišla pro radu, tvl:-O

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 15. října 2022 08:34

Marielle děkuju, snad ty horečky brzy povolí, protože se nepostavím na nohy..milacka tak to už si vůbec neumím představit!!!

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 15. října 2022 08:58

dzizisketa vyskúšala som rôzne hrnce aj panvice, zbytočné aj drahé investície. Teraz jedine titánové. Lidl mal titánové panvice za super cenu, ale už sú vypredané. Vygoogli titánové hrnce, nebudeš banovať. 

Offline Marielle
příspěvků moje polička 15. října 2022 10:40

marieu opatruj se  myslím na tebe, ať už je jen líp.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 15. října 2022 10:53

viktorka_od splavu snažím se omezit kontakty, pokud to nejde, omezím konverzaci, pokud ani to nezabere a musím poslouchat "řeči", pak si představím, že povídá o někom, koho ani neznám. Není to lehké. Pomáhá mi to .

Offline Janulik03
20256 příspěvků moje polička 15. října 2022 11:09

Zaradila som sa medzi matky co nechapu svoje deti. Dcera je roky vegetarianka, ale kupuje si fskt specificke veci presny typ a značku . V era som ju chcela potešiť ze nakupim k nam do chladničky vegepotraviny a ups. Netrafila. Normalne ju to vytočilo ze to nie je presne to ma rada. A ja som tiez nereagovala dvakrát asi prijemne. Vlastne som poznamenala ze fakt neviem co jej mám kúpiť aby to bolo presne ono a ze nech sa nedivi, ked nedostane nikdy ako dar prekvapenie lebo to hned okomentuje. Najradšej by zom to vsetko nahadzala do smeti. Ja viem ze emocie, nastastie teraz odišla prec a vratia sa k obedu kde vsetci budú jesť co uvarim a ona si donesie ako vzdy svoje. 

Offline Sweet Potato
40368 příspěvků moje polička 15. října 2022 11:20

Janulik03

Úplně slyším svoji mámu: Tobě se člověk nezavděčí! Proč já se vůbec snažim?! (Ano, teď už jí rozumím)

Ale vy máte fajn vztah, u vás je to jen přeháňka)

Offline continuity
43114 příspěvků moje polička 15. října 2022 11:29

Janulik03

Ja nerozumiem vlastným deťom už dnes.

Úplně vážně: toto ofrnovanie sa nad darčekmi a uvareným obedom je strašné. Nie vždy se mi všetci s darčekmi trafia do vkusu, ale nie som stredobod vesmíru, tak podakujem a prejavim primerane nadšenie. Alebo ako povedala jedna múdra žena: dar splnil účel okamžitom predania. 

Ale trebárs si dcéra tiež trochu nazrie do svedomia, niekedy tieto prestrelky paradoxne pomôžu. Držím palce a uži si rodinu. 

Offline continuity
43114 příspěvků moje polička 15. října 2022 11:31

A kolega, s ktorým som strávila v stredu a štvrtok šesť hodín v autobuse na susedných sedadlách, má COVID. 

Já už si myslím, že to snad štvrtý krát nedostanem, ale doprčic, za 14 dní máme další pokus stretnút sa po roku a pol so segrou a dětmi. V lete zas boli chori oni. Držte palce. 

Offline Janulik03
20256 příspěvků moje polička 15. října 2022 11:37

Sweet Potato continuity ach to je take moje pozdychnutie ked niečo zaskripe. Len ked som tu tak citala o vzťahoch matka dcéra, tak vlastne je to všade. Niet lásky bez hadky, pre mna je rodina všetkým, niet nad to ked sme spolu, aj s krikom a hadkami. Plny dom kriku, dupotu a smiechu ma napĺňa nesmiernou vdakou za to co máme. 

A ze sa dostávam do veku ked ma deti chcú usmerňovať, no co k tomu dodaty. Priecim sa zo všetkých síl, som samostatná a dufam dlho budem. Budú to musieť so mnou zvládnuť

Jo som zvedava ako dopadne ten futbal, na ktorý sa išli pozrieť, lebo hrá tam náš malý

Offline Janulik03
20256 příspěvků moje polička 15. října 2022 11:38

continuity držím palce, akosi sa to zas rozmáha. 

Aj @marieu. Drzim palce, nech sa ti ulavi dievca.

Offline continuity
43114 příspěvků moje polička 15. října 2022 11:44

marieu držím palce nech je ti rychlo lepšie., hlavne sa nežeň späť do práce, hned ako sa ti trochu uľaví. Ta postcovidova únava dosť dlho trvá, ja som mala problém i s kancelárskou prácou, kolegyňa to isté. 

Offline Garfie
28548 příspěvků moje polička 15. října 2022 12:56

marieu To je mi moc líto, :-( drž se a hodně odpočívej, snad se to brzy zlomí.